Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים,

היום קרה לי מקרה שמאוד הלחיץ אותי. כל היום נסעתי ברכב והכל היה בסדר, עכשיו בלילה לפני כחצי שעה כשבאתי לחזור מפאב הביתה התנעתי את הרכב ופתאום אני מגלה שנדלקה לי המנורה של הכרית אוויר ולמטה רשום SERVICE ומה שהכי מוזר שבאמצע הנסיעה לאחר כ10 דק' היא כבתה, ומאז לא נדלקת שוב.

מישהו נתקל? האם יש סיבה לדאגה? האם לגשת למוסך? בכל זאת זה כריות אוויר זה הבטיחות שלנו.

תודה מראש לעוזרים שיהיה לילה טוב.

:-) just smile
פורסם

כן, מערכת חשובה, וממילא ובמיוחד אם הרכב עדיין בתקופת האחריות.

יודע מה? זה לא עניין של באחריות או לא באחריות, הכי חשוב שהמערכת תהיה זמינה, חלילה לזמן אמת.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אין מה להיות בלחץ. מדובר על קונקטור מתחת למושב נוסע שרופף וגורם להידלקות המנורה. תקלה ידועה מאוד בקליאו למשל.

אם הרכב באחריות, פנה למוסך מורשה היות והם מכירים את התקלה ופשוט יחליפו קונקטור או ילחימו מחדש. תוודא שהם קודם כל מחברים את הרכב לסקנר, בודקים שזו אכן התקלה ומאפסים אותה בסוף התיקון.

אם הרכב לא באחריות, תרשום ואעלה מדריך לתיקון התקלה.

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם

הרכב באחריות כמובן, השאלה שלי האם אפשר ליסוע ככה בנתיים (להזכירכם המנורה כבתה) עד מחר בערך שיהיה זמן להכנס למוסך.. והאם חס וחלילה במצב אמת הכריות יפתחו ?

פורסם
הרכב באחריות כמובן, השאלה שלי האם אפשר ליסוע ככה בנתיים (להזכירכם המנורה כבתה) עד מחר בערך שיהיה זמן להכנס למוסך.. והאם חס וחלילה במצב אמת הכריות יפתחו ?

ייתכן שהתקלה נעלמה (ה"מגע" חזר, לכן הנורה כבתה). גש למוסך בהקדם כשתוכל. זה מה שהייתי עושה.

השאלה שאתה שואל, נכונה גם לגבי רכב ישן יותר - האם תפתח הכרית בזמן "אמת" או שלא? מישהו בודק בכלל את תקינות המערכת הזו באופן סדיר (תהייה...)? אולי הנורית שרופה בכלל...ולא יהיה חווי על תקלה?

במחשבה שניה - במכוניות ישנות שלא היו כריות אויר - ואז, זה לא הדאיג אף אחד...

הדאגה שלך במקומה. שלא תחשוב אחרת.

alfa 156 2.5.

פורסם
אין מה להיות בלחץ. מדובר על קונקטור מתחת למושב נוסע שרופף וגורם להידלקות המנורה. תקלה ידועה מאוד בקליאו למשל.

אם הרכב באחריות, פנה למוסך מורשה היות והם מכירים את התקלה ופשוט יחליפו קונקטור או ילחימו מחדש. תוודא שהם קודם כל מחברים את הרכב לסקנר, בודקים שזו אכן התקלה ומאפסים אותה בסוף התיקון.

אם הרכב לא באחריות, תרשום ואעלה מדריך לתיקון התקלה.

ליאור

מצתרף לליאור.

רוב הסיכויים שיש לבצע מעקפים תחת כסה נהג ו/או הנוסע. הדבר יכול גם להגרם מחפץ תחת המושב. תבדוק שאין שום דבר תחת המושבים ועל רצפת הרכב שיכול בזמן הנסיעה להגיע לשם.

בברכה.

יגאל.

"אתה רוצה חתיכה זהב? - לא, אני הרגע אכלתי" :?

"בשביל מה שמו לשוטר כובע, אם לא בשביל לראות?" :shock:

פורסם

טוב באמת היום נגעתי מתחת לכסא בחוטים שם והמנורה נדלקה שוב, ואז נגעתי עוד קצת והיא כבתה, ככה כמה פעמים.

כנראה שאתמול חבר שישב מאחורה נגע בטעות עם הרגליים. אני יוכל לבוא למוסך רק מחר. האם מסוכן לסוע ככה?

האם זה יגרום לכך שלא תפתח הכרית אוויר?

פורסם

אני לא מאמין שמישהו מוכן לקחת על עצמו אחריות לענות לך על שאלה כזאת. רוב הסיכויים שהכרית תפתח, אבל... תמיד יש סיכוי שלא. אז כדאי לא לבדוק ולנסוע למוסך.

בברכה.

יגאל.

"אתה רוצה חתיכה זהב? - לא, אני הרגע אכלתי" :?

"בשביל מה שמו לשוטר כובע, אם לא בשביל לראות?" :shock:

• תוכן חדש...