Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול העברתי למישהו כבלים מהמצבר, וכשהעברתי את הכבלים נוכחתי לגלות שהכבל מינוס שלי רופף קצת.

אבל כדי לחזק אותו, אני חייב להוציא את הכבל מינוס מהקוטבה של המצבר, ולהוסיף שם עוד איזה חלק.

השאלה שלי היא, עם ברגע שאני מנתק את הקוטבה של המינוס מהמצבר, עם הHU יתאפס?

זה אומר עם כל הכיוונים שיש לי על הפאנל פשוט יעלמו או שישארו כמו שהם?

תודה.

פורסם

ב 880 שלי אין :shock:. אם מנתקים את המצבר או הצמה הרדיו מתאפס.

רועי, תסתכל מה רשום במדריך. אני מאמין שהרדיו יתאפס.

מה שאני תמיד עושה וממליץ לעשות זה לרשום את הכיוונים על דף. ככה אפשר להיות שקטים מבלת"מים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איטמר, כנראה שלא התעמקת בMANUAL שך הPRS, אכן עם ניתוק המצבר הרדיו מתאפס ועוד כל מיני שטויות מיותרות, אבל , הכיוונים של הHPF וLPF בתצורת 2WAY ןכל הכיוונים (החיתוכים) בתצורת 3WAY נשארים ל24 שעות.

פורסם

הרדיו דיסק אולי התאפס אבל הכיוונים נישמרו בUSERS של האלפיין ..לפחות ב9855 זה ככה.:idea:

אז אחרי איפוס אתה לוחץ חזרה על הUSER שלך והכיוונים חזרו לעצמם.

פורסם

אתה יכול לחבר חוט דק (2.5 מ"מ) לקוטב שאתה רוצה לנתק. ולהחזיק על הקוטב שאתה מנתק. כדי לא לאבד מידע.

או לחבר מצבר חיצוני עם כבלים למהלך הניתוק. ואז אין לך בעיות.

יש רכבים שכדי להחליף מצבר חייבים לחבר כבלים שהמחשבים לא יתאפסו.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אצלי הקלריון התאפס בכלליות, אבל הכיוונים של של החיתוכים והפיידים נשארו.

הכל תלוי במכשיר.

מתחדשת*

פורסם

אפילו בHU שלי יש הגדרות שאפשר לייבא מהאתר של אלפיין ואחרי זה לשגר לתוך הHU אחרי איפוס.

אני בטוח שבשלך הם כבר שיכללו את זה הרבה מעבר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

נכון, באמת אפשר לעשות את זה ב 9853-9855, אף פעם לא ניסיתי

מה שכן, ברגע שאתה מנתק אותם מהחשמל כל ההגדרות מתאפסות, את זה בדקתי.

פורסם

יש אופציה לעשות בתוך המניו download ואז זה משגר את ההגדרות של הקרוס, הטיימ קורקשיין והאקולייזר לזכרון מספר 5 של כל אחד מהם בהתאמה.

תחנות רדיו וכאלה - הכל הלך.

אבל לפחות הרמקולים יהיו בטוחים - רק אל תשכח לכוון את הנ"ל לזכרון מספר 5.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מנסיון וכמו שאדי אמר, ב-9855 ההגדרות לא באמת מתאפסות. כל הפריסטים שהגדרת נשמרים, אתה רק צריך לבחור אותם שוב, אין צורך לכוון אותם מחדש. זה נכון ל Crossover, EQ, Time Alignment וכו'

כמו כן כמו שאמרו קודמי, ב-9855 אפשר להגדיר את כל ההגדרות במחשב ולצרוב אותם לדיסק. את ההגדרות ניתן להעלות לנגן ע"י הכנסת הדיסק והפעלת פונקציה.

• תוכן חדש...