Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אפשרות להשיג הנחות על מוצרים של סרווין וגה,ROCKFORD, PLANET AUDIO, BOSS ופיוניר (ואולי עוד כמה דברים שנקסט אודיו מאיזור חיפה מתעסקים למי שמכיר).

אני מחפש מגבר וסאב שיעלו בזאפ וכד' כ1500, מה האפשרויות שלי ?

מפיוניר אני יורד מראש ובקשר למגבר יש גם אפשרות שיכנס מגבר סיני ואז אני יביא את הPULSE אודיו או או משהו שיש להם שם...

מה האפשרויות שלי בקשר לסאבים סביב ה800 שקל ללא תיבה ? אני מחפש יותר SPL מאשר SQ.

הP2 שמעתי אותו בA4 סאב שמנגן ממש יפה... אבל אם בA4 בפול עוצמה בקושי מרגישים אותו אז מה אני ירגיש אצלי בA6 ?

שני הרכבים הם עם יחידת בגאז' נפרדת (הכסאות האחוריים לא יורדים), יש פח רציני מאחורי המושבים.

חשבתי אולי על הP3... אבל השאלה שלי אם מגבר שיספק לו גג 250-300RMS בכלל יזיז אותו ?

יש אולי מצב שעדיף לי לוותר על לקנות משם ולהביא כבר מחנויות מזאפ וכד' משהו אחר שיספק לי את הרעד שאני מחפש ?

כל עזרה בנושא תעזור... תודה.

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

אין מצב מישהו עוזר לי בנושא ? אני מת כבר להביא מערכת נורמלית...

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

• תוכן חדש...