Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקר: האוטו הראשון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הראשון שלי היה(עד יום שישי האחרון) GMC סונומה 95

מנוע 4.3.

עוד לא החלטתי איך לסכם את החוויה.

זה היה הרכב שלי בעיקר כדי להגיע לעבודה. אבל הרכבים של ההורים שלי כשקיבלתי רשיון היו

1.קרייזלר וואייג'ר 95 3.3 אוטו' (הנעה לכל הגלגלים בעת הצורך) זה היה אוטו מדהים, עוצמתי, נוח, אבל היציבות והאיות המשקל לא משהו.

2.אופל אסטרה 95 1.4 אוטו'. אוטו נחמד מאוד, לא חזק כל כך אבל הגיר היה יחסית נמרץ. עשיתי איתה הרבה שטויות ולמדתי דרכה הרבה.

:-D

• תגובות 98
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הרכב הראשון: איביזה 94 1600 שחורה נרכשה בספטמבר 2002

נגנבה בנובמבר 2002 :(

הרכב השני : איביזה 94 1600 שחורה נרכשה בדצמבר 2002

אקזמפלר זה הרבה יותר טוב....נקנה מיד ראשונה עם 135k נקי מתאונות.

שמח ומאושר... :D

אך בכל זאת החוויה של גניבת רכב במיוחד ראשון ולאחר 3 חודשים נוראית :roll:

מקווה להתחדש בקרוב בסגנון אחר :wink:

95 1.6 Ibiza ידנית, 106XS 1.4 95 ידנית, Lantis 1.8 95 ידנית,

ליסינג אוט' מכאן ואילך

פורסם

הרכב הראשון: אופל ווקטרה אפורה שנת 92, אחלה של רכב.... (אני מתגעגע אליו)

והרכב הנוכחי: שברולט אלרו שנת 2000 (3400 V6) אוטו תותח. :D

פורסם

את נסיעתי הראשונה בעת ההמתנה לפיאט אונו טורבו ,נהגתי (לעיתים בינתיים באלפא ספיידר של שכן) , ובאותה העת שקבלתי את האונו טורבו נהגתי בזהירות למדתי את האוטו,לאותה תקופה שנות ה80' היא היתה נחשבת ל טיל ,חבריי רכשו רנו 5 GT טורבו ,והשניים האחרים אחד 205GTI 1.9, והאחר 1.6 ,שלא לומר על שאר החבורה בעלי אלפא ספרינט וגולף GTI .

יש לזכור מדובר על שנות ה80 שכל מכונית שהזכרתי כאן היא היתה בגדר חלום

אלו היו הניצנים הראשונים לפריחה של היום, ומאותה העת היינו הראשונים שייסדנו את המפגש.

בכבוד רב

turbo

פיאט אונו טורבו 1987 ואני.jpg

אילן פ ייביש - turbo

פורסם
את נסיעתי הראשונה בעת ההמתנה לפיאט אונו טורבו ,נהגתי (לעיתים בינתיים באלפא ספיידר של שכן) , ובאותה העת שקבלתי את האונו טורבו נהגתי בזהירות למדתי את האוטו,לאותה תקופה שנות ה80' היא היתה נחשבת ל טיל ,חבריי רכשו רנו 5 GT טורבו ,והשניים האחרים אחד 205GTI 1.9, והאחר 1.6 ,שלא לומר על שאר החבורה בעלי אלפא ספרינט וגולף GTI .

יש לזכור מדובר על שנות ה80 שכל מכונית שהזכרתי כאן היא היתה בגדר חלום

אלו היו הניצנים הראשונים לפריחה של היום, ומאותה העת היינו הראשונים שייסדנו את המפגש.

בכבוד רב

turbo

אני מבין שזה פירוט לזה ---> http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?p=170224#170224 :roll:

:-)

פורסם

תנו לי להזכר.... זה היה בשנת....2003 ... כן אני נזכר!

בתאריך 28/11/2003 אל תשאלו איךך קניתי אותה במחיר מופרז...

לאחר יומיים - נגמר הטסט - 700 ש"ח אגרה....

שבוע - הכנה לטסט - עוד 1500 ש"ח....

בטסט עצמו מתברר שמספר המנוע "לא כל כך ברור"

כרגע היא שרועה כמו זו... תחת עץ האקליפטוס בביית - עד שעניין המנוע יוסדר

כנראה 1500 ש"ח להחליף מנוע....

שלא לדבר על משחק הערבוב של ההילוכים - "מצא את הראשון - ולא הרוורס ברמזור....."

מישהו אמר פה פעם בפורום שזה הרכב הכי אמין שיש...

קיצור! תעזבו אותי ! אני חוסך בעזרת השם לקראת ה DR 650 שלי........

:mad:

טוב אם מחשיבים את הדו גלגלי ... אז ככה-

מענק שחרור של 2000 ש"ח הביאו טותי לשבת על SUZUKI RV50 ....שזה צעצוע לילדים עם מנוע אמיתי וגלגלי בלון שסגר 50 בירידות... עוד נכנסתי איתו לשטח !(שפיים! ווינגייט)

מה שבטוח... הוא לא התחפר מעולם. זו היתה חוויה הזויה ביחוד שלא היה לו משתיק... כל השכונה ציפתה לאיזה הארלי ענק לפי הרעש - והלסת נפלה לרצפה למראה שלי נוסע על משהו מיניאטורי שנחבא בין קפלי המכנסיים... וכמו שכולם אומרים! - לך תמצא אחד כזה!

אח"כ ג'אווה super style ובאמת שאני לא רוצה לדבר על זה....ווספות ווספות...

ולעתיד? ראו למעלה! יש למישהו איזה rs/rse או ביג למכירה?

IMAGE1.JPG

IMAGE3.JPG

פורסם

הראשונה היתה פיאט 124 ספיידר מודל 1972

היום אני מחפש ספיידר כזו בנרות

אח"כ היו ג'יפ CJ-6' דוקאטי פנטה,למברטה,פיאט 124 ספורט קופה 1800,קאג'יבה אלאזורה,מלאגוטי ראנר,פיאט ריתמו,פולסוואגן שירוקו,לנציה פריזמה, קטנוע סוזוקי פרונטיר,קטנוע פיג'ו, אלפא רומאו ספיידר, דוקאטי סופר ספורט 750,סוזוקי בנדיט 1200,סוזוקי 1000 מודל 1980, 2 לנציות תמא,אופל קדט סטיישן 1977 שנמכרה לפני שבועיים ונשארתי עם הניסאן אלמרה האמינה וקטנוע הונדה CH-250 שאמין לא פחות

מעולם לא שכחתי את הראשונה...ה-124 ספיידר ולמי שימצא לי אחת מובטחים חיי נצח :lol:

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

מעולם לא שכחתי את הראשונה...ה-124 ספיידר ולמי שימצא לי אחת מובטחים חיי נצח :lol:

ומה מקבל מי שמוצא שתים?

http://search.ebay.de/ws/search/SaleSearch?x=14&salistedinsite=77&sokeywordredirect=1&ht=1&sosortproperty=1&satitle=fiat+spider&sorecordsperpage=50&y=21&sacategory=9801&catref=C1

נמרוד

• תוכן חדש...