Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

אני מחפש רכב בתקציב כולל של כ-50K ש"ח.

הרכב נועד לנסיעה יומיומית לעבודה וחזרה. סה"כ כ 1200 ק"מ בחודש. על כביש 4.

זה יהיה רכב שני (לא נוסע בשישי-שבת).

לא איכפת לי ידני או אוטומטי.

כן חשוב - אמינות אמינות אמינות.

מיותר לציין (אבל בכל זאת אציין...) שרצוי שיהיה זול לתחזוקה, צריכת דלק טובה.

רציתי לדעת גם, אם כבר אנחנו בקטע, האם דיזל בא בחשבון, או שיש עדיפות ברורה לבנזין?

יש עכשיו אופל אסטרה משנת 1995. היא אסון על 4 (גלגלים).

מחיפושים בפורום עלו הדגמים הבאים:

טויוטה יאריס, הונדה ג'אז

פאביה SDI

שרייד

סיריון

ניסן אלמרה

כמובן, אשמח מאוד לשמוע הצעות נוספות.

פורסם

כל שרשור אתה זורק דגם רכב אחר, פותח השרשור מחפש רכב שני! חסכוני וזול לאחזקה, לכן אין לו צורך ברכב משפחתי 1.6 אוט'.

אני הייתי מתמקד בפביה, במיוחד 16V אבל קשה מאוד למצוא אחת, כנ"ל יאירס והג'אז המצויינות, אופציה קצת יותר קלה למציאה ועונה על הדרישות היא הפונטו ספייס.

פורסם

מסכים עם פיליפ בעניין הפונטו ספייס- בתקציבך תוכל לרכוש אחת ממודל מתקדם בגירסה המאובזרת והזריזה.

היא חסכונית ביותר ומאובזרת.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מה שבטוח - זה שאתם לא צריכים דיזל.

בקילומטראז' של 1200 ק"מ בחודש דיזל לא משתלם.

כמו שכבר הצליצו האחרים: תחפש רכב קטו, רצוי עם גיר ידני.

לדעתי יאריס אופציה מצויינת.

הונדה ג'אז גם רכב טוב אבל יותר יקר לתחזוקה (ביטוח, טיפולים כל 10 אלף ק"מ) אבל מצד השני אין חגורת טיימינג שזה חוסך טיפול יקר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

גטס GLS? בטוחה, זולה לאחזקה, יש מספיק כאלה שמורות, ובדגם הידני לא אמורה להיות בעייתית בצריכת דלק.

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

פונטו / גרנדה פונטו, ניתן למצוא דגמים יחסית חדשים (משנתון 2009/2010) עם קילומטרז סביר.

תנסה במגרשים של החברות הגדולות (אני יודע בוודאות על אוטו דיל).

פורסם

אתה באמת חושב, שב 5 השנים שעברו מפתיחת השרשור הוא עדיין לא החליט, איזה רכב מתאים לדרישות?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...