Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזור, בפונטו של אמא שלי שעברה 140K שום דבר בהגה לא התקלקל.

בפונטו שלי שעברה 67K ההגה לא התקלקל.

:roll:

הבחור ששאל לגביי המחיר בשוק שאל על רכב במצב מצויין! רכב במצב מצויין כן ניתן למכור במחירון ללא בעיה, זרקו פה 20% מתחת? ראיתם HGT עם ק"מ ממוצע בלי תאונות שנמכרה ב-30-35 אלף ש"ח? אני לא.

הרכבים עם נתונים ממוצאים, לא משהו מיוחד נמכרים קצת מתחת למחירון, רכב עם נתונים מצויינים ניתן לדרוש מחירון.

נכון המחירון של הפונטו הכי גבוה משום מה מהקליאו ספורט, איביזה טורבו ופולו GTI (נפלאות לוי יצחק) כחדשה הפונטו הייתה הכי זולה אגב. אבל כל הרכבים פרט לפונטו נמכרים 10-15 אלף ש"ח מעל המחירון ככה שהמחירון ממש לא משקף.

פורסם

בעלי hgt יקרים: אם מישהו מציע לכם מחירון, תנו לו את המפתחות במקום מהר לפני שיתחרט! אני עשיתי את

זה! זה לא שהרכב לא טוב, להפך זה רכב נהדר, והיה לי כזה יד ראשונה במשך חמש שנים,

אבל למכור במחיר מחירון? בהצלחה!

כל אחד יכול להגיד מעל דפי הפורום: הציעו לי 15 מעל המחירון כי יש לי רכב שמור בצורה קיצונית, היד הקודמת היתה זקנה מגבעתיים וכו'...

למי ששאל אם הפונטו נסחרת במחיר מחירון: התשובה היא חד משמעית לא!! ברור שבעלי הרכב יגידו לך אחרת, ויש להם סיבה

טובה לעשות זאת, אבל תשאל אנשים שמכרו את הרכב, ולא כאלו שקנו אותו.

פורסם
אז אתה כזה מבין גדול, כי יש לך חבר שמכר את הרכב שלו בהרבה מתחת. הבנתי.

אז בוא אני אתן לך דוגמא סותרת - את הרכב שלי, לכשאחליט למכור, לא יהיה בכלל מה לדבר על מתחת למחירון. וכבר הציעו לי עליו מעל...

אני לא חושב שקיימת נוסחה מתמטית לכל רכב לכמה מעל או מתחת למחירון הוא "נמכר". הכל עניין של כמה המוכר מעריך את הרכב שלו, וכמה הקונה הפוטנציאלי מעריך את מה שהוא מחפש ומוכן לשלם על אקסמפלר נתון.

ולגבי ההגה החשמלי ש"מתקלקל", אני רק רוצה להבין, כמה נסיון יש לך עם הרכבים האלה שאתה קובע את זה? כי מוזר, הרכב שלי עבר 72,000 ק"מ ועדיין הוא לא התקלקל לי. תגיד לי אם אני צריך להתחיל לדאוג...

שבוע טוב לכולם.

אני לא מבין גדול , אני פשוט אזרח מן השורה , אזרח מודאג ממחלה ששמה היא מחלת ה" פונטואיטה" זהותי מחלה מאוד קשה שמדבקת בעיקר אנשים בעלי רכבי פיאט פונטו HGT , שסובלים מחסור ביטחון לגבי רכבם.

סתם סתם אני צוחק, בכל מקרה, חבר שלי עדיין לא מכר את הרכב שלו, הוא נסע לחול והשאיר את הרכב בבית עד שאבא שלו ימכור אותו במחיר נורמלי,

לגבי ההגה החשמלי, כנראה שאתה צודק , פשוט לחבר של אבא שלי גם היתה פונטו והיה לו צרות עם ההגה החשמלי,

בכל מקרה , אני מקווה בשבילך שתקבל את המחיר שאתה חושב שראוי לרכבך

בהצלחה.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

תודה על איחולי ההצלחה, אבל אני לא מתכנן למכור בקרוב... :roll:

אני אשים סוף לויכוח המיותר הזה, גם כי אני מסכים עם favorite 1 לגבי זה שצריך לשאול אנשים שמכרו את הרכב ולא כאלה שקנו, לכן הדעה שלי יכולה להיראות כלא אובייקטיבית.

אז את ה"בהצלחה" שקיבלתי לשווא אני מעביר לפותח השרשור.

• תוכן חדש...