Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מחפש poshrod מוטות דחיפה של מנוע b-30 שנמצאים בדגם ולוו 164

האורך שלהם 202mm

אולי משהו יודע על רכב או מנוע כזה לפירוק או זרוק?

כל אינפורמציה תתקבל

תודה

0502277603

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לכל מי שמפרק רכב.

מחפש חגורת בטיחות כולל הצד של נקודת העיגון.

יש לי של אאודי 100 מודל 83

אם זה מתאים, צור איתי קשר

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם
סיקרנת אותי.

Mi16 ?

חיובי ארנון 8)

איפה, איפה אתם מצליחים למצוא את הדברים האלה ?!:shock2:

תתחדש ובהצלחה. Mi16, אבל הדש-בורד דור ראשון מתפרק כאחרון ה- GLים.

במכוניות שאחרי מתיחת הפנים נדמה לי שכולם היו באותו הצבע.

בכל מקרה, המכונית הזו קרובה לשלמות גם ללא דש-בורד כלל. :mm_yeah:

פורסם

תודה ארנון !

לקח לי הרבה זמן וסובלנות עד שזכיתי ברכב הזה .

ההבדל בין הדשים זה הצבע השחור לעומת אפור או חום בדגמים פשוטים יותר .אני מכיר בבעיה של כל הפגוים מהשנים האלו זה חלק הכי כועב אבל זה מה יש . אם לא יהיה ברירה ואני לא אמצה בארץ חלקים יוציא את הרכב לחול .

נתן

נ.ב. אתה מוזמן לראות את הרכב אם זה מעניין אותך ! אני מראשון לציון

פורסם
תודה ארנון !

לקח לי הרבה זמן וסובלנות עד שזכיתי ברכב הזה .

ההבדל בין הדשים זה הצבע השחור לעומת אפור או חום בדגמים פשוטים יותר .אני מכיר בבעיה של כל הפגוים מהשנים האלו זה חלק הכי כועב אבל זה מה יש . אם לא יהיה ברירה ואני לא אמצה בארץ חלקים יוציא את הרכב לחול .

נתן

נ.ב. אתה מוזמן לראות את הרכב אם זה מעניין אותך ! אני מראשון לציון

אולי תשתף אותנו בתמונות ?

לגבי הדשבורד לא בעיה לשנות לצבע שחור ע"י צבע יעודי שלא יורד ומיתקלף.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

00323.jpg

סוף הדרך, יחיד ומיוחד דלק+שמן ולטסט

Piaggio APE AC3

Motocarozzetta, Cabrio, Baujahr 1961, Farbe steingrau, Motor 1 Zylinder. Das Fahrzeug ist originalgetreu restauriert (Bremsen fehlen noch, noch nicht MFK-geprft).

Preis CHF 8'000.--

Weitere Ausknfte bei

Verena Britschgi

Allmendstr. 1

CH-6062 Wilen

Tel. 0041 (0)41 660 27 09

Fax 0041 (0)41 660 27 59

[email protected]

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם

למכירה טנדר ג'יפ גלדיטור

הרכב למכירה רוב המכלולים עליו לא ידוע מצבם, אין ניירת (הרכב הורד מהכביש)

לפרטים נוספים בטלפון 0522263868 להתקשר רק בשעות היום!

טל

0 510.jpg

0 511.jpg

0 512.jpg

פורסם
אולי תשתף אותנו בתמונות ?

אל תצפה לגדולות ונצורות. ה- Mi16 שונה מ-405 רגילה בניואנסים זעירים, כמו כל הדגמים הספורטיביים של קונצרן פג'ו-סיטרואן מהשנים ההן, שהתאפיינו במראה מופנם ובעיטורים שזוהו רק על ידי "מביני-עניין" והיו לחלוטין בלתי מובחנים לאדם הממוצע.

בדיוק ההיפך מצבעי המלחמה הצעקניים בהם מתקשטות היפניות הספורטיביות של היום.

ה- 405Mi16 נבדלת חיצונית מ-405 בסיסית במראות צד בצבע הגוף, פגוש קדמי שונה עם פנסי ערפל, כנף קטנה מאחור, פסי חיכוך עבים יותר על הדלתות, צמיגים רחבים על חישוקי מגנזיום, וזהו. השוני המהותי נמצא, כמובן, ביחידת ההנעה.

פורסם

O.K הבנתי אבל האם המנוע הוא כמו מנועי ה-MI16 שמורכבים על ה-306/205 ??

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

לא, וזה בדיוק העניין.

רשמית, אין מנועי Mi16 ב- 205 וב- 306.

ל 205 אין מנועי 16 שסתומים, בעוד ל- 306 היה מנוע בנפח 2.0 ל' 8 שסתומים, ששודרג בהמשך חייה ל 16 שסתומים.

בגלל אופיו המרנין ותאב הסל"ד של מנוע ה- Mi16, הוא נחשב למבוקש מאוד בקרב משדרגי 205, שהשתילו אותו בתוך תא המנוע שלה (הבלוק זהה כאמור), אבל ה- 205 מעולם לא יוצרה בגרסה סדרתית איתו.

המנוע הזה (1905 סמ"ק 16 שסתומים, XU9J4 מטיפוס D6C) הוא שדרוג של מנוע ה- 8 שסתומים המוכר של פג'ו-סיטרואן, והופיע רשמית רק בשלושה דגמים: Peugeot 405Mi16 (וגרסת 4x4 שלה) וב- Citroen BX19GTI 16V, שניהם דגמים שלא יובאו מעולם לארץ. הוא הופיע גם, לפרק זמן קצר, ב 309GTI16, עוד ספורטיבית שלא עלתה לארץ הקודש מעולם (כמו אחותה, ה- 309GTI), ושנחשבת עד היום לפיג'ו הספורטיבית הכי קרובה לשלמות.

ב- 1993, בד בבד עם הולדת ה-306, המנוע הזה שודרג בנפחו (ל 2.0 ליטר), הבלוק הפך מיציקת אלומיניום ליציקת ברזל, והאופי תאב הסל"ד וההספק רוסן במקצת (ואז עוד עם הפיכת הממירים הקטליטיים לציוד תקני).

אלה היו 60 שניות על מנוע Mi16 של קונצרן פג'ו-סיטרואן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...