Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אנשים, אבקש את עזרתכם וחוות דעתכם לפני רכישה.

להלן תוצאות הבדיקה :

1.מנוע

2.מערכת קירור

3.מערכת דלק

4.מערכת הצתה :

רעש מערכת שסתומים, לחץ עוקה גבוה (מבלאי), לברר מתי הוחלפה רצועת טיימינג, לבדוק תצרוכת שמן בנסיעה,תושבות מנוע חלשות, קורוזיה וסימני נזילה בחיבורים, לתקן מערכת קירור, סיבובי מנוע לא יציבים, לתאם מנוע.

5.מערכת פליטה - תקין.

6.סרן קדמי ומערכת היגוי - שחיקת צמיגים, לתקן זוויות היגוי.

7.קפיצים - בולמי זעזועים חלשים, רעשים במתלים.

8.שילדת מרכב

משמעות גבוהה - תיקון וסדק בעמוד שמאלי.

משמעות נמוכה - תיקון תאונה בחזית, תיקון בקצה קורה אורכית קדמית, תיקון בדופן פנימית וגשר עליון, הוחלפו חלקי מרכב, החלפה מכסה מנוע, פגמים בריפוד.

9.מערכת בלמים (ללא פירוק גלגלים) - לפרק גלגלים לבדיקה.

10.צמיגים - תקין.

11.מערכת תאורה (כולל מצבר) - פתחי איורור פגומים.

12.העברת כוח - מצמד מפריד גבוה (בלאי), חופשים במנגנוני הילוכים.

13.מחוונים - לוח מחוונים דהוי.

השאלה העיקרית שלי היא כזאת :

האם משתלם לי לקנות את הרכב בעל הליקויים הנ"ל ? (שילדת מרכב) או להמשיך ולחפש משהו יותר שמור ? יש לציין שאני מעוניין ברכישת הרכב לפחות לשנתיים, הרכב נראה מעולה חיצונית ולנהוג עליו היה חוויה בשבילי, וסה"כ הנתונים שלו טובים (יד שניה, קילומטראז' נמוך). אשמח לשמוע כל חוות דעת אפשרית מפאת חוסר הבקיאות והידע שלי בנושא, תודה מראש..

פורסם

משתלם זו שאלה של מחיר. מה המחיר שדורשים עבורו? 5000 ש"י יהיה מחיר סביר:?, עכשיו ברצינות:

רכב שנעשה בו תיקון בקורות, או בעמודים, משמע שעבר תאונה רצינית , ובמקרה שלך, פגיעת צד!

פגיעה שבטח השפיעה על שאר המכלולים ברכב, בגדול, לא הייתי מתקרב לרכב, לא משנה איך הוא נראה מבחוץ!

סבלנות זו התכונה שאתה הכי צריך כרגע, אם תחכה, אני בטוח שתמצא אחת במצב יותר טוב מזו.

אגב, אל תרוץ ותיקח כל רכב לבדיקה, תלמד לסנן או לחילופין, קח איתך אחד שמבין.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם
משתלם זו שאלה של מחיר. מה המחיר שדורשים עבורו? 5000 ש"י יהיה מחיר סביר:?, עכשיו ברצינות:

רכב שנעשה בו תיקון בקורות, או בעמודים, משמע שעבר תאונה רצינית , ובמקרה שלך, פגיעת צד!

פגיעה שבטח השפיעה על שאר המכלולים ברכב, בגדול, לא הייתי מתקרב לרכב, לא משנה איך הוא נראה מבחוץ!

סבלנות זו התכונה שאתה הכי צריך כרגע, אם תחכה, אני בטוח שתמצא אחת במצב יותר טוב מזו.

אגב, אל תרוץ ותיקח כל רכב לבדיקה, תלמד לסנן או לחילופין, קח איתך אחד שמבין.

נאמר פה הכול, אין עוד מה להגיד.

חפש רכב אחר.

פורסם
יש לי שאלה , יכול להיות שהמכונית בצבע לבן ,מכרתי את שלי לפני שמונה שנים רישוי 19-407-20, היתה לי תאונה מצד שמאל וזה פגע בעמוד .

וגם אם כן?

זה ישנה את התמונה הכללית העגומה של הרכב הנ"ל?

אבל אם אתה סתם סקרן , זה משהו אחר.

פורסם
וגם אם כן?

זה ישנה את התמונה הכללית העגומה של הרכב הנ"ל?

אבל אם אתה סתם סקרן , זה משהו אחר.

אין ספק שלאור המימצאים אכן הרכב עבר אירוע קשה ,לא קשה להבין זאת .

אבל כן ,לא נראה בגוף השאלה שזה נשאל מתוך סקרנות ? משהו לא היה מובן בגוף השאלה ?

פורסם
אין ספק שלאור המימצאים אכן הרכב עבר אירוע קשה ,לא קשה להבין זאת .

אבל כן ,לא נראה בגוף השאלה שזה נשאל מתוך סקרנות ? משהו לא היה מובן בגוף השאלה ?

פשוט לא במיוחד רלוונטי לצורך הדיון.

• תוכן חדש...