Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה מסקרנת : מהו הרכב הפרטי הבטיחותי ביותר בארץ ?

absd
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

תחלס אין רכב שבטוח 100%. כל המבחנים האלה והכוכבים שהרכבים מקבלים.

יוצרים תחושת "ביטחון" כדי שכולם יקנו את המוצר שלהם.

הרי כל רכב גם הכי בטוח, יכול בתוך שניות להפוך למסוכן ביותר עם הוא יעלה באש או יכנס בו משאית במהירות של 60 קמ"ש ועוד...

מומלץ ל הצטייד במרכבה MK4

או ללכת ולקנות את ה האמר H1 שיש למכירה ב 250 אלף :twisted:

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

משנת 1992 ועד 1997 סאאב 9000 היתה המכונית הבטוחה ביותר על הכביש בעולם .

התנסות קשה הביאה אותי להגיד שגם הבימר 7 מהביטוחיות ביותר בכבישי ישראל !

מבחנים לא בטוחים במאה אחוז אבל אני מאמין במה שאני רואה וניסיתי ! ולכן התנסות עם שתי המכוניות הללו הביאו אותי למסקנה שהם מהביטוחיות ביותר בארץ אם יש טוב יותר אני לא יודע ~!

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי מרכבה סימן 4:

קודם כל, גם סימן 1,2 או 3 לא נופלים מ4 בבטיחות כל עוד לא מדובר בהתנגשות צבעית אלה תאונת דרכים פשוטה.

חוץ מזה, יש לשים לב לאמינות נמוכה ומחיר תחזוקה גבוהה של הכלי.

ובנוסף, עם ריבוי השימוש בכלים משוריינים כבדים לתחבורה פרטית, יתרון הבטיחות של מרכבה ילך ויעלם - בהתנגשות חזיתית של שני טנקים הצוותים שלהם יספגו תאוצות שלא יבישו שום נפילה מבניין גבוע למדי...

ולגבי הרכב הבטוח ביותר - לא נראה לי שיש דבר כזה...הייתי אומר במקום שכל הרכבים שקיבלו 4 או יותר כוכבים בבדיקות של NCAP יהיו בטיחותיים במידע זהה בתנאים אמיתיים.

לגבי רכבים שקיבלו 3 כוכבים חייבים לבחון את התוצאות המפורטות - לפעמים ציון יורד חזק בגלל מצב מסויים שתוקן בינתיים או שלא רלוונטי לעולם האמיתי. כוכב אחד ושתיים מתקבל על פגיות הנגרמות בגלל חולשות מכניות / תכנוניות של מרכב ולא הייתי קונה רכב חדש שקיבל ציון נמוך כל-כך (לכל בעלי קיה קרניבל שלום).

P.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מבחנים לא בטוחים במאה אחוז אבל אני מאמין במה שאני רואה וניסיתי ! ולכן התנסות עם שתי המכוניות הללו הביאו אותי למסקנה שהם מהביטוחיות ביותר בארץ אם יש טוב יותר אני לא יודע ~!

לפי מסקנותיך, אזי אני צריך להסיק כי ביאנקי A-112 היא בטיחותית לעילא ולתשבחתא.

מהתנסות(שאינני גא בה בכלל) של התהפכות רצינית ביותר עם הרכב הנ"ל יצאתי עם שריטונת קלה בלבד, אך הפלא ופלא, אני לא מקיש מכך על בטיחותה.

בטיחות רכב- הינה תוצאה של נסיבות רבות מכדי שניסוי זה או אחר במציאות יקבע זאת.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני דיי בטוח שגם פונטיאק יכולה לקבל כמה וכמה כוכבים ... שכן בי נכנסו ב120 קמ"ש בעת עמידה ומה שקרה לי היה שקפץ לי הדיסק ברדיו ...

כנ"ל חבר עם פונטיאק נכנסו בו בדלת נהג ולא קרה לו כלום אפילו לא שריטה...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האולדסמוביל שלי הכי בטוחה...סתם שברולט קאפריס קלאסיק יותר בטוחה.

פגושים כבדים מברזל עם בולמי זעזועים באורך 20 ס"מ, דלתות עבות שצריך כח לפתוח אותם ומשקל עצמי של ~1600 ק"ג.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי מסקנותיך, אזי אני צריך להסיק כי ביאנקי A-112 היא בטיחותית לעילא ולתשבחתא.

מהתנסות(שאינני גא בה בכלל) של התהפכות רצינית ביותר עם הרכב הנ"ל יצאתי עם שריטונת קלה בלבד, אך הפלא ופלא, אני לא מקיש מכך על בטיחותה.

בטיחות רכב- הינה תוצאה של נסיבות רבות מכדי שניסוי זה או אחר במציאות יקבע זאת.

