Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו ההיסתברות, שלא מבינים את השאלה - ספר לנו, איזה תיקון נעשה, בראש המנוע, ולמה ..

ואח"כ ספר, מה הבעיה עכשיו במנוע . מה הלך, לאן וכו' . בקיצור תן עוד פרטים .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

מה ההסתברות שעשו ראש למנוע גמור?

תן (הרבה) יותר פרטים והיסטוריה של הרכב וטיפולים. כל מה שאנחנו יודעים זה רק מה שאתה כותב פה, לא יותר.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

הרכב הוא סקודה פליסיה דיזל. הייתה נזילת מים קטנה , לאחר שהוחלף צינור שממנו היתה היתה הנזילה, נאמר לי שיש לחצים במערכת ושראש מנוע הולך ללכת. בדקתי בפקק השמן וראיתי כמו נקודות שלך מים, (לא לבן).

נגשתי למוסכניק מדרכה שהמליצו לי עליו, והוא בדק ואמר שהלך ראש מנוע. הוא החליף ראש מנוע ואמר שהרכב במצב טוב. באותו מעמד אמרתי שהמנוע לא נשמע לי כמו שהייתי רגיל לשמוע אותו, והוא אמר לי שזה בגלל שהראש חדש, אני גם ראיתי שהוא עשה איזה משהו באזור של הטיימינג.

נסעתי במשך יומיים, נסיעות קצרות וביום השלישי בדרכי לעבודה שמעתי בום ועצרתי מיד בצד , להזכיר שיש שמן מנוע וגם מים במערכת הקרור וחום מנוע נורמלי לחלוטין, כשגררתי את הרכב למוסך שבו הוא עובד הוא אמר שיכול להיות שהקרנק נדפק או טלטל נשבר. מה דעתכם?

פורסם

יכול להיות בגלל שיש קומפרסיה חזקה יותר לאחר הראש ,ולא תמיד המנוע יוכל אחרי הראש להמשיך לתפקד.

כי החלקים כבר שחוקים,ולכן הקומפרסיה ירדה אז המנוע עבד יפה, אבל כאשר אתה מעלה קומפרסיה(ראש משופץ) אז יש סיכויים שהמנוע לא יחזיק מעמד.(במיוחד בדיזל שבו הלחצים הם יותר גבוהים מהבנזין).

בכלל לא מומלץ לעשות ראש ב330K כי המנוע כבר שחוק .

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

לדעתי יש לך מזל שלא עשית ראש מנוע כי חבר על הכסף הרי זה רק שיפוץ ראש ואם המוסכניק לא יפתח את הבלוק מנוע וישפץ גם אותו אז כל הטיפול הזה לא שווה.

מה שאני אומר בעצם זה שגם אם הראש היה תקין זה היה קורה לך כי כניראה הקראנק כבר היה דפוק.

ואם היית עושה אוברול לכל המנוע החלפת מיסבים וכו אז היית מונע את ה"בום"הזה

פורסם

לדעתי נקרעה רצועת הטיימינג. כתבת:"אני גם ראיתי שהוא עשה איזה משהו באזור של הטיימינג."

נראה שהמכונאי לאחר שעשה ראש, נכשל בעשיית הטיימינג. לא החליף רצועה או לא מתח אותה נכון.

אם חזרת לאותו מכונאי, לעולם לא תדע אם אכן כך. בום במנוע לא נגרם סתם כך.

אלוהים יעזור לך.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
לדעתי יש לך מזל שלא עשית ראש מנוע כי חבר על הכסף הרי זה רק שיפוץ ראש

אם לא שמת לב, הוא כן עשה ראש מנוע. ראה מה כתב, "הוא (המכונאי) החליף ראש מנוע ואמר שהרכב במצב טוב."

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

• תוכן חדש...