Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אף אחד פה לא יורד עלייך או סתם לא מפרגן כי בא לו.

בתכלס,על מה יש פה לפרגן?

כן!,ההערות האלה מעצבנות אבל מנסים ללמד אותך,ועוד כמה ילדים קטנים פה,שלא יעשו את זה כי זה יכול לגמר ברע חס וחלילה.

לא מספיק דברים קוראים בארץ שצריך את התאונות האלה?

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

אמרתי ואני אגיד שוב, אני יודע את הסכנה , ואכן אני באמת לא אחזור על זה שוב, החיים שלי יותר חשובים מנסיעה מהירה, אבל הסירטון הזה הוא רק סתם, הוא לא בא להגיד משו, אלא רק נבע משיעמום כלשהו

אהה ולגביי הפירגון אני לא צריך את הפירגון אל תדאג לי

פורסם

מצטער שאין לי כסף לקנות רכב הכי מהיר בעולם

ואל תתלהב מהב.מ.וו המסריחה שלך, הניסיון כאן לא להראות האצה , כי האוטו שלי לא המאיץ הכי טוב בעולם בדיוק, אולי מספר 3 אחרי בוגאטי ויירון ואחרי האוטו שלך המדהים הזה, מה שאני מנסה להראות כאן, הוא המחוגה של הסקאלה, ואת הסקאלה עצמה שהיא יפה, וכן נסיעה במהירות כזאת מופרזת בכבישים ה"מדהימים" שלנו בארץ

פורסם

תסגרו כבר את השרשור המיותר הזה אתם נותנים

לו דלק לשטויות!!

כיום: סקודה סופרב 2013 (שטים לנו בהנאה)

רנו קליאו ספורט 2.0

סיאט איביזה Turbo 20v

פורסם
דייי אתה כזה גבר אתה כזה חזק ושרירי דיי איך כתבת לי כזאת תגובה אני לא מאמין, אפשר חתימה???

אני לא אשבור את הראש ולא כלום, אל תדאג להתנהגות שלי, אתה מוזמן לראות ביוטיוב עוד 1000 סירטונים של אנשים שיותר מבוגרים ממני וממך ביחד שקשורים לצילום הסקאלה, ואם זה לא מעניין אותך אז למה אתה מגיב פה? אתה יכול לשמור על זכות השתיקה ופשוט לא להגיב, זה באמת יראה לי שזה לא מעניין אותך, אבל עצם זה שאתה מגיב עושה אותך למתעניין, יצאת טמבל!

תקשיב טוב בחור יקר, אם אתה לא מבין עברית זאת כבר בעיה אחרת אבל לרמה שלך לא בא לי לרדת זה א'.

ב', נכון שיש סרטונים ביוטיוב ובפליקס ובטיזינאבי אבל לא כאן! אומנם אתה חדש כאן אבל אם היית מחפש משהו דומה

לא היית מוצא כי כאן מנסים ללמד וללמוד לגבי נהיגה נכונה, לגבי כל דבר שיכול לתרום לנהיגה ולהנאה מהנהיגה(שלא תבין אותי

לא נכון, גם לי יש מספר של סרטונים שאני קצת משתולל אבל זה לא אומר שאני רץ כמו ילד קטן לפרסם את זה בפורום

ומבקש מהמנהל שלא יימחק לי את זה כי לא ייראו איזה גבר אני).

והשורות האלה המודגשות מעידות על דבר אחד- שאתה צודק שאני מתעניין אך הטמבל האמיתי כאן והילד שעוד לא הבין

שדברים כאלה לא מעניינים אנשים רציניים על גבי פורום רציני הוא אך ורק אתה!

מצטער שאין לי כסף לקנות רכב הכי מהיר בעולם

ואל תתלהב מהב.מ.וו המסריחה שלך, הניסיון כאן לא להראות האצה , כי האוטו שלי לא המאיץ הכי טוב בעולם בדיוק, אולי מספר 3 אחרי בוגאטי ויירון ואחרי האוטו שלך המדהים הזה, מה שאני מנסה להראות כאן, הוא המחוגה של הסקאלה, ואת הסקאלה עצמה שהיא יפה, וכן נסיעה במהירות כזאת מופרזת בכבישים ה"מדהימים" שלנו בארץ

הסקאלה היפה אמרת? נסיעה במהירות כזאת מופרזת? אין לי כבר מה להגיד לאור הטמטום שאתה מציג כאן תגובה

אחר תגובה.

בקיצור- אתה הגבר.

