Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

השבוע כחלק ממכלול הבעיות שהיו לי בפולו קלאסיק נאלצתי להחליף מנוע. את ההחלפה עשיתי במוסך "מורג" שהוא מוסך מורשה של פולקסווגן בנהריה.

יש לי פולו קלאסיק מודל 97 ידנית , מנוע בנזין. המנוע הקודם , כך טוענים במורג התקלקל. הבעיה התחילה כשהיו לי תיקתוקים במנוע ובמורג אמחרו לי בהתחלה שהקוסיות משוחררות ולאחר מכן אמרו לי שיפתחו את המנוע וכך היה והם ראו שצריך להחליף ראש מנוע. לאחר כמה ימים אמרו לי שהבוחנה משוחררת ויש להחליף את כל המנוע!!! קבלתי שוק דיי גדול מזה כי המחיר הוא מאוד גבוה.

מצאתי מנוע אצל "מייבא מנועים" בעכו. המייבא טוען שהמונעים שהוא מביא עוברים 60K ק"מ והם מאירופה. בלת ברירה קניתי אצלו מנוע לפולו שלי והמנוע עלה לי 3000 שקל שזה מחיר סביר. את המונע לקחתי למוסך מורג ששם המשכתי את הטיפול באוטו.במורג נתנו לי הצעה מחיר של 2400 שקלים לכל הטיפול ואמרתי לעצמי שזה סביר. עם הימים מורג התקשרו ואמרו לי שאני צריך גם קלאצ' חדש והסכמתי , עלות הקלאצ' הינה 1100 שקל. אתמול כשהוצאתי את האוטו מהמוסך , הם דרשו ממני 5000 שקל!!!לא האמנתי הם הוסיפו עוד דברים ללא ידעתי , לבסוף הם עשו לי הנחה של "500" שקלים ויצאתי מהמוסך עצבני ומאוכזב. הנעתי את האוטו והתחלתי נסיעה , כמובן שציפתה לי תקלה והאוטו נתקע כמה פעמים ולא הניע. חזרתי למורג והחליפו לי פלגים ב215 שקלים.סה"כ ההוצאה על האוטו בשבועיים הינה 7800 בערך...כמובן שזה לא סוף הסיפור. האוטו איבד הרבה מיכולת התאוצה שלו וזה נושא שמפריע לי מאוד. אני מרגיש הרבה הבדלים בין המנוע הקודם למנוע הנוכחי מה גם שמורג עשו לי נזק בפח שאין אפשרות להוכיח.

אחרי כל הסיפור הארוך הזה

השאלה שלי היא

איך אני יכול להעלות את התאוצה של האוטו? אמרו לי שאחרי 1000 ק"מ לחזור אליהם לכיוון מנוע. האם זה ישפר את התאוצה?

מבקש עזרה בדחיפות ואם למישהו היתה בעיה עם מוסך מורג בבקשה שישתף איתי פעולה

שבוע טוב

לעבודה פיג'ו 2008, לחיים אלפא 159 ולסופ"ש מרצדס W123

פורסם

מריח לא טוב כל הסיפור הזה. האם בכלל החלפים שהמוסך טען שהחליף אכן הוחלפו? ממליץ לך לקבל המלצה מאחד מחברי הפורום על מוסך פולקסווגן אמין ולא לחזור למוסך הקודם. אם קיבלת חשבוניות ופירוט על הטיפולים שבוצעו אולי כדאי לבקש מהמוסך החדש לבדוק אם אכן הוחלפו החלקים. אם יוכח שלא הוחלפו החלקים שהיו אמורים להיות מוחלפים, אולי כדאי לערב עו"ד ולראות אם יש עילה לתביעה.

פורסם

מריח לא טוב = מסריח. יודעים למה ?, זוהי תופעה ידועה בחלק מהמוסכים, להעניש את הלקוח דרך הכיס, בגלל שהעז לקנות לבד מנוע במחיר סביר, ובכך לבטל את הרווח של המוסך על המנוע.

gsk, מה תעזור לו החשבונית, הוא שילם על המצמד 1100 ש"ח. לא ניתן לבדוק אם הוא חדש או מקורי, כאשר הגיר מורכב.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
זוהי תופעה ידועה בחלק מהמוסכים, להעניש את הלקוח דרך הכיס, בגלל שהעז לקנות לבד

אתה אומר את זה כאילו מדובר בתופעת טבע או במשהו נורמלי שאי אפשר לשנות. מוסך הגון יכול להגיד ללקוח כזה: "אדוני אנחנו מתעסקים רק עם מנועים שאנחנו רוכשים" או "אין בעייה נרכיב לך את המנוע אבל זה יעלה ל X" ואז הלקוח יחליט אם מתאים לו או לא. השיטה הזו של לזרוק על הלקוח תיקונים שלא צריך, רק כדי לצאת ברווח ועוד לא להודיע על כך מראש, מסריחה בעיני!

פורסם

גם בעיני היא מסריחה. אני לא מציין זאת כתופעת טבע, אלא כמכת טבע. שים לב שכתבתי "בחלק מהמוסכים".

פולו_קלאסיק, קח את המנוע התקול מהמוסך הוא שייך לך. תמיד אפשר למכור אותו לברזל או לחלקים.

כתבת, "אמרו לי שאחרי 1000 ק"מ לחזור אליהם לכיוון מנוע." עבדו עליך, את הכיוון היו אמורים לבצע לאחר הכנסת המנוע,

הוא כלול במחיר ההרכבה. במנוע מיבוא או מפירוק אין צורך לחזור למוסך לאחר 1000 ק"מ לכיוון מנוע.

נראה שהתכוננו לחלוב עוד ועוד.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
אתמול כשהוצאתי את האוטו מהמוסך , הם דרשו ממני 5000 שקל!!!לא האמנתי הם הוסיפו עוד דברים ללא ידעתי

תפנה לאיגוד המוסכים עם תלונה ודרישה לבוררות. דרוש החזר (לפחות חלקי) של חלפים שהחליפו לך ללא ידיעתך ואישורך. יחזירו לך כסף, אם לא הכל, אז לפחות חלק.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

תודה על כל התגובות:)

איך אני יכול להלחם נגד המוסך?

מנהל המוסך "הציע" לי לפרק את כל הרכיבים החדשים שהוכנסו ובמקומם לשים את הישנים.

איזה ברירה הוא השאיר לי?

נאלצתי להשאיר את החלקים החדשים לשלם את המחיר.

אני מאוד מתוסכל מהעניין. המוסך "חלב" אותי בכוח.

אני מחפש אנשים שיצאו איתי למלחמה במוסך "מורג" אני חייב לעשות נגדם משהו.

איך אני יכול לגרום לאוטו לזוז ולהאיץ שיהיה כמו פעם? אני חייב איזה פיצוי על העוגמת נפש.

מה הצעדים שאני יכול לעשות כנגד המוסך דרך "איגוד המוסכים"

לעבודה פיג'ו 2008, לחיים אלפא 159 ולסופ"ש מרצדס W123

פורסם
מה הצעדים שאני יכול לעשות כנגד המוסך דרך "איגוד המוסכים"

אתה יכול לתבוע אותם

תפנה לאיגוד המוסכים בכתב + כל המסמכים ובדרישה מפורטת של מה אתה רוצה מהמוסך

הם כבר יטפלו בתלונה

תשקיע שעה מזמנך ותלמד את האתר הזה: http://www.iga.org.il/ , אחרי זה תהיה כבר יותר חכם כיצד להמשיך בסיפור ומה לעשות

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...