Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה,אני רואה פה הרבה תשובות.

לפי מה שהבנתי,הפלוס לרימווט והמינוס למינוס של המצבר?

כל כך פשוט?

בן.

Got To love It

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כן פשוט וקל אני ההיתי מוסיף מפסק כלשהו שהמאוורר לא יעבוד כל הזמן אלא רק בימים חמים או בעבודה מאומצת

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

מה הבעיה שהמאורר יעבוד כל הזמן שהמגבר דולק ? (אני יודע שאין בעיה אבל אשמח לשמוע את הרעיון מאחורי מה שרשמת)

בכל אופן, למה ביכלל לחבר מאורר ?, המגבר מתחמם וגורם לבעיות ?, אם לא אז אין צורך

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אם כבר שמים מאוורר אז שיעבוד כל עוד המגברים פועלים. הורדה קטנה של הטמפרטורה תעשה רק טוב למגבר.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

gsid,נשאלה השאלה עקב כך שאני משנה את הבניה שלי למגש של המגבר,היא הולכת להיות קצת שונה ממה שעכשיו ואני חושש שהמגבר "יזיע" קצת:)

תודה על התשובות חברים,בן.

Got To love It

פורסם

לא צריך לחבר ממסר כמו שאמרו רבים בשירשורים קודמים?

אם כן אז מאיפה משיגים ממסר?או שניתן לבנות אותו?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

רצוי לחבר ממסר, כן

לא יודע למה כולם שכחו את זה:)

אבל לבחור יהיה רק מגבר או שניים, אז לא חובה בממסר אם המאוורר בגודל 80 מ"מ או משהו.

מאוורר יותר גדול מן הסתם ירצה יותר כח

וכך גם במקרה של ריבוי מגברים , הרימוט יכנע:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

יש לי 2 מגברים,ומחר הם יורכבו על פלטה בצורה הפוכה,סגורים כאילו בין הפלטה למושב האחורי,כדאי לשים מאוורר ביכלל ?ומאיפה אני משיג ממסר אם כן?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

איך שראיתי את נושא ההודעה, ידעתי שיהיה פה מעניין..:)

אני חיברתי את המאוורר לרמוט ולמינוס של המגבר (למרות שידעתי שכדאי לשים ממסר)

והפיוז של הרמוט נשרף, אמרתי נתנהג כמו אדם בוגר ולא נשים שם פיוז 10A .

והלכתי לחנות לכלי רכב (כלי רכב..חחח...) יש להם איזה ממסר שהם דוחפים לכולם הם קוראים לו 10-12 או משהו כזה

(ע"ש 12V 10A) (למרות שלדעתי הוא דווקא 10W) יש לציין שאני חיברתי אותו למגש, שיאוורר את כל תא המטען(יש לי מגבר, לאפטופ, מטען ללפטופ, וסאב, לדאוג להם)

פורסם

איזה מאווררים חיברתה?רגיל של מחשב סטנדרטי?כמה עלה לך הממסר?

פורסם

חיברתי מאוורר אחד מספק כוח של מחשב

השיקול שלי היה לקרר את כל תא המטען, אבל אם אתה צריך לקרר רק שני מגברים הדרך הנכונה לעשות את זה תהיה לתפוס אותם על לוח אלומיניום (אלה עם העניים שמשמשים למדרגות בד"כ) ולשים את המאווררים שיקררו את הלוח.

לשאלתך לדעתי חייב להוסיף קירור אם המגברים סגורים בתווך כלשהוא...

ולשאלך השניה לא זוכר כמה עלה הממסר, משהו בין 40 ל 60 לא יותר זה בטוח.

לפי השאלות שלך בחשמל, אני חייב להביע את דאגתי הכנה שתנסה לעשות את זה בעצמך...

לפחות תכין מטף בהיכון...חחח

פורסם

פעם ראישונה שאני שומע על הקטע עם לוח אלומיניום.

השאלה שלי על הממסר הייתה כי כולם רשמו "ממסר" אף אחד לא אמר באופן ספציפי איזה ממסר.

פורסם

עקרונית אתה צודק..

כולם פשוט הניחו שתראה מה ההספק של הכמה מאווררים שאתה רוצה לשים, ותבקש ממסר מתאים.

מאחר ולא עושים ממסרים להספקים ממש נמוכים,סביר להניח שמה שיהיה להם בחנות (אורות,או מה שלא) יספיק...

פורסם

נראה לך באמת שמאורר אחד של מחשב מקרר/מאוורר תא מטען שלם ? זה בקושי מאוורר מארז של מחשב.

אם בונים מקום סדור למגברים צריך לפחות 2 מאוררים, לעשות 2 פתחים ושאחר ידחוף אויר והשני ישאב אויר, או לעשות 4 פתחים , וששני מאוררים ידחופו והאויר יוכל לצאת בחופשיות מ 2 פתחים אחרים.

אין טעם לשים מאורר בחלל פתוח יחסית, איוור גוף קירור (כמו אלומיניום של מגבר לדוגמא) מתבצע כאשר האויר עובר דרכו ולא סתם ככה בחלל שהוא נימצא כי ככה למעשה האויר ליד הצלעות קירור עומד ולא מקרר אותם

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה

• תוכן חדש...