Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב, אני זקוק למידע בדבר העמסת יתר של מטען כבד ואו גדול על קטנוע לצורך העברתו למקום אחר, כלומר, מה הסעיפים בחוק לעבירה שכזו, מה העונשים ?

ומה בכלל נחשב כעבירה ? מטען בין רגלי הרוכב ? מטען מאחורי גבו של הרוכב ? מטען אשר בולט מארגז הקטנוע ?

תודה, אור.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

יש איזו אסמכתא למידע ?

כי אני יודע מאנשים ע"פ דברי שוטרים שאסור, כי אין מקום לרגליים ועוד שלל נימוקים

אני אשמח לדעת קצת יותר לעומק מה בדיוק קורה, מה מחפפים ומה לא, כי כרגע אני נמצא על פרשת דרכים במקום העבודה בגלל העמסות יתר שאני לא מוכן לאבד את הרשיון.

תודה.

פורסם

אם אני לא טועה בעבר למדתי על זה בתאוריה

שאפשר לשאת מטען שלא יעלה על 70 ס"מ.

ניסיתי למצוא לך מידע באינטרנט אך לא מצאתי

אני מציע לך שתצלצל למשטרה אני בטוח שהם ידעו יענו לך על זה

תמיר.

פורסם

תקנה 121 לתקנות התעבורה:

הובלת חפצים

לא יוביל רוכב על אופנוע חבילה, צרור או חפץ המונעים ממנו, או העלולים למנוע ממנו, שליטה מלאה על רכבו או שהם -

(1) עולים באורכם על 70 ס"מ;

(2) חורגים מחוץ לחלק הקדמי ביותר או לחלק האחורי ביותר של האופנוע.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

היי, השאלה הנשאלת:

נניח שאני מוביל ציריה שאורכה אכן לא עולה על 70 ס"מ אבל אני מוביל אותה במשטח בין הרגליים לרוחבו של הקטנוע שהינו כ-40 ס"מ, כלומר הציריה בולטת מהקטנוע ב2 צידיו.

האם הדבר מהווה עבירה ?

תודה.

פורסם

אור,

התשובה לשאלתך כתובה בתקנה.

לא יוביל רוכב על אופנוע חבילה, צרור או חפץ המונעים ממנו, או העלולים למנוע ממנו, שליטה מלאה על רכבו

תשאל את עצמך וגם את מבחן האדם הסביר, האם במהלך נסיעתך יכול להיווצר מצב תאורטי שבו השליטה בקטנוע תהיה מוגבלת במשהו עקב המטען .

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
ערב טוב, אני זקוק למידע בדבר העמסת יתר של מטען כבד ואו גדול על קטנוע לצורך העברתו למקום אחר, כלומר, מה הסעיפים בחוק לעבירה שכזו, מה העונשים ?

ומה בכלל נחשב כעבירה ? מטען בין רגלי הרוכב ? מטען מאחורי גבו של הרוכב ? מטען אשר בולט מארגז הקטנוע ?

תודה, אור.

קח איתך תמונה של מוטוטקסי 125 באפריקה עם משפחה גדולה עליו כשהאחרון גם מחזיק בלוני גז. אולי ישכנע את השוטר.

פורסם

תעמיס את האופנוע בצורה כזו ששום דבר לא יבלוט החוצה ויסכן אותך או את הסביבה.

וכמובן משקל ההעמסה צריך להיות בגדר הסביר על מנת שתוכל לשלוט על האופנוע ולתמרן עימו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בקיצר, אין משהו מוגדר והכל תלוי בשוטר המניוק או הלא מניוק שנופלים עליו.

אז אני אפסיק להעמיס חפצים בולטים, תודה.

פורסם

לא קשור לשוטר, הבטיחות על קטנוע קודמת לכל, תחשוב מה יקרה אם תעמיס את הקטנוע וחלקים מהסחורה המובלת בולטים החוצה בצורה בולטת, כל מעבר בין כלי רכב יכל להיות עבורך מתכון למפגש לא נעים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...