פורסם

אם הייתי יודע מלכתחילה שמנסים לדבר פה על נהיגה נכונה אז לא הייתי מפרסם את הסירטון שלי.

פורום רציני או לא, אל תשחקו אותה, כולכם כאן התנסתם בעבר בנסיעה מהירה, אולי זה כבר פחות מעניין אותכם, אבל כולכם התנסתם בנסיעה מהירה כזאת או אחרת, זה שעשו אצלי סירטון באוטו ואני אוהב ת'סירטון זה לא אומר שאני מתלהב ממנו

אתה חושב שאכפת לי מהסירטון?

אני רציתי שישאירו את הסירטון לאנשים שיראו סתם בשביל הכיף, אני לא רוצה לקבל תגובות פה אני רואה איזה תגובות אני מקבל על נסיעה כזאת, אז אני מעדיף שישאירו את זה פתוח , אנשים יראו את הסירטון ולא יגיבו וככה יהיה יותר טוב, מספיק לחשוב שהסירטון הוא כל החיים שלי, הסירטון הוא רק ליופי , וכן גם פעם ראשונה בחיים שלי הגעתי למהירות כזאת, אז אפשר אפילו להגיד שזה איזהשהוא סוג של משו חדש בנסיעה שלי שקצת גורם להתלהבות, אבל לא התלהבות מטורפת, ולגביי רץ כמו ילד קטן לפרסם, אני בסה"כ משווק את הסירטון שלי , וכן זה נשמע ילדותי אבל תמיד נחמד לראות שהעלת איזה סירטון כלשהו, לא משנה אם זה קשור לרכב, או לשטויות עם חברים בנושאים אחרים, תמיד נחמד לראות שמלא אנשים צפו במשו שאתה עשית במו ידיך

הסקאלה היפה אמרת? נסיעה במהירות כזאת מופרזת? אין לי כבר מה להגיד לאור הטמטום שאתה מציג כאן תגובה

אחר תגובה.

בקיצור- אתה הגבר.

מה הקשר? כל אחד מתלהב ממשו ברכב, אתה לא יכול להגיד לי שמחר תראה איזה ב.מ.וו אדירה ליד הבית שלך, שהעיצוב שלה, והאוטו מבפנים אדירים, אתה גם תתלהב, וזכותי להתלהב מסקאלה שנראית לפי דעתי כ-אפקט יפה

ואתה מתחיל לעצבן אותי תגובה אחר תגובה שלך, נשבע שאני ממש קרוב להתפרץ על ההודעות שלך, טימטום תגיד לעצמך, אתה המטומטם כאן שרק מחפש לעצבן, בעוד שאתה מנסה להראות לכולם שאתה מחונן, שלא נסע בחייו יותר מהמהירות המותרת, חוץ מפעם אחת שהגעת ל100 והודעת לזה להורים שלך, ילד כאפות...

פורסם

אז תשאיר את זה ב UTUBE. (אגב, תסתכל שם בצד, יש שם גם מיליון סרטונים שלא הסתיימו כזה מגניב).

זה באמת לא כזה מעניין, לא מבחינה מוטורית ולא מבחינה אחרת כלשהי.

ומהסקאלה המעניינת שלך ניתן להתענג גם בחנייה, בהילוך סרק. עדיין לא כזה מעניין.

יואב.

יואב :arrow:

פורסם
אז תשאיר את זה ב UTUBE. (אגב, תסתכל שם בצד, יש שם גם מיליון סרטונים שלא הסתיימו כזה מגניב).

זה באמת לא כזה מעניין, לא מבחינה מוטורית ולא מבחינה אחרת כלשהי.

ומהסקאלה המעניינת שלך ניתן להתענג גם בחנייה, בהילוך סרק. עדיין לא כזה מעניין.

יואב.

לא מעניין אותך אל תגיב, אתה רק מוציא את עצמך טמבל, כי כל אחד עושה מה שבא לו, ולגביי הסירטונים בצד, הם מעניינים אותי כמו התגובה שלך עכשיו, זה שלא קראת את ההסברים שלי שכתבתי לפני שכתבת את ההודעה זה לא אשמתי אין לי כוח לחזור על מה שאמרתי, אולי אם תקרא אתה תבין על מה חזרתי (רמז - חד פעמי)

פורסם

לא נכון, גם לי יש מספר של סרטונים שאני קצת משתולל אבל זה לא אומר שאני רץ כמו ילד קטן לפרסם את זה בפורום

ומבקש מהמנהל שלא יימחק לי את זה כי לא ייראו איזה גבר אני).

