Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחלה רכיב.

עד היום מלמדים אותו בתואר מהנדס.

כפי שאמרתי לעתיד היום בצהריים, אני רואה שאתם מיישרים קו איתי.

555 חד יציב שמוציא פולס מתח שנלקח מה+ הקבוע של המצבר למשך 30 שניות, אשר מעורר באמצעות היעדר מתח בחוט המחובר לSWITCH. (כלומר אחרי כיבוי SWITCH)

כמובן שצריך לתאם את כל העסק, רמות מתחים, מייצבים , להתחבר לכניסות הייעודיות של הרכיב וכו'...

כמו כן הצעתי מנגנון אשר מבצע SHUTDOWN אוטומטי למחשב ברגע שהוא מזהה כיבוי SWITCH, המבוסס על המעגל הנ"ל שתפקידו יהיה למנוע מצב שהכיבוי נתקע באמצע.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז זרוק תכנון של מעגל שיתאים לעתיד.

כמובן שכחת לוח בנייה+בדיל+חוטים+קופסא לזיווד+נעלי כבל+נגדים+דיודות++++.

יש תיכנון ?

איזה כייף לי :)

פורסם

עכשיו שאני חושב על זה, כדאי לפנות לליאור Fireball. אני זוכר שהוא בנה פעם קופסא כזאת לצורך חיבור CarPC. בטוח נשארו לו התוכניות והסכמאות.

אייל - כשאתה מתאר את זה ככה זה נשמע מה-זה מסובך. אבל כנראה שככה זה עם מהנדסים :lol:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תראו בעיקרון מרגע שתהיה לי תכנון של מעגל מול העיניים אין לי בעיה להשיג כל רכיב ולייצר אותו תוך זמן קצר באופן יחסי אבל אני צריך מעגל מתוכנן מול העיניים

מרק - הזמן לא חייב להיות מדוייק מבחינתי שלא ירד מ30 שניות ולא יעלה על 2 דקות, כל מה שבאמצע - בכיף

פורסם
אז זרוק תכנון של מעגל שיתאים לעתיד.

כמובן שכחת לוח בנייה+בדיל+חוטים+קופסא לזיווד+נעלי כבל+נגדים+דיודות++++.

יש תיכנון ?

קודם שיעבוד על גבי מטריצה אחר כך נתקדם לייצור... :)

לא חייבים לבצע זיווד מי יודע מה, ראיתי כבר מרימי שמשות שהזיווד שלהם זה שרינק גדול על כל המעגל.

תכנון אין, אפשר לשבת לחשוב על משהו.

רק זרקתי זאת ברמה הרעיונית, בשביל תכנון רציני צריך לשבת ולחקור קצת את הנושא ואי אפשר לשלוף את זה מהמותן

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל, כמה זמן לוקח לתכנן מעגל כזה X שעות מהנדס אלקטורניקה ?

בכול מקרה אני לא חשבתי ללכת בכיוון של מעגל מבוסס רכיב 555 וממסר מכני אלה על ממסר אלקטרוני מבוסס MOSFET שהינו הרבה יותר אמין וקטן מימדים.

פורסם
אייל, כמה זמן לוקח לתכנן מעגל כזה X שעות מהנדס אלקטורניקה ?

בכול מקרה אני לא חשבתי ללכת בכיוון של מעגל מבוסס רכיב 555 וממסר מכני אלה על ממסר אלקטרוני מבוסס MOSFET שהינו הרבה יותר אמין וקטן מימדים.

וואלה לא יודע.

אני נמצא יותר בתחום ה RF ופחות בתחום הדיגיטלי/אנאלוג.

אני מעריך שמי שמנוסה יכול לתכנן כזה דבר בשעות בודדות כולל סימולציית ספייס.

אתה צריך את זה בשביל לחשב בכמה לחייב את עתיד? :)

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל, את עתיד קשה לחייב במחיר הוגן....אם אני אבקש 300 שקל הוא ישר יגיד לי שהוא מצא אחד כזה במחיר של 30 שקל+מחשב נייד חינם.

פורסם

שקרן ! אני מכיר גם 21 (אבל כלל מע"מ)

בואנה בואנה מה זה הדחקייה הזאת על חשבוני - הא ? מרק ואייל אני קורא אתכם לסדר

פורסם

עתיד, אני ממתין לתכנון של אייל וגם של כול אלה שזרקו "קח 555 חבר ממסר תן לו פלוס" והכול יעבוד.

אני לא רוצה לחייב אותך גם עבור התכנון לכן אני בהמתנה...

פורסם

מרק, אף אחד לא זילזל ביכולת שלך.

אני נותן לך את הזכות להכין לעתיד את המעגל הזה בעלות של עד 20 ש"ח. (כולל תרמוסטט של WHALER)

אני כיום, דרך אגב, עובד על מימוש מקלט-משדר סלולרי פלוס עוד כמה פיצ'רים בTARGET PRICE של מתחת ל10 דולר :) - כמעט mission impossible

מה שמזכיר לי שהגיע הזמן לצאת מהעבודה, מכבי והסופ"ש מחכים לי.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל, לא הבנת אותי נכונה. אני באמת רוצה לראות תכנונים אחרים או מקום לרכישת טיימר כזה כמו שעתיד מחפש.

עזוב אותי מהשטויות של ההייטק outsourcing,TARGET PRICE,

.time to market ...זה יעבור לך עוד כמה שנים.

• תוכן חדש...