Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למכונית שפגעה בקטנוע בפניה ימינה, באיזור בת ים, ב-16 לדצמבר בערב

vaiden
שימו לב! השרשור הזה בן 6093 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום ואהלן מפורום האופנועים של פולגז. בכדי להוכיח לרוכבים על 4 גלגלים שלא כל הדו גלגליים הם מאניאקים בנשמה, החלטתי לעשות מעשה.

הסיפור הולך כך: ב-16 לדצמבר בערב היתה תאונה קטנה בין מכונית לקטנוע ועליו ילד, במהלך פניה ימינה, ככל הנראה באיזור בת ים. הילדון על הקטנוע נתן לבעל המכונית את מספר הטלפון שלו, אך כשהגיע הביתה החליט שלא בא לו לשלם על הנזקים שנגרמו כתוצאה מהתאונה. זה ממש לא משנה מי אשם פה (על פניו נראה שהמכונית אשמה): בעל האוטו עצר, דאג לילדון ולא עזב עד שהילדון הבטיח לו שהכל בסדר. זה מצידו לא הוריד אפילו את הקסדה, ככל הנראה כדי שלא ניתן יהיה לזהות אותו. אבל החוצפה לא נגמרת פה. הוא עלה לפורום רוכבי 50/125 הישראלי והחליט לשתף את כולם בהחלטה שלו לגמול רעה כנגד טובה.

אז לבעל המכונית הפוגעת: הנה הילד שאתה מחפש. אני אודה לכם אם תפיצו את השרשור והשמועה לעוד חברים\נהגים, עד שימצא הנהג. בהנחה שאכן יש סיבה אמיתית להמשיך את הנושא במישור המשפטי, לא צריכה להיות בעיה להוציא את הפרטים של הילדון בעזרת מנהלי הפורום. כל הכתוב לעיל הוא על דעתי האישית בלבד, למרות שאני מקווה שאני מייצג את הדעה הרווחת בקרב הרוכבים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

התוכן של ההודעה נערך

אני מקווה שמישהו שמר את זה

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין ספק שהוא לא עשה בשכל בכך שהוא ניתק את הפלא'

ולא נתן דרך ליצירת קשר!:evil:

אבל מצד שני אפשר איך שהוא להבין את הילדון,

הוא בן-16!,

רק עכשיו הוציא רשיון והוא לא רוצה להסתבך עם רשויות החוק,כי אין לו כסף.

אם בעל הרכב יתפוס אותו הוא ילמד לקח לפעם הבאה,אם לא אז לא:lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה הבעיה?

הולכים למשטרה ומודיעים עם פגע וברח.

אחרי זה י***נו את הילד הזה כ"כ טוב בבית משפט שהוא יתחנן לוזלין.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הוא בן-16!,

אם בעל הרכב יתפוס אותו הוא ילמד לקח לפעם הבאה,אם לא אז לא:lol:

מסכים איתך.

אני מבין אותו ממרומי גילי המופלג.

הוא מבולבל ומפוחד. רואים את זה מהתגובות שהוא כתב.

- אין כסף זה לא תירוץ. קח מההורים ואחר כך תחזיר בעבודה קשה.

מה שהכי מעציב אותי, זה שהיו שם עוד רבים כמוהו שייעצו לו להמשיך ואף תפרו לו גרסאות.

לא ילמד דרך הראש - ילמד דרך הכיס. ישר כוח על המעשה, vaiden

כי מי שמשקיע, שוקע....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא מפוחד ולא נעליים.

מילא ערס אידיוט, אבל מה עם תגובות התמיכה שם?? הצילו.

אין מילים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קראתי את דבריו בפורום - הוא אינו מפוחד ומבוהל. סתם מתנהג כמו "ערס" מצוי שלא לוקח אחריות על מעשיו. חבל רק שלא יזכה ללמוד לקח.

קצת פסיכולוגיה בסיסית.

ככה הוא מבטא את הבהלה שלו. על ידי התחמקות/ותוקפנות.

הבלבול בא לידי ביטוי שהוא כל פעם אומר לאנשים שהם צודקים, גם אם הם כותבים דברים מנוגדים.

ילד.

כי מי שמשקיע, שוקע....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין שום קשר לבהלה. להפך, אם הוא היה לומד מה הוא פחד

(בעברית: זוכה לחינוך ראוי שבו יש הכרה בגבולות ואף היתקלות בהם)

השרשור הזה כלל לא היה קיים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אבל מצד שני אפשר איך שהוא להבין את

הילדון,

הוא בן-16!,

ל:lol:

"ילדון" אם המדינה החליטה שהוא מספיק בוגר לעלות לכביש ולרכב או לנהוג, אז הוא צריך להיות גם מספיק בוגר על מנת לשאת בתוצאות של תאונה.

וכסף? בשביל זה יש ביטוח.

אבל מה שהוא בחר לעשות זה להצתנהג כמו שקודמיי ציינו"ערס" ולהתחמק מהבחור שבו הוא פגע.

לדעתי כמו שתמיד הייתה, צריך להעלות את הגיל של רישיון הנהיגה לעוד כמה שנים מעלה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6093 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...