Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביטוח יעלה לך בסביבות 4, 5 אם אתה גאון גדול והפסקת לעשות כמה וכמה תאונות בחייך הקצרים.

אתה יכול להיות עוד אחד מאותם ילדי הראליווד ולקנות XS ולהתחיל לשחק איתה כמו רובוטריקים, כמו שמישהו מאיתנו פה עשה... :idea:

פורסם
ביטוח יעלה לך בסביבות 4, 5 אם אתה גאון גדול והפסקת לעשות כמה וכמה תאונות בחייך הקצרים.

אתה יכול להיות עוד אחד מאותם ילדי הראליווד ולקנות XS ולהתחיל לשחק איתה כמו רובוטריקים, כמו שמישהו מאיתנו פה עשה... :idea:

מעיין ה-FR מחכה בחנייה, אומנם זה כיף אחר כי יש טורבו אבל לא יודע עד כמה הוא ממכר.

לעומת מה שהילדודס עשו ב-106 XS השונות, היחידי שאני תופס ממנו מבין כולם זה עידן, שידע מההתחלה תמיד מה הוא רוצה והשקיע את הכל להשגת החלקים הכי טובים שאפשר, וכך הוא ב'אמת הפך XS ל-GTI חלומית עם כל התוספות הקטנות שחסרות לה.

והכי חשוב במינימום כסף זמן ותמהמהות במשחקים, לעומת כל השאר שלקחו XS הפוך ל"יענו" ראלי ואז שזה כבר לא מספק הפכו ל-GTI, ובנינו זה יותר מידיי השקעה ולא שווה את זה, למרות שלומדים את הרכב בכל התהליך.

נדב - [email protected]

למכירה אוסף ענקי של דגמי מכוניות - *52 דגמים*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1730383#post1730383

פורסם

אבל אם לא עשיתי תאונה בחיי ואני רוצה לעשות לא מקיף אלא ביטוח חובה+צד ג' אני לא מאמין שזה יעלה לי יותר מ2500ש"ח על הראלי הזאת? או שאני ממש טועה?

עוד שאלה-ראיתי לפי כל החיפושים שעשיתי באתר שאנשים מסויימים שיש להם ראלי (דור1/2) מגיעים להשקעה של 25000 ש"ח בשנה רק על טיפולים לא כולל דלק טסט וביטוח...

יש מצב שאם הראלי שאני מעוניין בה שמורה מאוד פנימית חיצונית ומכנית לא תצרוך ממני הוצאות ענקיות?

בנוסף מבקש לדעת הבדלים של אמינות והוצאות בין ראלי דור 1 לבין ראלי דור 2

תודה לכל העוזרים! :)

106Rallye S2 :onfire:

פורסם

משרשור זה נמחקו מספר הודעות.

שיחות ופניות אישיות אנא באמצעות הודעות פרטיות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...