Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם ,

הנני נמצא בשלב שבו בעוד שבועיים אני אתחיל לחפש רכב כלשהו , אני ממש לא סגור איזה מכיוון שזה כולל אופציית אופנוע/קטנוע .

לגבי דו-גלגלי הכל ברור לי ואין לי שאלות (לפחות לא בפורום הזה) .

לגבי רכב ; כרגע התקשרתי לביטוח ישיר (אצליהם האופנוע לשעבר היה מבוטח) בכדי להתעניין בעלות הביטוחים .

קצת רקע : אני בן 23 , בעל רשיון לרכב קרוב ל 6 שנים , ללא עברות/קנסות אך גם לעולם לא ביטחתי רכב על שמי .

קיבלתי את ההצעות האלה :

Seat Ibiza 1.6 2002 Manual 2356 6327

Fiat Punto HGT 1.8 2001 Manual 2215 5245

ההצעות הן לחובה ומקיף (המקיף הוא היקר מבין השניים) . בחירת הרכבים היתה רק לשם המחשה של שתי אופציות - רכב רגיל ומשעמם , רכב קצת יותר חזק ויותר כייפי . התברר שהמשעמם שלי יותר יקר מהכייפי :oops:

אני (בתקווה) אהיה סטודנט בקרוב והקילומטראז' יהיה נמוך מאוד (מעונות) , על כן משקל הביטוח הוא כבד , מאוד .

אחרי כל החפירה :

* האם הביטוחים שהוצעו לי הם בגדר מחירים סבירים ?

* שאלתי את הסוכן אך הוא לא נתן לי תשובה , אולי כאן אני אענה : איזה רכבים יהיו זולים משמעותית בביטוח , לפחות במקיף ?

אני יכול להבין מחיר ביטוח מופקע לרכב "מעניין" (לא הייתי קורא לו ספורטיבי) , אבל אם איביזה פשוטה כ"כ יקרה , מה לא ?!

למרות שזה לא שרשור רשמי של חיפוש רכב וייעוץ קנייה , התקציב הוא עד 45k , כרגע השאלה מופנית לאופציות המשעממות והיותר חסכוניות .

פורסם

תעשה השוואה מול חברות אחרות אתה תופתע כשתגלה שיש מחירים זולים יותר דווקא בחברות הלא ישירות

לדעתי ההצעות יקרות מאוד וזה עקב 2 דברים,הראשון אתה נחשב נהג צעיר עד גיל 24

השני אין לך עבר ביטוחי בכלל וזה מקפיץ את המחיר כלפי מעלה.

בנוסף אני יודע מניסיון של חבר שלו יש רנו קליאו ספורט שביטוח ישיר פשוט לא היו מוכנים לבטח את הרכב הזה.

זה הדרך שלהם להגיד לך שהם לא כל כך מעוניינים לבטח אותך,ומקום להגיד לך את זה הם פשוט נותנים לך מחיר מטורף בו בחיים לא תבטח אצלם.

הצעה שלי תבדוק בחברות אחרות לא ישירות עדיף אפילו דרך סוכן לדעתי ההצעה תהיה סבירה הרבה יותר

• תוכן חדש...