Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיר אוטומט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני חדש בפורום מאוד התרשמתי..

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11

אני מחפש רכב לקנות בסביבות 20K גיר אוטומט.. ראיתי פיג'ו 106 97' ואני פשוט מפחד על הגיר כבר יש קצת רעש ממנו בנסיעה

וידוע שהוא עדין. האם עלי לקחת בחשבון שאצטרך באחד מן הימים גיר חדש או שיפוץ רציני? וכמה זה יעלה??

חשבתי גם על קליאו 98' אוט', גם על הגיר שלו עלי לחשוש??

כדי לי פשוט להשקיע עוד 5K ולקבל משהו יותר טוב שידרוש קצת פחות טיפולים?

אשמח לתגובות!!

פורסם

חבר שלי נאלץ לעשות שיפוץ גיר במזדה לנטיס 1998 בסביבות 160 אלף ק"מ.

אם אתה רוצה להיות בטוח שלא תצטרך לשפץ גיר אוטומטי - אל תקנה רכב אוטומטי ועוד ב 20 אלף.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שתי המכוניות שציינת לא נחשבות למאוד אמינות (אם להתנסח בעדינות) בגירסאות אוטומטיות.

סיכוי לשיפוץ גיר קיים, גם אם אתה קונה רכב בסכום כפול, זה הסיכון שאתה לוקח ברכישת מכונית אוטומטית ישנה, ואין מה לעשות.

בכל מקרה, גם ב 106 וגם בקליאו(עד מודל 98 ) יש גיר אוטומטי מיושן עם 3 הילוכים.

אם כבר הולכים על מכונית צרפתית קטנה אוטומטית, מומלץ לגרד עוד כמה אלפי שקלים, ולרכוש קליאו B. גם בקליאו B הגיר האטומטי לא נחשב אמין, אבל לפחות הוא מודרני, יש לו 4 הילוכים, פגיעה בביצועים נסבלת, והוא קיים בכל התוצרת הצרפתית עד היום.

אני קניתי לפני כחצי שנה קליאו B אוטומטית מנוע 1600 מודל 2000, ב 25 אלף ש"ח.

• תוכן חדש...