Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מילאתי אחרי טיפול במאזדה שלי שמן .מילאתי לכל היותר משהו כמו 200 גרם מעל המקסימום . זה נראה במדיד דיי מעט מעל המקס .

השאלה שלי האם כדאי להוציא את השמן ממתחת שזה כרוך בעבודה של פירוק . או שזה בסדר ?

המדיד ממש בעייתי במאזדה 6 בשנה הזאת ולכן זה קרה לי.

תודה לעונים .

פורסם

200 גרם מעל המקסימום לא יגרמו לשום נזק.

בתנאי שזה באמת 200 גרם, וכל השמן איכותי ומאותו סוג, בצמיגות תקינה.

בהצלחה!

פורסם

אני ממליץ לדייק בגובה השמן , בל נשכח שיש ממיר קטאליטי הרגיש לשמן שיכול להרוס אותו !. בחור צעיר , רוקן את ה-200 סמ"ק המיותרים .

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

ברכב של משפחה, שמתופל במורשה מיצובישי מרצדס,

תמיד אבל תמיד ממלאם מעט יותר מהמקסימום. לפלות 200 גרם, אם לא יותר.

מדובר בחצי ס"מ על המדיד. (ממינימום עד מקסימום כ-2 ס"מ שזה 800 גרם)

ואיך בדיוק אפשר לרוקן את ה-200 גרם בדיוק?

פורסם

איך? בפעם המליון...

מזרק עם צינורית קטנה , דרך המדיד , ויאללה לשאוב.

זה איך.

ועוד משהו על הדרך: שמן זה נוזל (צמיגי, אבל נוזל) , והוא נמדד בליטרים, ונגזרות המידה הזו. מתי התחילו למדוד נוזל בגרמים/קילו? :shock:

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אין בעיה עם יותר 200 סמ"ק מהכמות.

אתמול עשיתי טיפול לג'יפ-Landcruiser טורבו דיזל של הבן שלי מודל 2001. בתוכנה מופיע 7 ליטר שמן מנוע.

מלאתי בדיוק 7 ליטר,המדיד הראה לי מעט מתחת לחצי בין שני החורים. הוספתי עוד כ-300 סמ"ק והמדיד הגיע לחצי.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

בכל המוסכים תמיד ממלאים יותר מדי שמן, אין לעובדים זמן מיותר להתעסק עם מדידה מדויקת. מבחינתם "יותר" לא מזיק מ"פחות", שלא יהיו תלונות. למרות זאת אין מגיפה של מוות ממירים. זה לא תקין, אבל בכל זאת יש איזה שהוא מרווח שהמהנדסים משאירים למקרים כאלה. יש עוד מקום למשחק קטן, למרות שעדיף להקפיד.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
בכל המוסכים תמיד ממלאים יותר מדי שמן, אין לעובדים זמן מיותר להתעסק עם מדידה מדויקת. מבחינתם "יותר" לא מזיק מ"פחות", שלא יהיו תלונות. למרות זאת אין מגיפה של מוות ממירים. זה לא תקין, אבל בכל זאת יש איזה שהוא מרווח שהמהנדסים משאירים למקרים כאלה. יש עוד מקום למשחק קטן, למרות שעדיף להקפיד.

אני מדבר על מורשה מיצובישי/מרצדס

הם לא צריכים לבדוק ולהוסים עוד כמה מ"ל.

יש להם אקדח עם שעון , מכוונים 4 ליטר, ולא מודדים במ"ל.

אין שום בעיה לכוון גם 3.8

וגם עם כן, טיפול תקופתי למרצדס עולה לפעמים כמה אלפים,

אז אין בעיה גם לספור את הטיפות. תמיד ממלאים כמה גרם יותר

• תוכן חדש...