Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני ממריא שבוע הבא לטיול ארוך של חצי שנה.

אבא שלי יהיה זה שינהג ברכב שלי בכל אותה תקופה וישתמש בו.

המערכת אודיו הנוכחית כוללת 2 מגברים, כאשר אחד מהם(4 ערוצים) מחובר ל-4 רמקולים והשני (2 ערוצים) מחובר לסאב בגישור.

אבא שלי רוצה את תא המטען לשימוש יומיומי ולכן אני נאלץ להוציא את הסאב מהרכב.

חבל לי שבמשך חצי שנה מגבר אחד(של הסאב) יעבוד "על ריק" ולכן אני מעוניין לנתק אותו לחלוטין (להשאיר אותו ברכב, רק שלא יעבוד).

אין לי פיוזים בודדים לכל קו מהמצבר והכבל מתח מתפצל ל-2 כבלים של מתח +

כמוהו גם ה-Remote.

יש לי 2 אפשרויות- איזו מהם כדאית יותר:

1-אני מנתק מהמגבר את כבל המתח מהמצבר, את הרימוט ואת האדמה ומבודד את כולם היטב, או לחילופין משתמש בהדקי חשמל כדי לבודד.

2-אני מוציא את הפיוז הגנה שנמצא במגבר, פותח מעגל ולמעשה מנעתי ממנו להידלק (אבל אז עדיין מגיע מתח להדקים, כולל זה מהמצבר..לא מסוכן?)

כמובן כשאני אחזור הסאב והמגבר יוחזרו לעבודה.

אולי השאלה נשמעת כמו שאלת קיטבג, אבל אני באמת מעוניין למנוע מאבא שלי התעסקות מיותרת במקרה של בעיה במערכת החשמל ו/או המערכת אודיו כשאני לא נמצא כאן.

תודה

אמיר.

פורסם

במידה והכבלי מתח מפוצלים ע"י מפצל, פשוט נתק את הקו שהולך למגבר של הסאב.

לחילופין אתה גם יכול לנתק את הREMOTE, מבלי זה המגבר לא ידלק.

כנ"ל גם לגבי המינוס(שמן הסתם אמור להיות עצמאי לכל מגבר).

אפשר גם לבודד את הכבל פלוס שרץ למגבר, אך זה לא מומלץ כי במידה ומשהו בטעות יזיז את הכבל ויחשוף אפילו גדיל אחד זה יכול להוביל לקצר ואף לשריפה.

under construction..

פורסם

בגלל זה רעיון הבידוד פחות טוב ובטוח בשבילי.

הכבלים של המתח מתפצלים בחיבור שנעשה עם מלחם.

אין מפצל אחרת הכל היה פשוט יותר.

מה לגבי הרעיון עם הפיוז?

פורסם

BMW,

במקרה שלך, כאשר כל החוטים של ה - + מחוברים ביחד בהלחמה, אני חושב שהכי טוב והכי פשוט יהיה לנתק ולבודד את החוט של הרימוט. גם ניתוק הפיוז הראשי של המגבר יהווה פיתרון טוב.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

אם אני מנתק את הפיוז הראשי במצבר אני מבטל גם את המגבר השני שאליו מחוברים 4 רמקולים- מה שאומר שלא יהיה שמע כלל. (אבא שלי ינהג ברכב, אני כן רוצה שהוא יוכל לשמוע מוסיקה/חדשות/רדיו ברכב).

בכל אופן, ניתקתי ובודדתי את ה (+) ואת הרימוט מהמגבר של הסאב.

בודדתי אותם היטב.

תודה על העזרה.

פורסם

מספיק שתנתק את הרימוט.

המגבר לא ידלק.

חשמל לא יתבזבז.

שומדבר לא יקרה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

ניתקתי את הפלוס ואת הרימוט. את המינוס לא ניתקתי.

למה חשוב לנתק גם את המינוס לגוף הרכב אם המגבר לא מקבל בכלל פלוס?

• תוכן חדש...