Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הציעו לקנות דהייו רייסר שנת 95 ידנית.

עוד אין לי פרטים מלאים על הרכב, אבל בהנחה שהכל תקין, האם המחיר המבוקש עליו סביר-7500, עם אפשרות להתגמש.

הרכב אמור לשרת אותי בשנת העתודה האחרונה שלי עד הגיוס, לעבור מרחק של כ-40 קילומטרים ביום.

איך הרכב מבחינת צריכת דלק, אמינות בסיסית, עלות חלפים, ונוחות.

נ.ב.

אני מעוניין ברכב לשנה, רק לנסוע עד סיום הלימודים וזהו, האם מומלץ לקנות רכב כזה, או לקנות איזו רנו 5\ פיאסטה\לא יודע מה עוד ב-2000 שקלים ולנסוע עליה עד שיתפרקו הגלגלים

פורסם

ככלי תעבורה בסיסי זה רכב סביר בהחלט.

מבחינה מכנית הרכב נחשב לדי אמין,ואם הרכב הנ"ל תקין אז לא חושב שצפויות בעיות גם בעתיד.

מה שכן המכוניות הקטנות לדעתי יהיו נוחות יותר וחסכוניות יותר.

פורסם

מה לגבי צריכת הדלק?

לקרוב משפחה הייתה נקסיה (אבל גיר אוטומט) וצריכת הדלק הייתה סביב ה1ל-9 .

שלא תבינו אותי לא נכון, 1 ל-9 הוא שיפור משמעותי לעומת מה שהיה לי קודם, אבל הייתי מעדיף 1-11.

פורסם

בגדול, הרכב זהה לאופל קאדט מהשנים 1985-1991, מלבד המנוע שנפחו מעט קטן יותר. מנסיון שלי עם אופלים הרכב מספק ברמה הבסיסית, אבל הנסיעה בדייהו פחות נוחה.

אין בעיה של חלפים, המחירים והאחזקה זולים מאוד. לגבי צריכת דלק -האופלים הידניים ידעים כחסכוניים מאוד. לדעתי, הנקסיה "שתתה" הרבה לאור היותה מצויידת בגיר אוטומטי מיושן בעל 3 הילוכים בלבד( למיטב זכרוני). הידני אמור להיות טוב יותר, לפחות ב-10-20 אחוז.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

אני לא הייתי הולך על הרכב הזה. הייתי הולך באמת על אופל, אבל מנוע קטן מאוד, כי אתה אומר שאתה וצה אותו ל-40+- ק"מ ביום.

האופלים הרבה יותר משתלמים. הנוחות בדייהו רייסר, שווה לת**. אני נסעתי הרבה עם רייסר של החברה, והוא גרוע מבחינתי. יש טובים יותר.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

ברייסר שלי מדדתי צריכה של 1 ל13 בין עירוני, כמוון בלי מזגן. המזגן גורע משמעותי למרות שלא חישבתי צריכה מדויקת.

הטיפולים והחלקים שלו ממש זולים יחסית לשאר המכוניות שאני מכיר אבל גם תלוי איך טופל הרכב כי אנכנו למשל החלפנו כבר הכל מתחת למיכסה המנוע חוץ מסטרטר והמנוע עצמו, הרכב עם 265000 ק"מ.

SUZUKI Ignis Sport

• תוכן חדש...