Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו הוא אופל אסטרה שנת 97 צבע ירוק אם משנה

מה אפשר לעשות לאוטו שיהיה טיפה יותר יפה ?

מבחוץ מבפנים......

בעיקרון חשבתי על כיסויים לאוטו

ובכיסא שלי לסים מין כיסוי אם ריפודיים כאלה יש למישהוא כזה איך הוא? ובכמה קניתם?

וחשבתי לסים מגנזים ?

על הדרך כמה עולים בערך מגנזים ? ואם קונים יד שניה מה צריך ליבדוק או זה מסוכן ועדיף חדש?

אם יש לכם הצעות מה אפשר להוסיף ליופי בכיף

אהה ואם אני סם מגנזים אני רוצה להגדיל תמידה איפה אפשר להסיג אישור ואיזה מידה אני יכול להגיע

כי אני יודע יש תדגם הזה של האסטרה GSI והגנטים שלו גדולים .........

פורסם

יש אין סוף אפשרויות לייפות את הרכב, כל אחד והטעם שלו.

לדעתי ג'אנטים תמיד משפרים את המראה של הרכב אוטומטית.

לגבי מידות צמיגים תוכל לערוך חיפוש פה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=96688&highlight=%D7%90%D7%A1%D7%98%D7%A8%D7%94

ולדעתי "מגנזיום" עדיף לקנות חדש כי מידות 13''-14'' עולות בין 1300-2000 ש"ח לסט חדש.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
יש אין סוף אפשרויות לייפות את הרכב, כל אחד והטעם שלו.

לדעתי ג'אנטים תמיד משפרים את המראה של הרכב אוטומטית.

לגבי מידות צמיגים תוכל לערוך חיפוש פה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=96688&highlight=%D7%90%D7%A1%D7%98%D7%A8%D7%94

ולדעתי "מגנזיום" עדיף לקנות חדש כי מידות 13''-14'' עולות בין 1300-2000 ש"ח לסט חדש.

תודה

גנטים ניראה לי אני יקח חדש באמת

אמרתה יש מלה דרכים תביא לי איזה משהוא ככה רעיון כי לא עולה לי כלום בראש

פורסם

לדעתי קודם לתקן את כל מכות הפח ,לעשות פוליש ווקס שטיפה כללית לנקות את כל הרכב .

להשים ג'אנטים מגנזיום ,קסנון,חלונות כהים לא כהה מאוד 30% בערך ,להשים בקליות שקופות .

תרשום בגוגל אופל אסטרה 97 בחיפוש תמונות תמצא מלא אפשרויות

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

ערב טוב

קודם כל לתקן את כל שגיאות הכתיב שיש לך!

האם מדובר בדגם סדאן או חג'בק (5 דלתות)?

קודם כל הרכב צריך להיות מסודר עד כמה שאפשר מבחינה מכאנית וחיצונית מבחינת הפחחות.

אפשר בעיקרון ליקנות גאנטים ממגנזיום בגודל 14" ברוחב 185/65. כמובן שארבעה צמיגים טובים יעלו לך עוד בסביבות 1500 - 2000 שקל לפחות.

כיסויים יפים לא יזיקו, לגבי חצאיות לרכב לא הייתי מציעה אם אתה לא רוצה לגרד מידרכות.

בהצלחה

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

יש המון דברים שיכולים לשפר את המראה של הרכב,

לדעתי שיפור יופי זה קודם כל ג'אנטים.

אתה יכול לשים גם קסנון, ריפודים חדשים כמו שאמרת ממש מוסיף, כיסוי להגה, כמו שכבר אמרו לעשות פוליס ווקס ותיקון מכות ברכב

בהצלחה

פורסם
ערב טוב

קודם כל לתקן את כל שגיאות הכתיב שיש לך!

האם מדובר בדגם סדאן או חג'בק (5 דלתות)?

קודם כל הרכב צריך להיות מסודר עד כמה שאפשר מבחינה מכאנית וחיצונית מבחינת הפחחות.

אפשר בעיקרון ליקנות גאנטים ממגנזיום בגודל 14" ברוחב 185/65. כמובן שארבעה צמיגים טובים יעלו לך עוד בסביבות 1500 - 2000 שקל לפחות.

כיסויים יפים לא יזיקו, לגבי חצאיות לרכב לא הייתי מציעה אם אתה לא רוצה לגרד מידרכות.

בהצלחה

אם את בת, אז השני לא טעות, אבל למי שמעיר על שגיאות לאחרים, שישתדל בעצמו, לפחות בהודעה שהוא רושם, לא לטעות!

בכל מקרה, אני מסכים שטיפוח חיצוני - פוליש ו ווקס, השקעה בפנים הרכב, ניקוי מסיבי וריפוד + שטיחים חדשים, ג'אנטים תמיד טוב - וצמיגים חדשים גם נראים טוב וגם בטיחותיים.

אני לא איש של תוספות מוגזמות - שמור את האוטו איך שהוא - אבל תשקיע במראה שלו!

טכנולוגיה מתקדמת

http://www.mfkeyboards.com

פורסם

קודם כול תודה לכולם על התגובות

האוטו הוא אם פג'ז לא הצבק

דבר שני מי שאמר מכנית האוטו עבר טיפול רציני ב 7 אלף שקל על כול מיני שטויות שעשיתי אבל תיקנתי הכול עשיתי טיפול מקיף יותר נכון אבא שלי עשה

חצאיות לא רוצה זה מוגזם ולפי דעתי חצאית לאוטו שהוא לא ספורט ובטח לא גיר רגיל לא מתאים

פורסם

למה אנשים ממליצים לשים קסנונים ברכב שלא יצא מהמפעל איתם?

לפי כמה טרידים שראיתי זה לא עובר טסט.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...