Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פנסים שקופים לפג'ו 206- האם חוקי ועובר טסט?

itzik.s
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אחלה, הבנתי.

בהמשך לנושא הקסנון:

האם יש אפשרות להחליף את הנורות הקדמיות באופן חוקי לאור לבן יותר (לא חזק כמו הקסנון)?

תודה!

קסנון היום אפשר לשים רק אם הדגם המקורי הגיע עם כזה.

אבל יש נורות "רגילות" עם מעטפת כחולה אשר מפיקים אור לבן יותר. אתה יכול לשים כאלו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קסנון היום אפשר לשים רק אם הדגם המקורי הגיע עם כזה.

אבל יש נורות "רגילות" עם מעטפת כחולה אשר מפיקים אור לבן יותר. אתה יכול לשים כאלו.

אתה טועה ומטעה.

חל איסור על הרכבת קסנון. רק רכב אשר יצא את שערי היצור בארץ מוצאו עם קסנון - תיקני.

נורות עם מעטפת כחולה גם כן אינן תיקניות וגורמות לאור פזור ומסנוור.

נורות כדוגמת "Cool Blue" של אוסרם הן היחידות ה"כחולות" שתיקניות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כלומר אם אני שם נורות COOL BLUE של חברת אוסרם אני מקבל אור בהיר יותר ותיקני?

אם כם, במידה ועוצרת אותי משטרה איך אני מאשר מולם במקום שהנורות תיקניות ושאין בעיה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה טועה ומטעה.

חל איסור על הרכבת קסנון. רק רכב אשר יצא את שערי היצור בארץ מוצאו עם קסנון - תיקני.

נורות עם מעטפת כחולה גם כן אינן תיקניות וגורמות לאור פזור ומסנוור.

נורות כדוגמת "Cool Blue" של אוסרם הן היחידות ה"כחולות" שתיקניות.

מה מסנוור בנורה "כחולה" לא של Orsam??

אני יודע איך בודקים/יודעים את התאורה היא Xenon בלי כל בעיה. אבל איך בדיוק השוטר ידע עם הנורה ה"כחולה" שלך היא של Orsam? הוא יבקש ממך להוציא אחת? לא נראה לי הגיוני מה שאתה אומר. אתה בטוח?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...