Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק כאשר השלילה ממתנא מסתיימת, ברגע שאתה הולך לאסוף את הרישיון מהתחנה בה הוא נמצא.

אם חלילה תתפס כאשר אתה נוהג, למרות שבפועל ימי השלילה הסתיימו הדבר נחשב לנהיגה בשלילה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

עידכון.

היום הלכתי לקבל חזרה את הרשיון,

ולשאלתי-האם יכולתי לנהוג לאחר 30 הימים ללא הרשיון , ענה לי שם השוטר כי כן.

אמנם,הוא אומר,

היה לוקח למערכת יום יומיים להתעדכן כי אכן אני נוהג ברשיון,ואילו עכשיו הוא מיד מזין את המערכת, אבל מבחינת החוק, 30 הימים-הם הקובעים.

supreb 2016 l&k 280 4*4

פורסם

לפני כשבוע שאלתי את רב הבוחנים באחד ממשרדי הרישוי, וזאת כי רציתי להנפיק רישיון לידיד שהסתיימה לו השלילה.

במשרד הרישווי הוא היה חסום, והיה צריך לאסוף את הרישיון מהתחנה בה הוא נשלל, ורק שם הסירו את השלילה.

מוזר שעל אותה סיטואציה יש 2 גירסאות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

למישהו יש פה תשובה יותר בטוחה?

לפני שבועיים נגמרה לי השלילה,והתחלתי לנהוג,הרישיון שלי נמצא איכנשהו בין מתנ"א אילת לתיבת הדואר שלי(ככה לפחות אמר הקצין)

אני נהגתי כל השבועיים בידיעה שאני מחזיק רישיון תקף (ללא מסמכים עלי),

אני יכול ללכת למשרד הרישוי להוציא חדש?

Skoda Superb Elegance 1.8 TSI

Alfa Romeo 159 2.4JTDm 20V 200hp

פורסם

אני מניחה בגלל העובדה שנשללת בדרום והרישיון שלך נמצא באילת לא רצו להביא אותך לתחנה על מנת שתאסוף את הרישיון ולכן הוא נשלח בדואר.

אתה צריך ליצור קשר עם התחנה שבה הרישיון הופקד ולברר שאכן הרישיון נשלח בדואר, והחשוב ביותר שהסירו לך את השלילה במסוף המשטרתי.

במידה וכן, אתה יכל לגשת לאחד ממשרדי הרישוי ולהנפיק לך רישיון נוסף על מנת שלא תעצר חלילה על ידי שוטר ותקבל 100 ש"ח קנס על אי החזקת רישיון נהיגה.

ל'

• תוכן חדש...