עמית

כניסה בקיר ומדרכה וסיבובים רבים במהירות של 190 קמ"ש בבימר זכרונה לברכה עם עוד 3 חברים וכולנו יצאנו בשלום ובלי פגיעות כמעט ( רק אחד הלך לבית חולים בגלל הקאות ) ונזק של 83% לרכב בלי נזקים ופגיעות אנוש ואני יכול להגיד שהיא בטיחותית !

(ומקווה שאף אחד לא ירד עליי במיוחד רוני שכבר עשה זאת פעמים רבות זה רק להבהרה)

ולגבי הסאאב נכנס בי פעם מישהו מאחור אופל ויקטרה .. הרכב שלא ירד מהכביש לחלוטין , אני הטמבון האחורי ירד קצת בלי שום נזק אחר !

והנה תמונה של מה שאני מנסה להגיד לך (צילמתי מהקטלוג מקווה שזה יצא טוב כי אין לי סורק ) ..

1.jpg

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גולף

דעה קדומה או חיים בסרט. :roll:

הגולף IV שנמכרת עתה (עדיין) קיבלה "רק" ארבעה כוכבים מתנת ENCAP

וציון כולל של 74% (יפה!) במבחן הזה.

מזל שאנו לא קונים מכוניות אך ורק לפי איך שהן מתרסקות...

נכון?! :wink:

MCS 2008

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוקי מה שצילמתי לא יצא ממש טוב אז הדפוס שם כותב כך ליד הגביעים :

"Sweden's largest car insurer , Falksam, acclaimed the Saab 9000 the safest car on the market . three times in a row .

this award is based on studies of real-life accidents and result injuries "

זה לקוח מקטלוג בשנת 1995 , אמי מאמין בתוצאות אמת הרבה יותר מהבדיוקת של

NCAP

פאדי

Henry Miller

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חבר נמצא כרגע בקורס על מרכבה סימן 3, ולאחרונה מישהו שם התנגש איתה בבניין, ובסה"כ נפלה לוחית אחת מעל לזחל ויש שריטוט שיצבעו :)

חוץ מזה, אני לא אוסיף שום דבר כי כולם בכל מקרה משכילים יותר ממני, אבל אני רוצה כן לציין משהו - לפני קצת פחות משנה רציתי מאוד לקנות פורק אסקורט מודל 91, מהצורה ה"חדשה"... הרכב ידוע כבעל מרכב חזק מאוד... במבחן ריסוק שנערך לו הריצפה שלו נשארה שלמה, למרות התנגשות חזיתית קשה מאוד... המכלולים בתוך תא המנוע עצרו את רוב הנזק, אבל שימו לב למה שקרה לבובה - ברך שמאל, כלא הייתה... רוב הסיכויים שהצליעה הזאת הייתה נשארת לכל החיים, אבל לא יהיו כאלה, וזאת למה:

מסתבר שבשנת 91 בפורד החליטו לעשות איזה מנגון בחגורה שמושך אותה אחורה, מה שקרה בסופו של דבר, שכתוצאה מהחזיתית, ראש הבובה הוטח על גלגל ההגה עם המתח ועם הסנטר (הייתה לסת תחתונה) - בעוצמה של 200G!!!!! לאחר המכה הזאת, התקבלה פגיעה חמורה ביותר בגולגלת שאמורה להוביל למוות, מנגנון החגורה יורה כמו רוגטקה ומחזיר את הגוף אחורה... כך, בלי לדעת בדיוק מה יהיה הנזק בצוואר, קורה משהו אחר.. הרכב מהמכה הסתובב קצת והראש הוטח על החלון.. במקרה שלנו, החלון היה פתוח, מה שהוביל למכה אדירה נוספת, בעוצמה לא קטנה גם כן (שחכתי כמה בדיוק) עם הראש בתוך קורת הדלתות... (גם בזכוכית זה לא היה נעים) זה כבר ייחסל את הגולגולת סופית... כלומר, רכב כבד יחסית, וחזק יחסית, עדיין לא מוכיח את עצמו כבטוח - וזה רק כדי לשלול שוב את המיתוס הזה, שלדעתי נשבר כבר מזמן..

Live fast, die young - leave a better looking corpse

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האולדסמוביל שלי הכי בטוחה...סתם שברולט קאפריס קלאסיק יותר בטוחה.

פגושים כבדים מברזל עם בולמי זעזועים באורך 20 ס"מ, דלתות עבות שצריך כח לפתוח אותם ומשקל עצמי של ~1600 ק"ג.

כן, אני בטוח שלפני 20 שנה האמריקאים בכלל ידעו איך מאייתים בטיחות פאסיבית (או אקטיבית, לצורך העניין)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...