אל תשחקו אותה, כולכם כאן התנסתם בעבר בנסיעה מהירה, אולי זה כבר פחות מעניין אותכם, אבל כולכם התנסתם בנסיעה מהירה כזאת או אחרת,

אממ,אממ..:roll:

הוא דיי ענה לך על השאלה.

מה הטעם שאתם רבים עכשיו רק?

פורסם

מה הקשר? כל אחד מתלהב ממשו ברכב, אתה לא יכול להגיד לי שמחר תראה איזה ב.מ.וו אדירה ליד הבית שלך, שהעיצוב שלה, והאוטו מבפנים אדירים, אתה גם תתלהב, וזכותי להתלהב מסקאלה שנראית לפי דעתי כ-אפקט יפה

ואתה מתחיל לעצבן אותי תגובה אחר תגובה שלך, נשבע שאני ממש קרוב להתפרץ על ההודעות שלך, טימטום תגיד לעצמך, אתה המטומטם כאן שרק מחפש לעצבן, בעוד שאתה מנסה להראות לכולם שאתה מחונן, שלא נסע בחייו יותר מהמהירות המותרת, חוץ מפעם אחת שהגעת ל100 והודעת לזה להורים שלך, ילד כאפות...

עכשיו הפחדת אותי כ''כ שאני לא מסוגל להקליד :hihi:

תתפרץ על ההודעות שלי? זה האיום הכי גדול שקבלתי בחיים, שלום גם לך עבריין מקלדת :type:.

כנראה שגם לקרוא זה פן בעייתי אצלך אבל אמרתי ובשבילך אני אחזור שנית- גם לי יש מספר סרטונים שחברים

צילמו שאנחנו קצת משתוללים בחנייה גדולה, אך אני לא עד כדי כך ילדותי וטיפש שרצתי לפרסם את זה כאן בפורום.

ואתה יודע, אומרים שילדי הכאפות הם אלה שמנסים להראות משהו שאין להם, בקיצור תהנה מהסקאלה שלך.

אני את תפקידי בשרשור הזה סיימתי ולרמה שלך כמו שציינתי, אני לא ארד.

פורסם

שוב פעם אתה כזה גבר יא אללה, אתה כזה מטורף, לא הלכת ופירסמת אז זה עושה אותך לבנאדם מבוגר ומחונך, אתה רק עוד סתם אידיוט מבחינתי, ות'אמת כבר לא מעניין אותי מה יגידו בפורום הזה, שתדעו לכם שכמה שתבקרו ותעירו זה לא מעניין אותי, ואני גם לא רוצה להקשיב לכם, אם הייתה לכם כוונה של לנסות להסביר לי שזה מסוכן וכאלה(שאני יודע כבר) עשיתם את זה בצורה הכי גרועה שיש זה מה שבטוח

אההה ולגבי עבריין מקלדת, אתה לא מכיר אותי שאתה מדבר אליי ככה, ויודע מה אני לא אמשיך בדיבורים, דיבורים זה לא הקטע שלי

שמת לב ששאלו אותך ביוטיוב "מגניב,באיזה כביש זה היה?"

משום מה נראה לי תגובה חשודה :roll:

יש אקשן בפורום היום ! :lol:

ברור, אני פתחתי משתמש ורשמתי את זה לא?

פורסם
שוב פעם אתה כזה גבר יא אללה, אתה כזה מטורף, לא הלכת ופירסמת אז זה עושה אותך לבנאדם מבוגר ומחונך, אתה רק עוד סתם אידיוט מבחינתי, ות'אמת כבר לא מעניין אותי מה יגידו בפורום הזה, שתדעו לכם שכמה שתבקרו ותעירו זה לא מעניין אותי, ואני גם לא רוצה להקשיב לכם, אם הייתה לכם כוונה של לנסות להסביר לי שזה מסוכן וכאלה(שאני יודע כבר) עשיתם את זה בצורה הכי גרועה שיש זה מה שבטוח

אההה ולגבי עבריין מקלדת, אתה לא מכיר אותי שאתה מדבר אליי ככה, ויודע מה אני לא אמשיך בדיבורים, דיבורים זה לא הקטע שלי

ברור, אני פתחתי משתמש ורשמתי את זה לא?

לא התכוונתי לזה,אלא זאת נראית כמו תגובה של שוטר לדעתי :| לך תידע.

או שנהייתי פשוט פרנואיד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...