Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת זווית אישית.

אמנם אני מתגורר בארה"ב בימים אלו, אבל חשבתי שקצת זווית ישראלית תוסיף צבע.

ברשותי שתי גירסאות אברט די מיוחדות ושתיהן מבקרות במסלולי המרוצים באופן די עיקבי.

הראשונה היא אחת מדגמי האברט הנדירות ביותר. ה - 207A

מודל ה-207A שברשותי הינו הגירסה השניה שאברט נתן לה את שמו. מבוסס על מנוע 1100 של פיאט (עם שיפורים ל 76 כ"ס) עם שילדה שניבנתה ע"י אברט ב 1955 עם עיצוב של מיקולטי וניבנתה ע"י BOANO, זו הינה מכונית מרוץ אמיתית בקטגוריית ה - SUB 1500 סמ"ק.

בכל סידרת ה207A יצרו 10 מכוניות כאשר שלי הינה השאסי השמיני. כל 10 המכוניות יוצאו לארה"ב בשנת 1955 ומיד עלו על מסלולי המירוץ. הם לא קצרו הצלחה גדולה (למעט ב SEBRING וב- TORREY PINES) בעיקר בגלל הגעת ה- LOTUS 11 אשר היתה מכונית הרבה יותר חזקה וקלה. כמה נקודות מעניינות. הראשונה השם - חדי העין ישימו לב שהשם דומה באופן מובהק לאופן שבו חברת CISITALIA הישתמשה בדגמיה השונים. ואכן קרלו אברט היה מנהל קבוצת המירוץ של CISITALIA, ולכן הימשיך להישתמש בתצורת השמות אפילו לאחר ש CISITALIA פשתה רגל וניסגרה. האות A, באה לציין שזו הינה ABARTH, ולכן הציון A. שנית, מעצבי הקורבט STINGRAY הודו לאחר שנים שעיצוב מכונית זו היה להשראה מרכזית בעיצוב ה STINGRAY בשנות ה 60.

לאחר מספר שנים באיטליה יבאתי את המכונית בחזרה לארה"ב ב 2005. מאז המכונית משתתפת במרוצי VSCCA, והשנה תופיעה במרוץ ה MONTERAY HISTORIC בקליפורניה, 55 שנה לאחר שעזבה את מסלולי המרוץ בקליפורניה בפעם האחרונה.

קצת תמונות:

1298789308_32c6eecc7d.jpg?v=0

55_Abarth_207A.jpg

photos%5C190%5CL7sL_0264.JPG

ואפילו קליפ קצר מאוגוסט 2007:

הגירסה השניה שברשותי מעט יותר שכיחה:

ה ABARTH 750 ZAGATO DOUBLE BUBBLE היה המכונית הסידרתית האמיתית הראשונה שאברט ייצר החל מ 1956 עד 1959. היא בנועה על שילדת פיאט 600 עם גוף מאלומיניום אשר תוכנן וניבנה ע"י סדנת ZAGATO.

הדגם שלי הינו משנת 1957 ובמצב מצויין. דגם זה החל במסריית הניצחונות האדירה של אברט והיה דומיננטי עד כדי שיעמום במרוצי SYUB 750 סמ"ק בכל העולם. 46 כ"ס היו מספיק להניע את המכונית אשר שוקלת פחות מ 500 קילו לביצועים מעולים בשנות ה 50. היום השימוש הינו גם במסלול (קצת איטי) וגם בנסיעה ברחוב.

קצת תמונות:

1957%20abarth%20corsa%20750%20Zagato.jpg

TeamRooseveltLG.jpg

אלעד

פורסם

דבר ראשון: התרשמתי מהאתר ואני אתחיל לבקר בו בקביעות! מה שהפריע לי זה שחסרות קצת תמונות בגוף הכתבה כדי להתניע את הדמיון ולרייר על המקלדת.. בכל אופן אני רואה שמישהו כאן כבר עשה חלק מהעבודה.

פורסם

אני מניח שאתה מתכוון לאתר שלי ... ובכן, אני מקווה שבמשך הזמן יהיו שינויים בעיצוב, גרפיקה וכמובן תמונות (הכול שאלה של כסף...)

ככול שיהיו יותר מבקרים באתר אוכל לפנות ליותר מפרסמים ולקבל יותר כסף לפיתוח האתר....

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• תוכן חדש...