Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

הפולו המסכנה שלי נתקלה השבוע במקרה וונדליזם חמור שבו איזה דרעק גנב לה את הסמל הקדמי של VW.

היא מתלוננת שהיא נראית כמו פיאט אונו עכשיו וחוסר הסמל הורס לה את כל הלוק. מה אפשר לעשות?

ועכשיו ברצינות, גנבו לי באחד הלילות השבוע את הסמל הקדמי מהרכב, ממש מתחת לבית! אנשים פשוט תת רמה אין מה לומר כי הכל כבר ידוע ואין מה להוסיף על זה, אנשים פשוט רעים.

מאיפה אני יכול להשיג בחינם\בזול סמל חדש\במצב חדש לרכב שלי?

אני לא חושב על לפנות לחברה כי אני לא רוצה שייבאו לי סמל מגרמניה בעלות של כמה מאות שקלים.

מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג סמל קדמי לפולקסווגן פולו (16V, למרות שנראה לי שגם סמל של פולו רגילה יתאים) ?

בתודה,

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הרכב שלך הוא פולו מהסדרות הישנות ככה שאת הסמל ניתן להשיג בכל מיני מקומות...

עלות של סמל כזה קידמי בחברה הוא באמת יקר ואני לא זוכר אם הוא בסביבות ה400 או בסביבות ה200 ש"ח...

ושזה לא יראה לך הזוי... ככה הם עושים כסף...

אבל, תנסה באוטו דיפו - הסמל הקידמי עולה שם 80 או 100 ש"ח בלבד והוא חדש ובא אפילו עם מעטפת סיליקון שחורה מסביב שאוטמת ומתיישבת בול על הגריל מקדימה

המלצה קטנה - בשל העובדה שיש לי גולף סדרה 3 והסמלים ברכבים שלנו הם בדיוק אותם סמלים מלבד השם של הרכב, אתה יכול לאבטח את הסמל החדש לגריל בדיוק כמו שאני עשיתי...

פשוט בתחתית הסמל קדחתי חור קטן באמצעות מקדחה/מברגה, ממש ממש בעדינות כדי לא להרוס.

החור הוא בקוטר כזה שמתאים להעברת אזיקון שאותו העברתי סביב לאחת המגרעות/לשוניות בגריל וזה מעגן אותו ככה שאם מישהו ינסה לגנוב אותו הוא יתקל במשהו אחר - ייבהל ויוותר על התענוג של לנסות ולהוציא את הסמל...

בהצלחה,

פורסם

נמרוד, אבל אם הסמל מעוגן לגריל בצורה חזקה אז יכול להיות מקרה שהמניאק הבא שיבוא לגנוב את הסמל, ישלוף את הגריל כולו (או עם שברים ממנו) ביחד עם הסמל. וכבר יצא לי לראות מכוניות שנוסעות בלי גריל.

פורסם
איך שגלגל מסתובב.

רוצים לדעת למה הכוונה? תקראו כאן.

זה באמת היה רגע של טמטום מצידי ואני מתחרט עליו כל רגע שאני נזכר בזה, הייתה לי אפילו תחושה שמישהו יעלה את השרשור הזה מהאוב. ולקחתי את זה בחשבון.

אז אני אסביר, ברגע של ילדותיות בגיל משהו כמו 15 בהשפעה של חברים הלכתי איתם לאיזה חניון ואספנו סמלים.

גם באותו הרגע בYNET (שזה משהו כמו לפני 4 או 5 שנים) רשמתי שאם הייתי יכול הייתי מחזיר את הגלגל לאחור.

אנשים גונבים מערכות ומכוניות על בסיס יומיומי ולא מרגישים אשמים ורואים בזה אפילו פרנסה, אני בטוח שיש כאן אנשים שעשו דברים הרבה יותר גרועים שהם מתחרטים או לא מתחרטים עליהם בחיים שלהם בכלל ולא רק בתחום המוטורי. אני על זה מתחרט. ותודה לאל שזה הדבר הכי שאני מתבייש בו ולא יצא שעשיתי משהו יותר גרוע, גיל העשרה הוא גיל בעייתי, ילדים אפילו דוקרים אחד את השני בגלל שטויות.

