Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעזרתו

סלח נא לי ידידי היקר לי כאח אם לא מצאתי חן בעיניך. אני מצטער על הודעתי הגסה הזו אשר נבעה עקב כך שלא היה מניין בבית הכנסת ואני חיפשתי וחיפשתי בנרות אנשים אולם אף אחד מאחינו בני ישראל לא היה יכול להושיט ידו בקודש ולקיים את מצוות תפילת השחרית, ככתוב בתורה איש הישר בעיניו יעשה, ותוהו ובוהו על פני הארץ. מוגש כחומר למחשבה לכל אחיי היהודים, אשר בשעה זו הגיע הזמן לכולנו לחזור בתשובה ולקרוא תהילים לקראת מורנו ורבנו מלך המשיח לעולם ועד!!!.

בברכת חזק חזק ונתחזק,

האדמו"ר שליט"א פליקס.

ROOONEEYY

פורסם
פקודת התעבורה 12א2. הובלת מספר נוסעים לנוהג חדש (תיקון: התשס"ד, תשס"ז)

נוהג חדש שטרם מלאו לו 21 שנים וחלפה לגביו התקופה שבה חלה עליו חובת הליווי האמורה בסעיף 12א1, לא יסיע ברכב מנועי יותר משני נוסעים עד שימלאו לו 21 שנים, אלא אם-כן יושב לידו מי שכשיר להיות מלווה.

נראה לי שהפקודה די ברורה וחד משמעית.

.

הפקודה באמת ברורה, למי שיודע לקרוא. משום מה, הרבה נוטים להתעלם מזה שהיא מתחילה במילים "נוהג חדש". עם זאת, והיות ויש בעלי במכות רבים שנראה שאינם מבינים אותה על פי התפישה שלי, קיים בי חשש כלשהו שאולי בכ"ז אני טועה. לכן, כמו שאמרתי אני ואמרו אחרים, יש לשאול שופט תעבורה או לשלוח מכתב למחלקה לפניות הציבור של המשטרה (בתקווה ששם יענה לשאלה מישהו מבין עניין ולא פקידה כלשהי).

"ai motoare capul doare"

פורסם
אם אתה לא נהג חדש (שזה אומר שיש לך רשיון מעל שנתיים) אין הגבלה לכמות הנוסעים באוטו.

גיל אלבז,

קרא תגובה אחת מעל תגובתך, ותסביר לי איך הגעת למסקנה החד משמעית שלך ?

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

הגבלת מספר הנוסעים? נוהג חדש רשאי להסיע עד שני נוסעים ברכב עד הגיעו לגיל 21

נק' למחשבה. :idea:

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

רשום בהתחלה "נוהג חדש"

הנה עוד ציטוט מהאתר וזה כבר נראה לי שעונה על השאלה.

מהן הדרישות מנהג חדש?

• הצגת שלט "נהג חדש"
  • הגבלה על מספר הנוסעים
  • הימנעות מעבירות חמורות (פירוט בהמשך)
  • קורס רענון בשנה החמישית להוצאת הרישיון

Toyota Yaris TS

פורסם
אני רק לא מבין דבר אחד , למה לעזעזל היית צריך לפתוח שרשור חדש על השאלה הזאת? לא הספיקו כל ה22532352345 עמודים של הנושא הדביק?!?!? מה בדיוק השרשור הזה חידש או תרם לנו מהשרשור הדביק?

אם הייתה קורא את ההודעה המקורית הייתה מבין!

טוב אני מניח שיש פה הרבה נהגים שאינם חדשים אבל מתחת לגיל 21, אתם מסיעים רק 2 באוטו? אוטו מלא? פעם עצר אתכם שוטר תנועה ואמר לכם שאסור להסיע יותר מ2?

פורסם
אני מכיר את כל הקישורים ושאר הפירושים..

הבעיה היא שמה שאני מבין כרגע שאם שוטר עוצר אותי לא מעניין אותו מה קראתי בפורום, מעניין אותו מה הוא יודע

השאלה היא האם יש מצב שמחר שוטר עוצר אותי עם אוטו מלא ולוקח לי את הרשיון+אוטו ל30 יום?

תשמע אני יגיד לך מה אני הולך לעשות כשלי יסתיים הנהג חדש .

