Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדיוק היום קיבלתי קובץ אקסל לעובדי מדינה עם כ--ל הביטוחים של כל הרכבים. וכיוון שאני בשביתה, מאוווד שעמם לי. אז...

כמה הפתעות: (ושוב זה לעובדי מדינה, לא לבן אדם רגיל): המחירים מגיל 24 ומעלה בלי תביעות: מדובר על מקיף ללא חובה:

מיאטה דור ראשון - 3600 שקל.

הוולקן שהייתה לי - 2700 שקל (יקר לטעמי)

BMW 325 94 - 4000 שקל - אבל 323 עולה יותר מ-6000! (מה ההגיון?)

ב.מ.וו M3 1995 - 5400 שקל.

פז'ו 106 GTI 97 - 2000 שקל

אודי S3 - 5400 שקל

מאזדה מיאטה RHT יותר יקרה לביטוח מזו עם גג הבד מאותו השנתון.

אימפרזה GT - 5000 שקל

קליאו ספורט - 2700 שקל (דור 2 או , 1)

סיוויק ידנית כמו שהייתה לי - 2300.

סיוויק VTI 94 - 2500 שקל. EX אוט' מאותה השנה - 3000. :shock:

סקסו VTS - 1800 שקל. יותר זול מגרסת הדיזל, לדוגמא.

וולבו S70 T5 98 - 3500 שקל

הונדה סיוויק TYPE-R - 4500 שקל (שנת 2003)

WRX טיפה יקר - סביבות ה-9.

איוו יותר זולה מ-WRX!

והפתעת הטבלה... פורשה 911 טורבו - 91500 (!!!1) שקל. לא טעות.

זה רק על קצה המזלג.

אגב, ראיתי שם כמה אבסורדים שלא יאומנו. (בעיקר של רכבי קבריולה שעלות ביטוחם יותר נמוכה מאותו הרכב בגרסת הקופה, או תעריפים זהים לחלוטין ללא קשר לשנתון).

לנהג צעיר תוספת קבועה של 35% (או 30) מגיל 17, 25% מגיל 21.

למה כתבתי את כל זה? להראות לכם את היחסיות בין הדגמים. לפעמים ממש אי אפשר להבין את חברות הביטוח. (הראל במקרה הזה).

אביעד. (שמתבאס שאין לו כסף לקנות את אחד הרכבים ברשימה).

פורסם

אם זה כמו בתעשיות הצבאיות דרך שירביט - אז תודה רבה ולא תודה, אם זה דרך חברה נורמאלית אמיתית - אלו בגדול הצעות לא רעות.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מנסיון עם ביטוחים קולקטיבים בגופים גדולים:

לעיתים עלויות הביטוח הם בעבור מפרט אחיד שכולל ביטוח לכל נהג והתעלמות מהעבר הביטוחי. ברור שמפרט כזה מייקר את הפוליסה.

כל עוד תיקרת ההחזר של המעסיק מכסה את עלות הביטוח אז הכל בסדר.

אם המבוטח צריך לשלם את ההפרש מכיסו, רצוי לשקול את האפשרות לבטח אצל סוכן פרטי ביטוח לשני בני זוג, רצוי בלי תביעות, דבר שיכול להוזיל מאוד את הפוליסה ולחסוך כסף למבוטח.

פורסם

אני עובד מדינה ורצו ממני 10 אלף שקל בשירביט לבטח את הרכב שלי 328 קופה 97 לכל נהג מגיל 21 ואם אני רוצה מגיל 24 זה אותו הדבר, הלכתי עשיתי דרך חברה אחרת בתור לקוח רגיל לא עובד מדינה ב 5700 לכל נהג מגיל 24 אני מדבר על מקיף + חובה , לכו תבינו את החברות ביטוח.

פורסם

מיאטה דור ראשון - 3600 שקל.

אני משלם מחיר מאוד קרוב לזה, על דור שני :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
מאזדה מיאטה RHT יותר יקרה לביטוח מזו עם גג הבד מאותו השנתון.

זה לא חריג.

כבר שמענו הרבה דיווחים על זה.

זה כנראה בגלל כ-20% תוספת במחיר הרכב לעומת NC עם גג רך רגיל.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תוכן חדש...