Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מנוע של פג'ו 205 הזרקה, מחשב וצמה.

אכשיו מצאתי פג'ו 205 שהלך לה ראש מנוע (גם 1.4) אבל היא קרבורטור משנתון נמוך בשנה מהאוטו שהגיע ממנו המנוע שאצלי.

יש לי 2 דילמות:

האם אפשר בכלל מבחינה חוקית לבצע הסבה כזאת?

עד כמה קשה יהיה לבצע את ההסבה מקרבורטור להזרקה?

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

פורסם

מבחינה חוקית זה אין בעיה, ההרכבה קצת מאצבנת אך אינה קשה במיוחד, בתנאי שהצמה שלמה ויש לך את כל החיישנים שעל המנוע ומסביב

MAX'S -- Tuning

פורסם

סליחה שאני שואל באשכול הזה אבל יש לי שאלה סתם לידע הכללי.

האם חוקי להסב רכב מהזרקה לקבורטור ששנת הרכב מעל 95? (ושיהיה גם ממיר קטליטי)

פורסם

הרעיון עצמו נשמע לי הזוי לחלוטין.

גם אם "הלך המנוע" ברכב עם הקרבורטור (מה הלך? לאן הלך?) עדיין מדובר באותו המנוע ולכן אין שום צורך להעביר את ההזרקה מרכב אחד לרכב השני. פשוט מרכיבים את הבלוק והראש החדשים עם הסעפת יניקה הישנה ועליה הקרבורטור הישן והטוב. אני באמת לא רואה שום סיבה להעביר גם את מערכת ההזרקה ולהתמודד עם כל מה שנובע מכך.

ולשאלתו של ba323f - תיהיה לך בעיה עם בדיקת ארבע גזים בטסט. קשה לי להאמין שתצליח להגיע עם הקרבורטור לערכים הדרושים לרכב ממודל 95 ומעלה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הבעיה, שאני בכלל לא יודע אם הבלוק הוא אותו בלוק.

מקווה לשמוע את הדעות של עוד אנשים.

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

פורסם

למה אתה רוצה בכלל לעשות הסבה?

אם אתה מחפש יותר כח דווקא החלפת קרבורטור לכפול\מוגדל תהיה הרבה יותר קלה זולה ואפקטיבית מאשר שדרוג מערכת הזרקה

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

כל עוד שני המנועים ממודל 88 ומעלה, לא צריכה להיות בעיה עם ההחלפה.

כמדומני עד המודל הזה ל205 היה מנוע שוכב עם קרטר שמן משותף לגיר ולמנוע.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ברכה לבטלה.

מנוע המאייד שהיה ב 205 עד 94' נהנה מתגובת דוושה טובה בהרבה ממנוע ההזרקה החד נקודתית.

הדרך הפשוטה ביותר לשפר אותו היא הרכבת גל זיזים חם יותר,כפי שעשו PSA בעצמם ב AX GT וב 205 GT שלא שווקה בארץ.

תהנה מתוספת של 10 כ"ס ותגובת דוושה טובה עוד יותר.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אני לא מחפש לעשות שיפורים, פשוט הייתה לי 205 עם מנוע הזרקה שנפגעה בתאונה והורדתי אותה מהכביש.

המנוע לא נפגע בתאונה וכל החלקים נשארו ( עשיתי לה פרוק לבד באמת הכל נשאר)

אז מצאתי אחת עם בעיה בראש מנוע ואני חושב מה לעשות.

פורסם

מעניין אותי גם ההבדל בתצרוכת הדלק, מה דעתכם?

טוב, כנראה אני אלך לראות את האוטו יום ראשון נראה איזה בעיות יש לו.

אולי פשוט אני אמכור את הצמה והמחשב אם זה באמת יגיע לכך.

• תוכן חדש...