Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי קווליאר 97

הייתה לי תופעה של התחממות וכן מצב שבו הייתי עוצר,המכונית היתה נבית,להתנעה הייתי מעביר ל parking ומתניע כרגיל

הייתי במוסך המרכזי ברשל"צ וסיפרתי על הבעיה הם בדקו

התברר שהטרמוסטט היה סגור ולא היתה צרקולציה של מי הקירור ולכן הם החליפו את הטרמוסטט וביצעו ניקוי של הרדיאטור

התיקון בוצע שלשום בבדיקת הבוחן הוא אמר שהכל בסדר

כיום המכונית לא מתחממת אבל אתמול לאחר נסיעה של כ 20 ק"מ שוב כבה המנוע ברמזור ז"א התופעה חזרה וכנראה לא קשורה לתיקון שבוצע במוסך

בשיחה עם הבוחן הוא חושב שישנה בעיה עם פיח ! או גיר !!

יש לי הרגשה שמה שהם עושים בעצם זה ניסויים

מה יכולה הבעיה

פורסם

אני לא ממש יודע איך המערכת בנויה ברכב שלך, אבל אצלי באסטרה קרה בדיוק אותו דבר.

אחרי עליות או נסיעה בינעירונית הרכב היה נכבה כשהגעתי לעצירה.

הבעיה היתה שה EGR היה מלא בפיח.

(המנוע נחנק מהגזים של עצמו או משהו כזה...)

בכל מקרה כדאי שיבדקו לך את זה, ואם תצטרך חלק חדש, אני ממליץ לך שלא לשלם עליו 1300 ש"ח ב UMI אלא פשוט להזמין אותו ב EBAY ב 45 פאונד...

אופיר

פורסם

בהסתייגות שאני לא מכיר את הרכב שלך:

לעניות דעתי, שווה להתחבר עם סורק בבדיקה שמקבלת את כל נתוני המנוע ומקליטה אותם. לבצע נסיעה עד שהרכב יכבה ולאחר מכן לבדוק את תוצאות ההקלטה ולנסות להבין מזה את מקור הבעייה.

במידה וזה רלוונטי אז אולי שווה גם לנתק את הפיקוד לשסתום שמעיל את נעילת ממיר המומנט על מנת לוודא שלא מדובר בנעילה של הממיר וכיבוי המנוע עקב כך.

זה באמת יכול להיות גם פיח שתוקע את מנוע הצעדים.

פורסם

הם התחברו עם המחשב ולא מצאו כלום

הבעיה היא שלא בכל עצירה במכונית נכבית

ולראיה בזמן הבדיקות שלהם המכונית לא כבתה

קצת פרטים על המכונית אני יד ראשונה ועד כה לא היתה לה שום בעיה

פורסם

בשרשור הקודם כתבת התופעה הייתה קיימת כשמאורר הרדיאטור נכנס לפעולה ואז גם היה מתאפס השעון זמן וזה מעורר חשד לתקלת חשמל.

בצע בדיקות בעצמך כשאתה בעמידה עם מנוע פועל ושים לב אם התופעה מופיעה כשמאורר הרדיאטור נכנס לפעולה.

אם זה אכן כך אז צריך לבדוק את הארקות המרכב (בודי) והארקת המנוע ואת חיבורי אספקת הזרם הראשית מהמצבר והלאה.

שאלתי אליך, האם כשהמנוע כבה ואתה שוב מניעו ב N או ב P ואתה משלב שוב להילוך כבה שוב המנוע? (אם כן אז כנרה הבעיה מתיבת ההילוכים האוטומטית ואם לא אז תיבת ההילוכים תקינה ואינה הגורם לבעיה).

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

רפי שלום

אני מניע ב P וממשיך בנסיעה והמנוע לא נכבה יותר

לאחר דימום מנוע למשך (חניה וכ') כ 3 שעות ונסיעה חדשה של כ 20 ק"מ התופעה חוזרת

פורסם

יש לבדוק שייצוב הסיבובים פועל כשורה, שאין כשל אחר כמו צלנדר שמפסיק לפעול כתוצאה מתקלה בהצתה אליו או ממערכת הדלק, כולל לחצים ספיקה וכו, יש לקחת בחשבון בעיה בגיר, שכן כאשר יש בעיה הגיר מעמיס על המנוע, מעבר למה שמייצב הסיבובים מסוגל לתקן, והמנוע כבה. רצוי להריח את הריח של השמן גיר, ולראות שאין ריח של או שמזכיר , ריח של שרוף.

ממקרה דומה שקרה לי, לאחר שבתחילה התקלה "נוחשה" ולא אותרה בוודאות, עלה לבסוף תקלה בגיר, הוחלף, והכל הסתדר.

אינני אומר שזו הבעיה אצלך, אך שווה התייחסות. למותר לציין כי עשרות סיבות עלולות לגרום לתופעה הזו, ויש לאבחנה במדוייק.

אם האוטו שומר טורים כאשר מפעילים מזגן, וכל הצרכנים, מסובבים את ההגה כח עד הסוף והוא לא נכבה (במצב ניוטרל או פרקינב) ועם הכנסה לגיר הוא כבה, הסיכויים לגיר תקול גבוהים.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...