Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש עזרה.... בנוגע לפילטר אויר של המנוע

noameshel
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אתמול הייתי עם חברים ובזמן שראו את המנוע באוטו (205 GR) מישהו אמר לי שהפילטר פתוח, אבל זה לא מהדברים המקצועיים האלה, כל השיפורים וזה... אלא פשוט הפילטר פתוח, האזיקון לא סגר אותו טוב ועכשיו הוא בולט למעלה... זה הסביר לי למה לאוטו שלי היה רעש כזה כל פעם שנתתי פול גז.... :roll:

עכשיו מה שעוד שמנו לב הוא שבתחתית של הפילטר אין שום סוגר או משהו כזה והוא שבור בקצה, יענו הוא פתוח משני הכיוונים.

מה ההשפעות של הדברים האלה, למה זה מסוכן? וכמה יעלה לטפל בזה?

אמרו לי שיש מצב שאבן או הרבה אבק יכנסו למנוע דרך הפילטר ויגמרו אותו.

תודה רבה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא כל כך ברור איפה הבעיה (הקופסא של הפילטר לא סגורה, לא מחוברת לצינור שדרכו נכנס האויר, קופסא שבורה).

אם תוכל להוסיף תמונה או לפרט יותר זה יעזור.

205 1400 כחולה (כבר לא) - עכשיו.... שברולט אוואו - וחזרנו לפיז'ו, 206 xs - ושוב האוואו...וגטס (למה מכרתי את ה - 205???)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הדבר שאמרתי למטה שהוא פתוח ואין סוגר זה בסדר.... יש שם שסתום שבזמן השאוטו דולק הוא נסגר ע"י השסתום....

פשוט יש שם שבר בחתיכה אחת אז חשבתי שנשבר שם כל המכסה.

ומה שדיברתי שהפילטר פתוח בקטע של המנוע זה בעצם הצינור עצמו היה מחוזק עם אזיקון לצינור שבא מכיוון המנוע, האזיקון השתחרר וכך כל הזמן הפילטר עלה למעלה והיה פתוח.

עכשיו אני יסגור אותו עם אזיקון מתכת כזה ונקווה שיהיה בסדר..

דבר יותר משמעותי שראיתי (בשעה כה מוזרה) זה שכמעט נגמר לי השמן...

במדיד כמעט ואין בכלל... יש בערך חצי סנטימטר, וכל האזור של אגן השמן רטוב...

עכשיו אני ילך לתחנת דלק ויקנה איזה ליטר וחצי וביום ראשון אלך למוסך...

ד"א יש לי 205 GR שנת 93'

שמן סטנדרטי 25-50 יתאים?

זו פשוט פעם ראשונה שאני ימלא שמן אז אני לא יודע... למרות שאני סתם מתעצל.. יש באוטו את הספר רכב.... אין לי כח ללכת........

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...