Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דוח מהירות ברכב של עבודה. הספידומטר לא עובד, מה לעשות?

11efraim
שימו לב! השרשור הזה בן 5969 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אז ככה צולמתי לפני חודש במצלמת מהירות בכביש שמותר 90 קמש על 128 קמש

(הסיבה למהירות זו הרכב היה אמוס בסחורה והבוסית ישבה לידי באותה נסיעה הייתי צריך ללחוץ יותר על הגז כדי לנסוע אני לא מכיר את יחסי העברה בגיר של רכב זה ואף פעם לא הכרתי אני עובד שנה בחברה הספידומטר היה תמיד מקולקל כך שלא יכולתי לדעת על איזה מהירות אני נוסע)

הגיע קנס 750 ש"ח ו-8 נקודות.

הבוסית שלי בדקה ביומן ואמרה לי שאני נהגתי ושעלי לשלם את הכנס .

הרכב הוא סיטראן ג'מפי מנוע 2000 טורבו דיזל ברכב לא עובד הספידומטר ולא עובד השעון המכני שמראה את כמות הקילמטרים שהרכב עבר ושעון טורים . (גם המזגן לא עובד:-()

הסיבות או שהספידומטר התקלקל או שניתקו אותו במכוון כדי לשמור על קילומטרז נמוך .

אני רוצה ללכת להשפט .

אני חושב שלא מגיע לי הכנס כי אם הספידומטר היה עובד לא הייתי נוסע 128 קמש אם רכב מלא סחורה וכמובן שאני לא רוצה 8 נקודות רישין זה פרנסה.

מה עלי לעשות ?

הרכב רשום על שם של חברה ממי יורידו 8 נקודות?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצד אחד אחריות שלך,במידה ואין ספידומטר או שאל תנהג באוטו או שתיסע לאט

דבר שני תגיע להסכמה כלשהי עם בעלת הבית המצב פה עדין במקצת אם אתה מעביר את הדוח על השם שלך אז הנקודות הם עליך כמובן

אתה יכול הלגיד לבעלת הבית שאתה לא מוכן לקבל על עצמך את הדוח בגלל שהספידומטר מקולקל אבל מתד שני יש מצב שהיא לא תוהב את זה

תעשה את השיקולים שלך אני לא יודע את המצב שלך אבל אני לא הייתי מקבל את הגזירה והייתי עושה הכל בשביל לא לשלם ולא לקבל את הנקודות האלה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצד אחד אחריות שלך,במידה ואין ספידומטר או שאל תנהג באוטו או שתיסע לאט

דבר שני תגיע להסכמה כלשהי עם בעלת הבית המצב פה עדין במקצת אם אתה מעביר את הדוח על השם שלך אז הנקודות הם עליך כמובן

אתה יכול הלגיד לבעלת הבית שאתה לא מוכן לקבל על עצמך את הדוח בגלל שהספידומטר מקולקל אבל מתד שני יש מצב שהיא לא תוהב את זה

תעשה את השיקולים שלך אני לא יודע את המצב שלך אבל אני לא הייתי מקבל את הגזירה והייתי עושה הכל בשביל לא לשלם ולא לקבל את הנקודות האלה

אחי אם אני אומר לה שאני לא מוכן לנהוג ברכב כי ספידומטר לא עובד או מזגן אז היא תחפש עובד אם פחות דרישות . אם רק הולכים ומשלמים את הדוח למי הולכים הנקודות?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי החוק זה בעייה שלך לפי מה שזכור לי

יש סעיף שעל הנהג חובה להכיר את כל מכלולי הרכב ולוודאות שהם תקינים

לפי הגישה שלך

היום זה ספידומט מחר זה ברקסים

קבוע שאני עולה על רכב לא שלי אני מוודא שהכל תקין

mustang 67 GT, 302 engine t5

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ללכת להשפט?

ומה תאמר לשופט?

שאתה יודע, ונוסע במודע ברכב שהספידומטר שלו אינו תקין?

לא חושבת שזה מה שיגרום לשופט לתת לך חנינה.

אתה הנהג, לך יש אחריות כלפי הרכב, במידה ורכב לא תקין, אתה צריך לדווח ולפעול בהתאם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה הרבה יותר קל להקליד מאשר ליישם, אבל אם הבוסית שלך מתנה את עבודתך בכך שתנהג בניגוד לחוק עם רכב מקולקל ובניגוד למה שצריך להיות במערכת יחסים הגונה בין עובד למעביד, אז אתה חייב למצוא לך עבודה אחרת. היום זה קנס, ומחר זה שלילה והסתבכות רצינית עם החוק כי היא ביטלה את ביטוח החובה ללא ידיעתך.

אין לי מושג לגבי ההליך החוקי ביחס ליומן שהיא מנהלת ושאיתו היא מפלילה אותך, אבל הייתי בודק את העניין עם מישהו מוסמך, ועד לקבלת תשובה מוסמכת, לא מודה באשמה, לא בע"פ ולא בכתב, ולא מסב את הדו"ח על שמי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה הפתרון

ללכת להשפט?

ומה תאמר לשופט?

שאתה יודע, ונוסע במודע ברכב שהספידומטר שלו אינו תקין?

יחסי עובד מעביד זה לא תמיד דמוקרטיה.

לא חושבת שזה מה שיגרום לשופט לתת לך חנינה.

אתה הנהג, לך יש אחריות כלפי הרכב, במידה ורכב לא תקין, אתה צריך לדווח ולפעול בהתאם.

לדווח ולהיות מפוטר את מתכוונת .

מה לעשות ?

ל'

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדווח כבר מההתחלה עוד בטרם עולים לנהוג ברכב על התקלה.

אני משערת שאתה נהג, ואתה מבלה שעות רבות מאחורי ההגה.

האם במידה והיתה בעיה בבלמים גם היית מעוניין לעלות ולנהוג ברכב, כדי להמנע מכך שיפטרו אותך.

אתה פועל בצורה הנכונה ביותר, אתה מנסה לעשות את העבודה על הצד הטוב ביותר.

מתפקידם לספק לך רכב תקין.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דיברתי אכשיו אם מנהל החנות .

הוא אמר לי שזה רק כנס ללא נקודות במספר ת.ז רשום מספר החברה.

הוא גם שילם קנס מהירות בעבר על אותה סיבה והוא אומר שאם אני הולך למשפט אז זה בתוח יהיה גם נקודות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

להבא

בקש שיחה עם האחראי עליך, לא תמיד צריך לחשוש מכך, הסבר לו את המצב, אני בטוחה שתגיעו להסכם והבנה בנושא.

לא כל פניה אל המעסיק נחשבת למרדנות, תלוי גם בצורה שפונים ומנסחים.

שיהיה בהצלחה

:-)

ל'

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תבדוק מה כתוב בהודעת תשלום הקנס.

אם מופיע הח"פ של החברה, אזי מהרגע שזה שולם, הנקודות לא אמורות להיות עליך.

אם המנהלת תשלח מכתב ובו היא תבקש להסב את הדו"ח על שימך אזי ישלח לך דו"ח חדש שבו יופיעו הפרטים שלך.

אם אתה כל כך חושש למקום עבודתך, אתה יכול לדבר עם המנהלת ולהסביר לה את הבעיה עם הספידומטר ולראות אם החברה מוכנה לקחת את זה על עצמה או להשתתף איתך.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5969 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...