Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי 205 שנת 92 דגם ג'וניור.

הכל פיקס והכל עובד בסדר גמור כולל המנוע וכיו''ב.

בנסיעה רגועה ( '' על טורים '') הכל בסדר ואין שום ריח .

איך שרגל ימין מתחילה ללחוץ את הדוושה,מייד '' נכנס'' ריח דלק שרוף וזה ממש מפריע לי .

יש לציין שאין שום הבדל בנסיעה,והרכב עבר ניקוי קרב' לפני כשבועיים ( במכון מורשה וחזרתי אחרי כמה ק''מ לוודא שאכן הכל בסדר והמכונאי בדק ואמר שהכל כמו שצריך ואני יכול לסוע לשלום ).

פורסם

פתח מכסה מנוע ותחפש נזילות דלק ליד הקרבורטור.

יש להמנע מנסיעה ברכב כי הדלק עלול להדלק ולהדליק לך את כל תא המנוע!

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

חשבתי על זה, ואף בדקתי את העיניין רק שאני לא מצאתי כלום (מצד שני אני גם לא מבין ומכיר יותר מידי ) .

מחר על הבוקר אקפוץ למכון הקרב' שטיפלתי אצלו .

מצד שני , יכול להיות עוד משהו ?

פורסם

אין עשן בלי אש

אין ריח דלק בלי נזילת דלק

כל נזילת דלק יכולה להיות קטלנית

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

התגלתה הבעיה,

הריח הוא ריח של גזים שרופים( ולא דלק שרוף-טעות שלי ).

היום בבוקר הייתי במכון הקרב' שטיפל ברכב והוא פתח ובדק,ואף הראה לי , שאין שום נזילה של דלק והכל יבש ונקי .

מצד שני כשהוא הכניס מעין צינור המחובר למחשב מיוחד שבודק את כמות הגזים שהרכב פולט(והכל יצא תקין ו''עובר טסט'') הוא הפנה את תשומת ליבי למשהו שלא שמתי לב, לפני כחודשיים החלפתי את הדוד הסופי ( אגזוז) מפני שהקודם היה מחורר ומרעיש,והחדש שהרכבתי מורכב בזווית כלפי מעלה,מה שיוצא שהוא כאילו קצת פולט אל הטמבון האחורי מה שגורם לעשן ולגזים לעלות למעלה לבגאז',ששם בטח כבר נחשתם נכון הגומיות הבלויות עשו את שלהם ואפילו יש סימנים של פיח על הדלת האחורית בקצה למטה וזה וודאי משם , ככה שכל לחיצה על הדוושה הגזים חודרים דרך שם וככה נוצר הריח .

אני מקווה שהשבוע יצא לי לרתך איזה ספייסר שיורד את זווית הפיה והכל יסתדר.

תודה רבה לכולם.

• תוכן חדש...