Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיגו 206 לא מניע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי בעיה ברכב, (פיגו 206 שנת 2001 גיר ידני).

לעיתים קרובות כאשר רוצים להניע את הרכב הוא פשוט לא מניע (יש סטרטר), לפעמים אחרי זמן מסויים הוא פתאום מצליח להניע ולפעמים נגמר המצבר לפני שזה קורה.

אין קשר אם הרכב חם או קר, בוקר או ערב.. גם כמה דקות אחרי נסיעה שמנסים שוב להניע יש את אותה התופעה.

הרכב נלקח למוסך המרכזי ושם חיברו אותו למחשב ואמרו שלא רואים שום תקלה.

האם יש למישהו רעיונות?

תודה מראש,

מושיקו

פורסם

שהוא אינו מניע יש רעש קצת מוזר בסטרטר?

שהוא טיפה חלש?

לפני כמה זמן הוחלף מצבר ברכב?

פורסם

צריך לבדוק מתחי טעינה של מצבר ואלטרנטור כולל העמסה של אורות/מערכת/מזגן ולחזור לדווח על הממצאים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אכן טוב לבדוק, אך לצורך העניין, ומכיוון שהבחור טוען שיש סטרטר "חזק" ,נראה שלא בזה נעוצה הבעיה.

מצד שני, הוא רושם שהמצבר לעיתים נגמר לפני שהרכב מצליח להניע, כלומר, או שהבחור מנסה להניע פעמים רבות מאוד, או שהמצבר "נגמר" מהר, יש צורך לבדוק גם את זה.

לעיתים מצברים תקולים, זאת על אף שנראים לכאורה תקינים, ולמרות שהם חדשים. בקיצור כדאי לבדוק.

בצע את שרשם "חנן ג'יפולוג".

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אם המצבר חדש והוא "נגמר" מהר .. עלייך לבדוק בעזרת אמפרמטר את מתח הטעינה יכול להיות שהרכב סובל מטעינת יתר..

• תוכן חדש...