Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בעיקר לנסיעות עבודה בית (50 ק"מ לכיוון) וגם קצת לשטח בעיקר כבישי שטח מסומנים.

חשבתי על הדייהטסו טריוס, מה דעתכם?

אשמח לקבל כמה שיותר דעות וכמו כן מה עוד קבוצת רישוי 3 מציעה.

תודה מראש

פורסם

כתבת בעיקר כבישי שטח. מה עם השאר? אני לא יודע באיזה שטח בדיוק אתה מתכוון לנסוע, אבל קח בחשבון שהטריוס הוא ג'יפון עירוני ויכולת השטח שלו מוגבלת מאוד, ומסתכמת בעצם בהנעה לכל הגלגלים ומרווח גחון מעט גדול יותר ממשפחתית (למיטב ידיעתי אין לו שום מאפייני שטח אחרים, כגון הילוך כוח, דיפרנציאלים ננעלים וכו'). שבילי עפר- כן. מעבר לזה- לא הייתי מסתכן.

הג'יפון האחר היחיד במחירים האלה הוא הסוזוקי ג'ימני, שהוא קטן יותר, פחות נוח ויש בו רק ארבעה מקומות, אבל הוא משמעותית טוב יותר בשטח. שוב- אם אתה מתכוון להיצמד לשבילי עפר (ואולי שטח מעט יותר רציני, ואני מדגיש מעט), הטריוס מספיק. אחרת, הייתי מציע לך לשקול אופציות אחרות.

"ai motoare capul doare"

פורסם

אם הוא מסתפק בשבילי עפר והוא רוצה קבוצה 3 אז הוא יכול ללכת על כל אחת מהפרטיות המאובזרות.

רק שיחפש אחת עם מרווח גחון טיפה יותר גבוה.

אפשר גם להוסיף הגבהה אח"כ, זה נהוג מאוד על אוקטביות למשל.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...