Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי, תפרן לא קטן, רוצה את השילוב הבא:

1. מגבר V12 - פלטיניום אודיו - 370 ש"ח.

http://www.tomcar.co.il/index.php?PHPSESSID=70ade8c8092b93c475b752f439fc2d87&productid=157

2. סאב C12 (לא CVR) - כ-350 ש"ח.

http://www.tomcar.co.il/index.php?PHPSESSID=70ade8c8092b93c475b752f439fc2d87&productid=240

הוא מחפש משהו "בקטנה", שייתן לו קצת באסים, לא ירעיד את האוטו, אלא ישלים יותר את הצליל.

הרכב: פאסאט 99'.

מקדימה יש לו סט קומפוננט JBL.

האם המגבר הזה ירים את את הקומפוננט ואת הסאב בצורה סבירה?

אני חייב לציין שאין לו יותר תקציב.

המקסימום שלו זה 500 ש"ח, בקושי מצליח לגרד את ה-700 הנדרשים כאן.

ההתקנה תבוצע על ידי, כמו כן בניית התיבה (אני מבין שהסאב בא בלי), ככה שזה לא יעלה לו כסף.

האם יהיה כאן סאונד יפה יחסית, או שעדיף לו בלי מגבר וסאב, אם זאת הסחורה?

פורסם

מה הדגם של הקומפננט מקדימה?

שמע יש לי ניסיון עם הV15 שזה דיי דומה רק עולה קצת יותר ויותר חזק. בסה"כ כתמורה לכסף הוא מעולה. ב370 ש"ח אני לא חושב שתמצא משהו יותר טוב.

תהיה בטוח שבאסים יהיו. הסאב מעולה והמגבר יתן לו בסביבות ה140 בגישור.

אומנם המגבר לא כזה נקי. אך אני הייתי מעדיף עם מגבר וסאב, ומאשר HU וקומפננט.

:-) just smile
פורסם

אם זה המצב אז אני חושב שכדי לחפש משהו ביד 2 ...

עדיף בכל מצב .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

עדיף להמתין קצת ולחסוך עוד קצת כסף ולהשקיע במשהו יותר טוב שתיהיה מרוצה לתקופה ארוכה ולא סתם להתלהב לרוץ בישביל להרכיב סתם מגבר וסאב ואח"כ להחליף קצת סבלנות לא יקרה שום דבר הזול עולה ביוקר

בכל מיקרה שיהיה בהצלחה רק לא למהר:-)

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

אין יותר כסף.

זה או זה, או כלום.

הבן אדם תפרן וקמצן, אז אם יהיה לו יותר מ-700 שקל הוא בטוח לא ישים אותם על מערכת.

ביד 2 - יש מגבר עדיף על זה בסכום של עד 350 שקל?

קומפוננט JBL GTO 6.5 ישן.

• תוכן חדש...