Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זה ה"סיוויק" הירוקה הזו?:D

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היה נחמד לפגוש את החברים מהמרכז ,

סוף סוף עברתי לאקולייזר הפרמטרי , שמיים וארץ .. פשוט ככה .

אביחי - סחטיין עליך על המערכת - נשמעת מצויין .

אני אקפוץ לאיזה מפגש מרכז כדי לראות מה הולך שם - בהזדמנות .

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

יהיה מפגש בעוד שבועיים במקום הרגיל + על האש.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אני מציע לכל אותם צפונים לבא למפגשי מרכז

אישית לא היה מהנה כל כך לי ולעוד 3 אנשי מרכז .

:]

באצ תבוא תבוא יהייה מעניין .

אליקו,הסיויוק תוצרת גרמניה שלי לא מוצחנת בעינך?:lol:

תומר,אני לא מאמין שנסעת עם גרפאי יאא חאפר!

יגאל בנץ,זה כי אתם הייתם בחבורת מרכז שלהם וישבתם בצעד במיקום להסתובב ולהכיר אנשים..למשל אם לא הייתי במיפגש מרכז לא הייתי יודע מי אתם..אתה ואליקו ואיציק בכלל לא דיברו עם אף אחד..

אגב זה אותו הדבר הצפונים גם אומרים שאצלינו יותר טוב אחרי מיפגש מרכז.

לסיכום כול אחד והמיפגש שלו.

פורסם

אני אישיתי מאוד נהנתי במפגש צפון. היה נחמד ראיתי כמה אנשים חדשים ובעקיר מי שעניין אותי זה דווקא אלה שאני מכיר.

במפגש מרכז גם אני הרגשתי אאוטסיידר, מהסיבה הפשוטה שאני לא בא כל הזמן ואני לא מכיר את האנשים יותר מידי.

היה אחלה מפגש.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

דיי מצחיק שאני מפספס כל פעם את מפגשי הצפון ודווקא נסחב כל הדרך מהקריות לרמת גן.

אבל פעם אחרונה דיי התאכזבתי במפגש מרכז, והמפגש בצפון היה שינוי מרענן לטובה! בייחוד בתחום הSQ!

אביחי (Mazda3Man), כל הכבוד! המערכת שלך נשמעת מצויין! ממש אהבתי!

באמת מי שלא בא הפסיד!

ובעזרת השם נתראה בעל האש!

בברכה!

יונתן.

פורסם

זה לא שמפגשי צפון טובים יותר או פחות ממפגשי מרכז ולהפך. מפגש צפון הוא קטן יותר בעיקר בגלל שכל מי שמגיע ממקום אחר שלא נמצא בחיפה צריך לעשות וואחד נסיעה כדי להגיע למפגש. מצד שני, מי שהמפגשים האלה חשובים לו גם יסע שעה+ ויגיע.

אני לא רואה שום הבדל בין האוכלוסייה של הצפון למרכז. בשנה וחצי האחרונות הגעתי לרוב מפגשי צפון ווואלה, עם הזמן הכרתי אנשים ואני לא מרגיש זר ומנוכר בצפון. אין מה לעשות, כשחדשים בשכונה צריך לעשות את הצעדים הראשונים.

אז בבקשה, מפגשי צפון סבבה ומפגשי מרכז סבבה, חבל שאנשים מסתכלים על הדברים האלה בעוינות ותחרותיות.

איתמר (שממש לא מצטער על זה שאתמול הוא היה במפגש).

ונ.ב - רציתי להודות לבחור שיחצן את Audio System במפגש. היו מי שאהבו, היו מי שלא - אבל החשוב הוא שהגיעה נציגות רשמית של אחד המותגים, ועל זה מגיע כל הכבוד. פתח לנו את האוזניים למשהו נוסף.

נ.נ.ב - אגב צפוניקים (:tongue:), אני חושב שמפגש על האש יכול להגביר את הגיבוש ולהביא אנשים חדשים לתחום. לא זכור לי מפגש מרכז-על-האש אחד שלא היו בו תגובות נלהבות.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תרגיע ומיד. אני לא אשם שאיזה מגדל כרוב אנונימי הטביע אותנו בכרוב שלו.

• תוכן חדש...