Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לחתוך את תדרי הביניים הנכנסים לסאב שלי.

הבנתי שבניית קרוס אובר היא לא עניין פשוט, אך בסופו של דבר מדובר בחיבור של קבל וסליל.

בקישור :

יש מחשבון שיכול לחשב את ערכי הרכיבים, אך למרות שקראתי את הדף הזה כמה פעמים עדיין לא הבנתי איך עליי לגשת לנושא.

אשמח לעזרה כיצד לחשב את נתוני הרכיבים.

אילו תדרים עליי לחתוך, כל מה שמעל 50Hz ? פחות ? יותר ?

הרמקול שלי הוא 8 אוהם.

ALFA ROMEO 147 120HP

פורסם

תחתוך איפה שאתה אוהב לשמוע את הסאב נחתך

בכל אופן לא בטוח בכלל שתימצא סליל עם ערכים כאלו שמתאים להספקים של סאב

בדרך כלל אין את זה בחנויות אלקטרוניקה.

וגם אם תימצאה ימכרו לך אותו באיזה 100 שקל לפחות אם יעשו לך טובה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

רד מהרעיון של לבנות קרוס.

או שתחתוך את הסאב דרך המכשיר ולהערכתי זה אפשרי, סה"כ בהודעה הקודמת שלך רשמת שיש לך מכשיר של סוני מסדרה 5והייתי מאמין שיש לו אפשרות שליטה על סאב, או שתחליף מגבר.

חבל לבנות קרוס LP לסאב, מה גם שקרוס פשוט הוא בדרגת חיתוך של 6 DB מה שלא תמיד מספיק. קרוס יותר רציני של 12, 18 ואפילו 24 DB כבר הרבה יותר קשה לבנות ודווקא הקרוסים האלה יותר מתאימים לסאבים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שכנעת אותי , ירדתי מעניין.

ממילא, אני מתכוון לרכוש מגבר / קומפוננט / HU (בשלבים - בזמן הקרוב) בהתאם למכירת החלקים שברשותי.

אבל סתם לידע כללי, מה עושה את הבנייה של קרוס מסדר שני/שלישי/רביעי מסובכת יותר - השגת הרכיבים או הבנייה עצמה.

ALFA ROMEO 147 120HP

פורסם

גם וגם :wink:.

מה גם שקרוסים פאסיביים זה עניין של ניסוי וטעייה. עד שמוצאים את נקודת החיתוך הנכונה, רמת ההנחתה המתבקשת וכו' וכו'.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בעיקר להשיג את הרכיבים עצמם (אין אותם כמעת) ושיהיו עם הערכים הנכונים

החיבור זה החלק הקל כי תאכלס זה אלקטרוניקה ברמה של גן רשות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...