Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ידידי!

אני גר ברחוב ללא מוצא עם 22 דיירים שלכולם יש בתים פרטיים ולכל אחד 2 חניות מקורות.

לאחרונה הועלה רעיון לשים בכניסה לרחוב מחסום בכניסה שעולה עם שלט, מה שלדעתי לא הגיוני ולא נחוץ.

חלק משכנים כמובן אומרים שזה נחוץ על מנת להגן על הילדים שמשחקים, דבר שלא כל כך קורה מה שגם זהו רחוב משולב (25 קמ"ש מקסימום), עוד חסרונות הם שכל אורח שירצה להחנות אצלי בבית אני אצטרך לגשת ולפתוח לו את השער.

מה אומרים? כדאי? דבר הגיוני בכלל? כי אני חושב שממש לא!.

יש למישהו ניסיון בנושא כזה? או אולי גר ברחוב כזה?

Polo 2012

פורסם

אין לכם שום סמכות חוקית לחסום את הרחוב.

מה אם חס וחלילה יצרך לעבור אמבולנס ? רכב לפינוי זבל ? שכן מרחוב אחר המחפש חניה ? סתם עו"ד משועמם ?

הרחוב אינו שלכם. יש לציבור זכות להשתמש בו.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

תודה על התשובה! על הקטע הבטיחותי לא חשבתי.

שכחתי לציין פרט כלשהו: הרחוב הוא "רחוב פרטי" (עלק) יש כאלה רחובות בסביבה שלי שעשו את אותו הדבר. לטעמי טעות.

Polo 2012

פורסם

יש 2 מצבים רלוונטים (ובשניהם אסור לשים מחסום):

1. רחוב רגיל - אסור לכם לחסום אותו.

2. דרך פרטית, המופיעה בתכנית בנין עיר כדרך עם זיקת הנאה לאחרים (לרכב או הולכי רגל) - אסור לכם לחסום.

מותר לכם לחסום רק אם מדובר במגרש פרטי שלכם. מדבריך לא נראה שזה המצב.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם

לחסום רחוב זה לא חוקי. אם מדובר על חניה פרטית של בניין מגורים ניתן להקים מחסום בכניסה לחניה אבל זה סיפור אחר. דרך יותר טובה להגן על הילדים אגב היא פשוט לפזר פסי האטה במרווחים קצרים לאורך הרחוב. אני מתכוון לפסי האטה שחורים כאלה שממוסמרים לקרקע. הם מזעזעים את הרכב יותר מפסי האטה רגילים ואחרי מעבר על פס אחד כזה אנשים יתחילו לנסוע לאט יותר מ-25 קמ"ש תאמין לי.

תעלה את הרעין הזה לשיפוט דיירי הרחוב.

פורסם
לחסום רחוב זה לא חוקי. דרך יותר טובה להגן על הילדים אגב היא פשוט לפזר פסי האטה במרווחים קצרים לאורך הרחוב.

גם לפזר פסי האטה על דעת עצמך זה לא חוקי.

ברחוב ציבורי אסור לבצע כל עבודות בניה / חסימה וכו' ע"י הדיירים ולפי שיקול דעתם.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם

לא כתבתי "על דעת עצמך", אמרתי שיעלה את זה לשיפוט דיירי הרחוב (בצירוף כל האישורים הדרושים לכך כמובן).

פורסם

לא מדובר על רחוב שיש בו אספלט, אלא רחוב הולנדי למי שמכיר את ההגדרה.

זה רחוב קצת צר עם כל מיני איי תנועה צדדיים כאלה שמאטים את הנסיעה, שני רכבים לא עוברים שם אחד ליד השני במהירות.

לדעתי גם פסי האטה זה לא במקום, כל כמה מטרים זה כניסה לחניה של בית.

לכן הועלה הרעיון הטיפשי הזה, בכל מקרה אני מאמין שאם זה תלוי בי אני מעלה את הטענות הנ"ל.

אני מאמין שיהיה בסדר, תודה על העזרה!

Polo 2012

פורסם
לא כתבתי "על דעת עצמך", אמרתי שיעלה את זה לשיפוט דיירי הרחוב

על דעת עצמם ?

זה לא לשיפוט דיירי הרחוב.

הרחוב הוא ציבורי, ולא רכושם הפרטי של הגרים בו.

מה הלאה ? אולי לשיפוט דיירי הרחוב כדאי להקים שם כביש אגרה ?

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם

אני לא מצליח להבין איך זה קשור לפורום רכב כללי, אבל שיהיה..

אני מכיר כמה מקומות שהרחובות חסומים בשער חשמלי עם אפשר כניסה לדיירי הרחוב בלבד.

גם הרחוב בו אני גר הוא רחוב ללא מוצא ועשו פעם בירורים לגבי הנושא ומצאו שבשביל שהחסימה הזו תהיה חוקית צריך אישור מהעירייה שתאשר רק אם יש חתימה של בעלי הבתים בכל הרחוב.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

הייתה לי אקסית שברחוב שלה (רחוב קטן עם חניות פרטיות, אין איפה להעמיד את הרכב אם זה לא בחנייה הפרטית) עשו בדיוק את אותו הדבר.

בכניסה לרחוב היה מפרצון חנייה של 20 מכוניות (הרבה יותר ממה שאי פעם יצטרכו), ורק מי שגר ברחוב יכל להיכנס דרך השער.

אין לי מושג אם הדבר היה חוקי או לא, אבל כל השכונה הייתה בנוייה בצורה הזו למיטב ידיעתי.

אגב חוקיות - בגני תקווה (כמו במקומות רבים אחרים), הדתיים חוסמים את המעבר לשכונה שלהם מכניסת השבת ועד צאתה.

זה חוקי?

אני שואל כי פעם אחת נכנסתי לשכונה דקה לפני שסגרו את השערים,

קצת התבלבלתי בדרך, וכשבאתי לצאת ממנה כבר סגרו את השער מהצד השני ולקח לי לא מעט "שכנוע"

כדי שיפתחו לי את השער וישחררו אותי לחופשי מהגהנום שלהם.

מה יש לחוק לומר בנידון?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

מה ז"א חסימה? עם מנעול ושרשרת? לא יכולת לצאת מרכב ולשחרר את השרשרת?

יצא לי לעשות אצל קרובים די הרבה שבתות בבני-ברק, לעולם הרחוב לא היה חסום לזכרוני.

ומה עם אמבולנסים? איך יעברו?

פורסם
בב"ש יש מקום שהדיירים שם דתיים, ובשבת הם חוסמים את הרחוב עם שרשרת.

כן צודק!

אבל נראה לי הם שמו שם שער וגם בצד השני.

כעיקרון זה רחוב, זה לא רק שלכם! אלא של כל מי שבא.

אם זה היה חנייה אז בסדר אין בעיה, אבל רחוב לא.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

בבניין שלי יש חניה ל40 מכוניות וצריך שלט כדי לפתוח אותו.

זה הכי נוח שיש, וגם אם מישהו מנסה לגנוב את האוטו, יש לו עוד מכשול, שהוא העובדה שהשלט כדי לפתוח את השער לא נמצא באוטו. לי זה נותן תחושת בטיחות שלא יגנבו לי את האוטו (אבל מי לעזאזל ירצה אותו?)

במידה ויש לכם אישורים מהעיריה והכל מאושר ומוסכם על כל הדיירים, למה לא? בחו"ל עושים את זה הרבה, ולפעמים אפילו שמים שם שומר בבוטקע שיפתח מתי שמישהו רוצה להכנס או לצאת.

• תוכן חדש...