Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האולדסמוביל שלי הכי בטוחה...סתם שברולט קאפריס קלאסיק יותר בטוחה.

פגושים כבדים מברזל עם בולמי זעזועים באורך 20 ס"מ, דלתות עבות שצריך כח לפתוח אותם ומשקל עצמי של ~1600 ק"ג.

סטיגמות של נהגי מוניות...

כן, במכוניות המאסיביות של פעם, בתאונות הרכב כמעט לא היה נפגע, אבל הנוסעים היו מתפרקים.

המכוניות היום מיועדות לעבור טוטל לוס על כל מכה בחניה. המכוניות מתוכננות להתרסק בצורה מבוקרת ולספוג את האנרגיות כך שלא יגיעו לנוסעים. שלא כמו פעם.

אז אולי שברולט 64 צבע בז' המפתחות בפנים נראית מסיבית ואכן נפגעת פחות בתאונות חניה קלות, אבל בתאונה קשה - עדיף לשבת במגאן.

פורסם

בעניין של המרכבה - ראיתי איזו מגאן (2 אני חושב) חדשה.. היא באמת נראית (בצבע אפור) כמו איזה נגמ"ש, לפחות מאחור.

אי אפשר למדוד לדעתי בטיחות באופן כוללני (ולשכלל ממוצע לא נחשב!), אם נניח נוסעים ומישהו נתקע בכנף האחורית במהירות גבוהה מאוד - אוטו יציב יהיה בטוח, כמו איזו מרצדס כבדה.. במקרה אחר זה יהיה אוטו אחר. אני לא מקבל את הרעיון של "טוב, האוטו הזה קצת טוב בלהגן במקרה כזה, ממש טוב במקרה אחר, ובערך מגן במקרה ההוא. בוא נשכלל: 5 מתוך 8 כוכבים: ז"א הוא בטוח". זה לא שימושי כשמדובר בתאונות שבכל מקרה יכולות לגמור על האוטו והנוסעים.

בגדול אני עדיין בדיעה שאם האוטו גדול, נניח סדאן - ומישהו נתקע בי מאחורה, יש יותר סיכוי שהוא לא יגיע לתא הנוסעים (או למיכל הדלק :idea: ) בהנחה שזה בבערך 80-90 קמ"ש וזה מקרה של מתכת במתכת (שהרי כל הNCAPים והמערכות של הבטיחות האלקטרונית למיניהם לא ממש תופסים במהירות כזו)

-- מורטיזציה? מורטיזציה! -- הגלריה

פורסם

לפי מה שאני הבנתי הרנו לגונה נחשב לבטיחותי ביותר.

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

פורסם

בגדול אני עדיין בדיעה שאם האוטו גדול, נניח סדאן - ומישהו נתקע בי מאחורה, יש יותר סיכוי שהוא לא יגיע לתא הנוסעים (או למיכל הדלק :idea: ) בהנחה שזה בבערך 80-90 קמ"ש וזה מקרה של מתכת במתכת (שהרי כל הNCAPים והמערכות של הבטיחות האלקטרונית למיניהם לא ממש תופסים במהירות כזו)

שוב, תכניסו לראש את המושג ספיגת אנרגיה.

יכול להיות שהאוטו ישאר שלם לגמרי, וייצרו אותו מיהלום (החומר הכי קשוח שקיים),

אבל השאלה מה יקרה לבשר ודם הפגיע שלכוד לו בפנים... :idea:

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

לפי סטטיסטיקות Falksam בשבדיה הסיטרואןBX יצאה במקום מאד מכובד!

מסתבר שבתאונות חזיתיות ומאחור הרכב סופג אנרגיה ונמעך אבל הנוסעים כמעט שלא נחבלו.

בתאונות מהצד- פגיעה בדלת הBX מתקפלת והנוסעים נפגעים

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

אחרי תאונה שראיתי בין וולוו למאזדה 323 2002, הבנתי את הדבר המדהים הזה. המאזדה התרסקה לתוך הוולוו, ולוולוו לא קרה כלום, אולי נשברה איזה מנורה מאחורה. חוצמזה, כלום.

• תוכן חדש...