Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב לכולם

ה-AX החביבה שוב עושה צרות והפעם הסרק לא יציב ברמה קשה - כמעט נכבת ואז שוב קופץ וחוזר חלילה ולעיתים גם נכבת .

החלפתי :פלאגים, חוטי הצטה של BERU אך ללא הועיל החלפתי יחידת הזרקה שלמה (היתה לי אחת ספיר) ולא היה שום הבדל, המנוע עבד בדיוק אותו דבר.

החלפתי גם פילטר דלק ופילטר אויר וכלום .

בהתחלה עם מזגן הסל"ד היה יציב בסרק אבל עכשיו גם עם מזגן לא.

ניסיתי להחליף את הפלאגים הישנים חזרה וגליתי שהפלגים החדשים שבקושי עשו 20 ק"מ כבר מפוייחים.

יש למשהו נסיון עם הבעיה לפני שאני אחליף את כל החלקים ברכב :-) ?

אשמח מאוד לעזרתכם

שי

פורסם

כנראה שמנוע הסרק לא תקין או שלו מגיע אליו פקוד חשמלי.

שיטת החלפת חלקים סתמית היא יקרה ללא תועלת והשיטה הנכונה הנה לגשת למוסך/מכון הזרקות דלק עם מחשב/סורק אבחון תקלות וידע מקצועי מתאים לבצוע אבחון התקלה ותיקונה.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

טוב כרגע המצב השתפר פלאים וכמעט נעלם לגמרי או שפשוט חזר לתפקד כמו פעם.

לאחר שקראתי בפורום, ניתקתי את המצבר על מנת לאפס, ובמקביל ריססתי ספראי WD40 כדי לסתום זמנית בריחת ואקום אפשרית.

אני לא יודע מה משניהם עזר אבל כרגע זה נראה טוב.

ורפי לא התכוונתי להחליף סתם כך חלקים , כל מה שהחלפתי ממילא היתי צריך להחליף למעט היחידת הזרקה שהיה לי בבית ואפשרה לי לשלול חישן מצערת, חישן אויר ומנוע צעדים. בכל מקרא תודה רבה על העזרה.

אמשיך לעדכן אם אדע בברור מה היתה התקלה.

תודה שי

פורסם

מניסיוני עם מנוע דומה, לפעמים איפוס של המחשב ע"י ניתוק המצבר פותר הרבה בעיות מוזרת.

כמדוני אחרי האיפוס צריך להתניע את הרכב ולהשאיר את המנוע בסל"ד סרק למשך כמה דקות, ואחר כך לצאת לנסיעה קצרה בסל"ד גבוה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...