Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי .. אני אחד שתמיד מתעניין בנפחים גדולים יחסית ..

לאחרונה בדקתי מה יש אצל פיאט רציתי לראות משהו מעניין וראיתי את הדגם

של הפוטו ספייד HGT שזה נפח מנוע 1800 .. זה כל מה שאני יודע הרכב בא

עם חלון שמש ו3 דלתות .. חוץ מזה אני לא יודע כלום על הרכב כאילו כמה כ"ס יש לו

ודברים כאלה אשמח מאוד אם מישהו ייתן חוות דעת .. תודה :)

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11

פורסם

מנוע 1.8 131 כ"ס.

הדגם נמכר בארץ בשנים 01-02, בשנת 03' הגיע דגם האבארט, השוני הוא בטמבונים וחצאיות אחרות, ג'אנטים אחרים וספויילר אחורי.

הסאן רופ הוא תוספת, מוסיפים 3.5K למחירון.

מה עוד אתה מעוניין לדעת?

פורסם

רציתי לדעת דברים בסיסיים ביותר כאילו הרכב אמין ?

החלקים שלו אפשר למצוא בכל מקום יקרים/זולים דברים כאלה

וגם האם הרכב בא עם מחשב דרך או שלא ואיזה תוספות יש לו,

כמו חישוקי הגלגלים וגודל שלהם ודברים כאלה.

ואם אפשר גם שמישהו יגיד לנו מה המחירון שלו אשמח מאוד!:) ותודה לכל המגיבים .

פורסם

קודם כל אסור לפרסם פה מחירים, אבל אני בדקתי שבוע שעבר את המחירים של ה- HGT מכל השנים, אם עוד לא ביררת ותרצה את המחירים פנה בפרטי.

פרטים על דגם ה- HGT ושאר דגמי הפונטו ספייס כאן:

http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=2739

יש בעיית יצור ב- HGT בחלק שנקרא וריאטור שעולה המון כסף ומתקלקל לעיתים קרובות, עוד מידע כאן:

http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=869&highlight=%F4%E5%F0%E8%E5

פורסם

לא לעיתים קרובות גיא, אין צורך להפחיד את הבחור :)

הבעיה גם אינה בחלק, אלא בתיעול השמן אליו בהנעה.

באם הרכב מטופל כמו שצריך, הנורמה היא שאחת ל80,000 ק"מ בערך יש להחליף את הווריאטור. כאשר מדובר על רכב עם נסועה ממוצעת של כ12,000 ק"מ בשנה.

לפי מה שיוצא לי לחוות, עלויות האחזקה זולות משל שאר הרכבים בקטגוריה. ישנם מכלולים זהים לשאר דגמי הספייס (להוציא את המנוע כמובן). חלפים אין בעיה למצוא.

לגבי פרטים על האבזור, מידות גלגלים וכו', השרשור שפורסם בהחלט יכול לסייע.

!AWDSOME

פורסם
HGT עם נתונים מצויינים נמכרת סביב המחירון.

ניסת למכור את הרכב שלך ?

הרכב של חבר שלי מלוקק ומטופל, בלי תאונות שילדה (רק צבע ופחחות בצד אחרי שאידיוט אחד נכנס בו)

יש לו סאן רוף, הוא החליף את החלק בהגה החשמלי שמתקלקל, יש לו ק"מ ממוצע,

וההצעות הכי הגיוניות שהוא קיבל זה בין 7 - 10 אלף מתחת למחירון

איזה מאיפה המצאת את השטות הזאת שהרכב נמכר בסביבות המחירון ?

אולי סביב המחירון אצלך זה 20% פחות...

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

כשאני חיפשתי אחת כזו, מה שקרץ לי זה ללא ספק המחיר בשוק. אין בכלל מקום למחירון של ה-HGT. אאל"ט הוא גבוה מהמחירון של קליאו ספורט וזה אבסורד. עוד בזמנו דיברו על 7K מתחת למחירון בשיחת טלפון, על רכב עם נתונים מצויינים. יש לציין שרכבים עם 50K ק"מ (חיפשתי 2002-2003) נשארו בלוח חודשיים כשהם מתחילים במחירון ויורדים אט-אט, כי פשוט אף אחד לא בא לקחת.

פיליפ, אני לא רוצה להרוס את השוק של הרכב שלך, אבל זה המצב. בינינו, אתה בטח לא קנית במחירון, אז אל תצפה למכור במחירון (אלא אם כן יקרה נס).

פורסם
ניסת למכור את הרכב שלך ?

הרכב של חבר שלי מלוקק ומטופל, בלי תאונות שילדה (רק צבע ופחחות בצד אחרי שאידיוט אחד נכנס בו)

יש לו סאן רוף, הוא החליף את החלק בהגה החשמלי שמתקלקל, יש לו ק"מ ממוצע,

וההצעות הכי הגיוניות שהוא קיבל זה בין 7 - 10 אלף מתחת למחירון

איזה מאיפה המצאת את השטות הזאת שהרכב נמכר בסביבות המחירון ?

אולי סביב המחירון אצלך זה 20% פחות...

אז אתה כזה מבין גדול, כי יש לך חבר שמכר את הרכב שלו בהרבה מתחת. הבנתי.

אז בוא אני אתן לך דוגמא סותרת - את הרכב שלי, לכשאחליט למכור, לא יהיה בכלל מה לדבר על מתחת למחירון. וכבר הציעו לי עליו מעל...

אני לא חושב שקיימת נוסחה מתמטית לכל רכב לכמה מעל או מתחת למחירון הוא "נמכר". הכל עניין של כמה המוכר מעריך את הרכב שלו, וכמה הקונה הפוטנציאלי מעריך את מה שהוא מחפש ומוכן לשלם על אקסמפלר נתון.

ולגבי ההגה החשמלי ש"מתקלקל", אני רק רוצה להבין, כמה נסיון יש לך עם הרכבים האלה שאתה קובע את זה? כי מוזר, הרכב שלי עבר 72,000 ק"מ ועדיין הוא לא התקלקל לי. תגיד לי אם אני צריך להתחיל לדאוג...

שבוע טוב לכולם.

• תוכן חדש...