תראו איך אני מדבר שם, ביטויים כמו "עשיתי מכה" ואיך שאני מתגאה שם בדברים האלה, למען האמת, אני אשכרה מתבייש בעצמי אני לא אומר את זה בשביל להוכיח כלום לאף אחד, יכלתי גם לא להגיב או לפתוח בכלל את השרשור, אבל אני אשכרה מתבייש בזה. אבל אני מניח שזה חלק מההתבגרות של כל אחד מאיתנו. בגלל זה גם לא השתוללתי מעצבים כשראיתי שאין סמל באוטו שלי אלא לקחתי אוויר והתחלתי לחשוב מאיפה אני יכול לקנות סמל חדש.

כרגע כל הסמלים שהוצאתי, נמצאים איפשהו במזבלת חיריה כבר כמה שנים טובות. לא היו יותר מ6 7.

היום אני בן אדם שלא מסוגל להשען על רכב אחר שהוא לא שלי, שלא נאמר לקחת דבר שהוא לא שלי ולגנוב אותו מאחר. עשיתי שגיאה, אני מודה, למדתי את הלקח. כל ההבדל שהמעשה שעשיתי רשום בדפי הזכרון של הפורום.

אם הייתי כזה היום אז הייתי כבר גונב סמל מרכב אחר ולא מעלה בכלל הודעה ושאלה איפה אפשר לרכוש סמל אחר.

פאסאט 04 קבל ח"ח על הזכרון הטוב שיש לך, אני זוכר אותך מהתקופה של YNET, טוב לדעת שאתה עדיין איתנו:)

פורסם

איך שגלגל מסתובב 2 -

בתחילת ספטמבר עקרו לי שני סמלים מהרכב. :evil:

באותו היום נסעתי במיוחד לת"א ורכשתי זוג סמלים חדש.

עוברים שבועיים ופתאום אני רואה כתבה במקומון במדור הפלילים שנתפסו שני בני נוער שעקרו סמלים ממכוניות.

חבלן משטרה שחזר הביתה ראה אותם, עיכב אותם עד שהגיעו שוטרי סיור שעצרו אותם (גנבה זו עברה פלילית).

הגשתי תלונה במשטרה נגד שני העבריינים, קיבלתי חזרה את הסמלים (אין מה לעשות בהם אבל זו ראיה), בתום החקירה אני אקבל את הפרטים שלהם ואז ההורים שלהם ישלמו די הרבה כסף:

- עלות הסמלים

- עלות נסיעה לת"א

- פיצוי בעבור ביטול הזמן שנגרם לי.

אלה החיים - אם גנבת אז לפחות שלא יתפסו אותך.

פורסם

אין אפשרות לשים ניטים מלפנים. יש אפשרות לשים אזיקון אבל אז זה יכער. וכמו שאמרו יכול לשבור את כל הגריל.

אני חושב שהפתרון הכי טוב ואולי הכי יקר (ואם הכי יפה זה כבר תלוי בעיניי המתבונן, אני בתהליכי חשיבה על זה) זה פשוט להחליף את הגריל מלפנים לגריל אחר, אולי בסגנון רשת, וכך להפסיק לדאוג לגבי מה יהיה עם הסמל כי כבר לא יהיה סמל. ובקשר לאחורי אפשר לעשות החלקת סמלים.

אני בינתיים אחפש אופציה זולה ואם אני אמצא נראה כבר כמה זמן היא תחזיק... אני פתוח להצעות איפה אני יכול להשיג סמל בזול.

תודה,

יוסי.

פורסם

מדובר בסמל ה-VW?

פירוקיות (אני מאמין שיעלה כמה עשרות שקלים),

או לפרסם מודעה באיזשהו לוח ולקוות שלמישהו יש סמל כזה שמתאים למכירה.

• תוכן חדש...