Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט אלרו 2.2ל 02' האם כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני נוסע על אופל וקטרה 2001

מנוע 2.2ל הספק 147כ"ס כבר 3 שנים

האוטו מצוין מכל הבחינות,

4 כריות אוויר, יציב ,התנהגות כביש מעולה, בטיחותי, מרווח,

בקרת שיוט, שליטה על מערכת שמע בוז מקורית מההגה

ג'נטים, גנפתח. נוסע 1/12 ק"מ/ל בנסיעה רגועה, גיר ב3 מצבים: רגיל, חורף, וספורט.

צמיגים R15/65/195

רכשתי את האוטו עם 47000ק"מ יד ראשונה והיום המד עומד על 162000ק"מ..

ספר טיפולים אצל א.כהן ובניו בחדרה UMI. רכב מצוין

אני מעוניין להחליף ת'רכב ושוקל לקנות שברולט אלרו מודל 02'-04' מנוע 2.2

אני יודע שהמנוע הזה הוא אותו מנוע ECOTEC שמותקן בווקטרה כך שמבחינת הספק

ואמינות אמור להיות מעולה,, מניסיון מהאופל..

השאלה האם כדאי לי ללכת על האלרו או שלא..

מצאתי אחת בצבע שנהב 2.2ל שנת 02' יד ראשונה עם 34000ק"מ בלבד וספר טיפולים ללא תאונות, בדוק.

צמיגים 215\60\R15

לקחתי את האוטו לנסיעת מבחן והוא מרגיש אחלה, אין רעשי פלסטיקים ולא רוח ולא צמיגים עד 120קמ"ש.

בשורה תחתונה האם כדאי לי ללכת על האלרו, אנא תגובותיכם.

פורסם

לחמי היתה אחת משנת 2001, עם המנוע הקודם (150 כ"ס). שנאתי כל רגע - מושבים גרועים, עיצוב זוועתי ואיכות הרכבה מעליבה.

אם אתה מרוצה מהאופל (ואין סיבה שלא - הן מכוניות מצויינות ולא מוערכות דיין בארץ) חפש וקטרה חדשה יותר, ואם אתה יכול אפילו מהדגם של 2003 ומעלה, שמהווה שיפור משמעותי לעומת הדגם שלך. בד"כ הם שמורים היטב ואם השירות של UMI לא מפחיד אותך, תמצא אחת ותהנה הרבה יותר מאשר באלרו שגם בארה"ב נחשבת לזבל אמיתי.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

• תוכן חדש...