Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, חבר שלי חוזר לארץ לאחר כמה שנים בקנדה והוא שאל אותי אם ברצוני מכשיר חשמלי אז אמרתי לו כן והוא נתן לי לינק לאתר שהוא יכול לקנות ממנו,http://www.futureshop.ca/home.asp?logon=.

שאלתי היא איזה רדיו דיסק הכי משתלם שם?

ראיתי 7000bt של פיוניר ב320 דולר, זה משתלם? זהו המכשיר שתפס לי את ה עין מכולם.

תודה ולילה טוב, מיקי.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

אין לי בעיה, התדירות שאני שומע רדיו היא בהתאם לתדירות שאני מחליף מכונית, ז"א אחת לכמה שנים.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

• תוכן חדש...