Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל קח את הרכב לבדיקה במוסך, מאוד יכול להיות שישנה תקלה הגורמת לאיבוד כוח.

ניקוי קרבורטור (צביקה מנתניה), החלפת פילטר דלק אם לא נעשו בזמן האחרון ישפרו את הסחיבה.

מצמד (קלאטץ') גמור יכול גם לגרום לאיבוד כוח, מורגש אם הטורים עולים והרכב לא מאיץ בהתאם.

בכל אופן אפשרי להשתיל מנועי 1400, 1600 וגם כל מיני קומבינציות של טורבו אם יש תקציב.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

יש מנוע 1100 יש מנוע 1300 יש מנוע 1400 הזרקה יש מנוע 1600 יש מנוע 1800 יש 2000 יש 1800 HGT

יש 2000 HGT V5 יש 1300 טורבו יש 1400 טורבו ויש 2000 טורבו וגם 2300 V5 טורבו

קצת הגזמתי אני יודע אבל הכול תלוי בתקציב.

כל השלושה הראשונים רלוונטים ואפילו הרביעי, תלוי לאן אתה רוצה להגיע.

אם המנוע שלך עייף אז היזדמנות להחליף לפחות ל 1300\ 1400 לא צריך להיות בעיה והתוצאה הרכב יהפוך לחללית לאומת ה 45 סוסים שבטח כבר ירדו ל 27 .

רז...

פורסם

מצטרף לשאלה בנושא:

ברשותי פיאט אונו I.E.S 1400. (הזרקה)

לאחר שהחלפתי לאחרונה חלקים כגון קלאץ' חדש משאבות דלק וכדומה, אכן מורגש שינוי בכוחות סוס.

אך רציתי לדעת, אם אני מעוניין להשתיל מנוע 1600 מה הפרצדורה?

האם אני צריך לגשת לפיאט לאישור? או למשרד הרישוי.

תודה מראש אורי צדוק.

פורסם
יש מנוע 1100 יש מנוע 1300 יש מנוע 1400 הזרקה יש מנוע 1600 יש מנוע 1800 יש 2000 יש 1800 HGT

יש 2000 HGT V5 יש 1300 טורבו יש 1400 טורבו ויש 2000 טורבו וגם 2300 V5 טורבו

קצת הגזמתי אני יודע אבל הכול תלוי בתקציב.

כל השלושה הראשונים רלוונטים ואפילו הרביעי, תלוי לאן אתה רוצה להגיע.

אם המנוע שלך עייף אז היזדמנות להחליף לפחות ל 1300\ 1400 לא צריך להיות בעיה והתוצאה הרכב יהפוך לחללית לאומת ה 45 סוסים שבטח כבר ירדו ל 27 .

רז...

יש ויש ויש ויש, מה הפואנטה? יש גם V8 אז מה?

בהתחלה יש את עניין הכדאיות (או יותר נכון אין). כדאי להשקיע בפיאט ששויה גרושים ולהחליף מנוע? מממ....לא!

ואז יש את עניין האישורים. נראה אותך מארגן חוקית מנוע 1.6 לאונו.

בקיצור. אין פואנטה בלהשקיע ברכב שכזה. תמכור אותה, תחסוך, ותקנה לעצמך רכב חזק יותר.

• תוכן חדש...