Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ל' צודקת- לא יקרה שום נזק אם יעלו את גיל הרשיון- גם ככה צפוף על הכביש.

מצד שני- אם המדינה מחייבת אותך להחזיק נשק בגיל 18, מן הראוי שתתן לך את האפשרות להחזיק הגה.

בקיצור- גיל 18...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מי אמר שאם הוא היה מקבל רשיון בגיל 18 הוא כן היה לוקח אחריות ?

המדינה הגיעה למצב של פשוט הפקרות,כל אחד עושה מה בראש שלו,והראייה לכך היא שמילא הילדון הזה חוצפן מטומטם, הבעייה המרכזית היא שחלק לא קטן מהאתר תומך בו בהתחמקות מתשלום על הנזק שעשה.

אני באמת מאחל לילד הזה שיתקל שוב בבעל הרכב בו פגע,אבל שהפעל ילמד את הלקח דרך הגוף,כנראה שלפעמים אין מנוס ואיזה 2 סטירות מצלצלות יעשו את השינוי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בגיל 18 אתה יכל ללכת לצבא להחזיק נשק ולהגן על המדינה.

בגיל 18 אתה יכל להחליט החלטות ולגשת ולהצביע ולבחור מי ינהיג אותך בממשלה.

מדוע שאת רישיון הנהיגה לא תקבל גם באותו הגיל?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מי אמר שכולם שם לא בסדר/ערסים?

אני הראשון שהגבתי לו(Alon_N שם) והמלצתי לו לעשות את הדבר הנכון, לפחות ככה אני הייתי נוהג למרות שאני "בן 16!"

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

המטרה היא לא לתת רישיון בגיל 18,

המטרה היא ללמד נהיגה מגיל 14,

תהליך מייגע של 4 שנים יגרום לאנשים להבין מה המדינה מרשה להם לעשות.

----

פורסם
מה הבעיה?

הולכים למשטרה ומודיעים עם פגע וברח.

אחרי זה י***נו את הילד הזה כ"כ טוב בבית משפט שהוא יתחנן לוזלין.

צר לי על הבטחון המופרז שיש לך במשטרה בארצנו, אין סיכוי שהם בכלל יעשו משהו בנידון.

אני הייתי מעורב בתאונה שבה פגעה בי בחורה עם BMW מאחור כאשר עמדתי ברמזור. החבר שלה יצא מהרכב, הסתכל ממרחק די רציני (כשהטמבון שלה עדיין בתוך הטמבון שלי), אומר לי "לא קרה כלום" נכנס לרכב ואומר לה לסוע. אני כמו בנאדם מתורבת ונחמד לא מקלל, לא מאשים, לא מתחיל לעשות הצגות אלא מבקש יפה 3 פעמים "פרטים בבקשה".

לאחר מכן רדפתי אחרי הרכב תוך כדי שאני מהבהב עם הפנסים, נוסע במקביל וצופר ומאותת ואפילו עוקף ובולם (לאט, לא בפתאומיות) אבל היא המשיכה בשלה.

אני כמו אזרח טוב הולך למשטרה ומגיש תלונה, כאשר איתי נמצאת חבה שלי שהייתה עדה לכל האירוע. יכולתי גם ללכת לבית חולים ולבכות שכואב לי פה וכואב לי שם (וגם הייתי מקבל כמות יפה של גימלים), אבל לא עשיתי את זה כי אני לא מניאק שמחפש לפגוע סתם באנשים.

חלף לו שבוע ואני מקבל מכתב שהתיק נסגר עקב חוסר עניין לציבור ונותנים לי את הפרטים של הרכב הפוגע. לא עניין אותם שברישיונות רשום בחור מבוגר בן 80 ושברכב נהגה בחורה צעירה (שכנראה גם לא היה לה גם רישיון ולא ביטוח).

הטלפון היה שגוי אז השגתי את הטלפון דרך 144 וקבעתי להפגש עם הבנאדם אצלו בבית. מפה הסיפור כבר התחיל להתלכלך, הגיע האח הגדול "הערס" שהוא גם "שמאי" ו"מכונאי", התחילו לקלל אותי ולאיים עליי שאני סוחת אותם. למזלי הייתי טיפה יותר חכם מהם והבאתי איתי מכשיר הקלטה וכל האיומים שלהם הוקלטו וגם עם זה פניתי למשטרה.

עכשיו אני אשאיר לך לשער מה המשטרה עושה עם הקלטה של בחור שפגע בך, יש תיעוד שהוא מודה שהוא ברח ועוד הוא לא מתבייש לאיים שהוא יפגע בך ובכל המשפחה שלך ...

כן, נחשת נכון, כלום. עכשיו אני צריך לשבת בבית ולחכות שהוא יפגע בי, ברכוש שלי או במשפחה שלי כדי שיהיה למשטרה מניע לפתוח בחקירה.

לכן, ה"חרא הקטן" עם האופנוע יכול להיות רגוע שלא יגעו בו בשום מצב, ולבעל הרכב אני באמת ממליץ להמשיך הלאה ולהשלים עם העובדה ש"דפקו אותך" כי לך תדע אולי ל"חרא הקטן" יש אח גדול שהוא מכיר אנשים מהסוג שיכולים לגרום לך נזקים שאי אפשר אח"כ לתקן.

אנשים חיים פה יותר

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
בגיל 18 אתה יכל ללכת לצבא להחזיק נשק ולהגן על המדינה.

בגיל 18 אתה יכל להחליט החלטות ולגשת ולהצביע ולבחור מי ינהיג אותך בממשלה.

מדוע שאת רישיון הנהיגה לא תקבל גם באותו הגיל?

ואז מי ינהג בכל המשאיות תובלה בצבא?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

רוצים להפחית את תאונות הדרכים, תתחילו בחיוך לנהיגה נכונה.

בכיתה י"א ניתן להכניס את לימוד הנהיגה כחלק מתכני הלימודים הסדירים של התלמידים.

לקראת סיום י"ב כאשר התלמידים מגיעים לגיל 18 להוציא אותם לטסטים.

תהיה בטוח שהנהיגה הפרועה בסופי שבוע על ידי הצעירים לא תורמת למיומנות נהיגה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...