Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשות משפחתי סיוויק ממודל 2006 עם רמת גימור LS, שהיא רמת גימור הכי נמוכה במודלים האלה כאשר הרכב מגיע רק עם נעילה מרכזית ללא סאונד בעת הסגירה או הנעילה של האוטו.

שאלתי היא כזאת, האם ישנה דרך להוסיף לנעילה המרכזית צפצפה שתפעל רק בעת הנעילה והסגירה של האוטו עם השלט?!

תודה לעוזרים!!

Polo 2012

פורסם

היצרנים מנסים למזער רעש (=נזק סביבתי) ואתה רוצה להוסיף אותו? מה הטעם?

תיאורטית ניתן לבנות משהו שיתן לך צפצופים בנעילה/פתיחה. מעשית יותר זול ופשוט יהיה להוסיף מע' אזעקה.

פורסם

אוקיי, גם השקט הנפשי שלי זה חשוב לא?

אני פשוט רוצה שתהיה את הצפירה הזאת בעת הסגירה והפתיחה, משהו צנוע ולא רועש, כי יש כאלה. זה הכל.

אני בטוח שזה לא יזיק לאנשים הסובבים אותי.

עוד מישהו יכול לתרום ידע?

תודה!

Polo 2012

פורסם

האם זאת הסיויק החדשה? אני לא יודע בדיוק מתי החליפו אותה.

בכל מקרה, אם כן, אז יש גם אזעקה ולא רק נעילה מרכזית גם בדגם ה-LS.

פורסם

יש אפשרות לחבר לצופר,שיקבל פולס בפתיחה-סגירה,אך צריך את הסכמה של הנעילה על מנת לדעת.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

אני מקפיץ את השרשור בכדי לשאול איפה אפשר לקנות באזור ירושלים סירנה עם צפצןף יחסית שקט לרכב?

כל מה שאני צריך הוא, שבעת הנעילה של הרכב תהיה צפירה וכמו כן בפתיחה.

Polo 2012

פורסם

בדיוק ראיתי לפני יומיים כזה רכב שבעליו נעל אותו מרחוק והתגובה של הרכב היתה מס' הבהובים וזהו , אני קינאתי בו כי מאסתי בצפצוף הבודד בפתיחה והכפול בסגירה של הרכב שלי ע"י השלט .

הלוואי והיתה ניתנת האפשרות לנטרול הצפצוף או הפעלתו ע"י הבעלים .

אולי קיימת האפשרות הזו - מדובר באזעקה של קוברה .

פורסם

אתה צריך לראות את סכימת החשמל של האזעקה, ולפיכך לראות את הכבלים שנותנים פולסים לרמקול בעת נעילה/פתיחה, לוודא שהם לא נותנים את הפולס גם כשהאזעקה דרוכה ומישהו פורץ אותה, ולנתק אותם.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
בדיוק ראיתי לפני יומיים כזה רכב שבעליו נעל אותו מרחוק והתגובה של הרכב היתה מס' הבהובים וזהו , אני קינאתי בו כי מאסתי בצפצוף הבודד בפתיחה והכפול בסגירה של הרכב שלי ע"י השלט .

הלוואי והיתה ניתנת האפשרות לנטרול הצפצוף או הפעלתו ע"י הבעלים .

אולי קיימת האפשרות הזו - מדובר באזעקה של קוברה .

לשאלתך, הייתה לנו מאזדה לאנטיס 96 עם אזעקה של קוברה.

בכל מקרה, בתא המנוע היה המוח של האזעקה והיה אפשר לנטרל את הסירנה על ידי מפתח שהגיע עם האזעקה.

אני אישית לא יודע למה לעשות את זה בכלל?! בשביל מה יש אזעקה אם לא שהסירנה תופעל בעת מצוקה, או בכדי לדעת שהאוטו נעול מרחוק.

ולשאלתי,

אני בסה"כ שואל איפה אני יכול למצוא חשמלאי רכב טוב שיחבר לי סירנה שקטה לרכב באזור ירושלים??

תודה.

Polo 2012

פורסם
בשביל מה יש אזעקה אם לא שהסירנה תופעל בעת מצוקה, או בכדי לדעת שהאוטו נעול מרחוק.

חשבתי שברור שהכוונה שלי היתה לנטרול הצפצוף המיותר בעת פתיחה או סגירה של הרכב ולא נטרול צופר האזעקה !

לגבי נעילה ופתיחה מרחוק - עבורי זה מיותר , אני יכול להסתפק בפתיחה סגירה מקרוב והבהוב שניים של מערכת האיתות .

פורסם

במאזדה זה היה מנתק את הסירנה והפתיחה והנעילה.

אני לא יודע אם קיימת מערכת אזעקה שמנטרלת רק את הפתיחה והסגירה

Polo 2012

• תוכן חדש...