Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני למכור את הוולבו שלי ששירתה אותי במשך שנים רבות.

נפח המנוע: 2000 סמ"ק

צבע הרכב: בורדו

טלפון: 054-5797075

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ברכבים שלי מורכב סויץ סודי על ידי מפתח הוא מנתק את ההצתה .אבל אין לי מפתחות.איפה אני יכול לקנות צילנדרים כאלה עם מעגל חשמל?

כל חנות לרכיבי אלקטרוניקה, מנעול חשמלי 30 ש"ח בערך.

עדי גולדנברג 13399

פורסם
קח 40 שח תביא לי 2

שלום.

וזה לירוי האמיתי סוחר הכול שליניג!!!

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

מחפש דשבורד לפגו 405 דור ראשון עד שנת 1990 .

כמוכן את כל סלון של דגמים מפוארים .יכול להיות גם של דור שני .

יש אפשרות לקנות רכב שלם בלי טסט או אחרי תאונה אני צריך רק חלקי קוסמטיקה פנימיים בלבד !

תודה

נתן

054-4449623

פורסם

יש אפשרות לקנות רכב שלם בלי טסט או אחרי תאונה אני צריך רק חלקי קוסמטיקה פנימיים בלבד !

תודה

נתן

054-4449623

אני מכיר לפחות שני מקומות שהם פרוקיות שיש בהם רכבים כאלה האחת בטייבה ואחת בנתניה

עופר

פורסם

תודה

נתן

054-4449623

יש אחת שעומדת כבר שנים ליד הבית שלי.

דבר איתי

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

תודה לעונים אבל אני מחפש רק את הדגם המפואר כולל דשבורד בצבע שחור ואם אפשר ידני.

זה לא שאני קטנוני פשוט הדגם שאני משקם מיוחד מאוד כך שכל הסלון שלו היה רמה אחד מעל לדגמים המפוארים .כל דגמי GL ו GR שהיגיעו לארץ היו ברמת איבזור נמוכה מאוד .

שוב פעם תודה לכל העוזרים .

נתן

פורסם
זה לא שאני קטנוני פשוט הדגם שאני משקם מיוחד מאוד כך שכל הסלון שלו היה רמה אחד מעל לדגמים המפוארים .כל דגמי GL ו GR שהיגיעו לארץ היו ברמת איבזור נמוכה מאוד .

סיקרנת אותי.

Mi16 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...