אני פשוט מדפיס את האתר הזה:

http://www.mot.gov.il/wps/portal/!ut/p/_s.7_0_A/7_0_40O/.cmd/ad/.ar/sa.subject/.c/6_0_2EA/.ce/7_0_412/.p/5_0_3GO/.d/0?PC_7_0_412_subject=HE_FAQ_15&actionType=browse#7_0_412

ושם עותק באוטו , אם וכאשר יעצור אותי שוטר אני רוצה לראות מה הוא מבין מזה , אם בכל זאת הוא יתעקש אז אני יבקש להשפט ואז נראה מה השופט מבין מזה. לא יכול להיות שכל כך הרבה זמן אנשים פשוט נתקעים על החוק הזה .

זה מה שאני הבנתי מניסוח החוק וזהו! מי שמבין משהו אחר שיסביר לי, הרי אני לא נולדתי עורך דין או שופט!.

פורסם

אור, אני לא נהג חדש בן 19 וחצי ומסיע אוטו מלא - לא, לא עצר אותי שוטר עד עכשיו.

בכל מקרה, בשרשור הדביק אין שום דבר שאין פה, אתה טוחן מים.

הגבלת מספר הנוסעים? נוהג חדש רשאי להסיע עד שני נוסעים ברכב עד הגיעו לגיל 21

נק' למחשבה. :idea:

מנחם, הדגשה סלקטיבית הא?

ואם אני אערוך מחדש את המשפט שהדגשת כך:

הגבלת מספר הנוסעים? נוהג חדש רשאי להסיע עד שני נוסעים ברכב עד הגיעו לגיל21

בשיעורי לשון מלמדים "נושא, נשוא, מושא" - לדעתי, ואני את הבגרות שלי בלשון עשיתי לפני 4 שנים, נהג חדש, או נוהג חדש - זה הנושא, שכולם משום מה משתדלים להתעלם ממנו.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בעזרתו

סלח נא לי ידידי היקר לי כאח אם לא מצאתי חן בעיניך. אני מצטער על הודעתי הגסה הזו אשר נבעה עקב כך שלא היה מניין בבית הכנסת ואני חיפשתי וחיפשתי בנרות אנשים אולם אף אחד מאחינו בני ישראל לא היה יכול להושיט ידו בקודש ולקיים את מצוות תפילת השחרית, ככתוב בתורה איש הישר בעיניו יעשה, ותוהו ובוהו על פני הארץ. מוגש כחומר למחשבה לכל אחיי היהודים, אשר בשעה זו הגיע הזמן לכולנו לחזור בתשובה ולקרוא תהילים לקראת מורנו ורבנו מלך המשיח לעולם ועד!!!.

בברכת חזק חזק ונתחזק,

האדמו"ר שליט"א פליקס.

ההודעה הנ"ל ברורה בערך כמו החוק הרלוונטי...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

בס"ד

תרגום לחילונים שביניו:

בעזרתו

בברכת חזק חזק ונתחזק,

האדמו"ר שליט"א פליקס.

ROOONEEYY

פורסם

קראתי שוב את השירשור והפקודה, והדברים די ברורים.

אתה לא נהג חדש - אין הגבלה.

אתה נהג חדש ומעל 21 - אין הגבלה.

אתה נהג חדש ומתחת ל-21, יש הגבלה.

(לא מדובר על תקופת הליווי, שהיא מתייחסת לכל הגילאים)

לענ"ד גיל אלבז פירש נכון את הפקודה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

בס"ד

רק ברצוני לתקן את אחיי שענו כאן, שהרי מדובר בגד אלבז, זמיר הבית של מפלגת ש"ס והרב עובדיה יוסף הגאון שליט"א.

בברכה,

האדמו"ר שליט"א פליקס מלובלין.

ROOONEEYY

פורסם

פליקס, הפכת לסוג של שמר?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בס"ד

מה עניין שמיטה להר סיני? מה הקשר בין שמר לבין האדמו"ר הרבי מילובאוויטש?

בברכת, עמדו על המשמר והשמרו מפני שמר,

האדמו"ר הרב פליקס בעל הנס קפה, 2 סוכר, 2 מהיר 2 עצבני.

ROOONEEYY

• תוכן חדש...