Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו שלי הוא honda civic 2008 לא הייבירד עכשיו אני מיתלבט בין סופר ג'רג'ר ל טורבו

לכל מי ששם טורבו שיגיד למה הוא שם טורבו וכמה הוא קנה אותוו

ולמי ששם סופר צ'רג'ר שיגיד למה הוא העדיף סופר צ'רג'ר על טורבו ובכמה הוא קנה אותו

תודה :-D

פורסם

א. אף אחד מהשניים לא חוקיים בישראל.

ב. טורבו או סופרצ'ארג'ר שמים כדי לקבל יותר כח. על איזה סופרצ'ארג'ר אתה מדבר? ראית אחד כזה בישראל?

ג. הרכבת טורבו או סופר או עמה, כרוכה בהרבה שינויים וחיזוקים במנוע ובממסרות מחוץ למחיר הקניה וההתקנה של הטורבו עצמו.

כל אחד מהשניים יעלה לך כמה עשרות אלפי ש"ח כדי לבנות משהו ברמה.

פורסם

התשובה:

לא כדאי לשים אף אחד מהם.

אתה רוצה סיויק מהירה? יש לך טייפ R

אל תתעסק ברכב שרק יצא מהחברה מטעמי אחריות.

למרות שנראה לי קצת תמוה המשתמש הזה + השאלה הזו, אבל עניתי בכל מקרה.

פורסם
האוטו שלי הוא honda civic 2008 לא הייבירד עכשיו אני מיתלבט בין סופר ג'רג'ר ל טורבו

לכל מי ששם טורבו שיגיד למה הוא שם טורבו וכמה הוא קנה אותוו

ולמי ששם סופר צ'רג'ר שיגיד למה הוא העדיף סופר צ'רג'ר על טורבו ובכמה הוא קנה אותו

תודה :-D

זה כנראה סוג של שעשעון , כי הוא מתלבט באופן תאורטי לבד וזה במידה והאוטו שלו בכלל , אין באמת חשיבות למה שתגידו כמו שאמרתי זה שעשעון והמטרה היא לזרוק מילה לנמק איזה חארטה וככה השרשור הזה ימשיך , קטע נחמד כזה ....

מכיוון שהקודמים לקחו את העניין ברצינות קצת אני יתחיל .

טורבו , כי הכוחות הטרמו סטטים הרבה יותר חזקים שם , וזה נחמד כזה ויש גם אפצ'י .

כדאי לך ... באמת !

אור

פורסם
נו באמת

רוצה גם נייטרוס ?

זה אפשרי...

גם כל מנוע רגיל יעמוד בלחץ תלוי כמה תזריק לו...

אבל טורבו על סיויק חדשה או סופר צ'רג'ר...הזוי..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...